שאלה לגבי הוספת אפליקציה של פרטנר לסטרימר של שיואמי
שלום לכם/ן תודה על כל העזרה.
יש לי סטרימר של שיומי : xiomi MIBOX3
אותו שנתיים וקצת, אני רוצה להתחבר לשירות האנטנט של פרטנר, כי כרגע אני בסלקום.
העניין שבסטרימר יש אפליקציה ל STING למשל, ל NEXT של הוט, וגם לסלקום, בכך בעצם שאני רוצה לראות משהו מהתכנים של סלקום, אני לא צריך לשים ממיר ולשלם להם עוד.
כעת שאנחנו בבית רוצים לעבור לפרטנר, נאמר לי על ידי נציגת החברה שבסטרימרים של ה xiomi החדש יש אפשרות להתקין פרטנר.
אני כל הזמן עושה עדכוני גירסה.וכרגע הגירסה היא 8.0.0
האם ישנה אפשרות להוריד אפליקציה של פרטנר נניח בהורדה מהמחשב ואז לשים אל USB ואז משם ניתן לעלות את האפליקציה ? או האם אפשר עדכון אחר ?
האם אולי כדאי לקנות גירסה חדשה של המכשיר ? ומה נותנת גירסה חדשה של המכשיר ? האם נותנת גישה לאמזון למשל ?
בתודה רבה
יש לי סטרימר של שיומי : xiomi MIBOX3
אותו שנתיים וקצת, אני רוצה להתחבר לשירות האנטנט של פרטנר, כי כרגע אני בסלקום.
העניין שבסטרימר יש אפליקציה ל STING למשל, ל NEXT של הוט, וגם לסלקום, בכך בעצם שאני רוצה לראות משהו מהתכנים של סלקום, אני לא צריך לשים ממיר ולשלם להם עוד.
כעת שאנחנו בבית רוצים לעבור לפרטנר, נאמר לי על ידי נציגת החברה שבסטרימרים של ה xiomi החדש יש אפשרות להתקין פרטנר.
אני כל הזמן עושה עדכוני גירסה.וכרגע הגירסה היא 8.0.0
האם ישנה אפשרות להוריד אפליקציה של פרטנר נניח בהורדה מהמחשב ואז לשים אל USB ואז משם ניתן לעלות את האפליקציה ? או האם אפשר עדכון אחר ?
האם אולי כדאי לקנות גירסה חדשה של המכשיר ? ומה נותנת גירסה חדשה של המכשיר ? האם נותנת גישה לאמזון למשל ?
בתודה רבה
האפליקציה החדשה של פרטנר טיוי תואמת רק לאנדרואיד 9 ומופיעה בחנות PLAY למי שיש אנדרואיד מעודכן בסטרימר. אם אין לך אפשרות לעדכן ל- 9 אז אין.
יש אפליקציה ישנה עם הממשק הישן של פרטנר טיוי שתתאים לסטרימר עם גירסאות ישנות של אנדרואיד ותמצא לינקים להורדה כחול אשר על שפת הים כאן בפורומים.
יש אפליקציה ישנה עם הממשק הישן של פרטנר טיוי שתתאים לסטרימר עם גירסאות ישנות של אנדרואיד ותמצא לינקים להורדה כחול אשר על שפת הים כאן בפורומים.
- BoazSimhony
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
·אחינו, הסטרימר שלך הוא אנדרואיד כמו הטלפוןarmad כתב:תודה רבה לך, תוכל לתת לי קישור כזה ? אני לא הכי מתמצא בפורום הזה. וגם אשמח להסבר איך בדיוק אני מתקין דבר כזה....
לך להגדרות [גלגל שיניים] ותנסה קודם דרך שם לעדכן את הגירסה של ה אנדרואיד ל 9
אחכ לחנות ה APP ותוריד את פרטנר