עד כמה בטוח לקנות מקרר ב last price? די חושש כי זה מוצר יקר
-
pearljam5000
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 0
למישהו יש ניסיון? תודה
לי יש.
מאוד מאוד מרוצה.
עזרו לי מול היבואן אחרי הקניה. המקרר הגיע עם דלת בצד הלא נכון, היבואן רצה כסף על החלפת הצד. הנציגה של לאסטפרייס עשתה שיחת ועידה איתי ועם היבואן , וסיכמנו שהיבואן שולח מתקין, אני משלם לו, שולח קבלה ללאסטפרייס והם מזכים אותי.
כך היה ולא הייתי צריך לנג'ס ללאסטפרייס לגבי הזיכוי. קיבלתי לחשבון אחרי כמה ימים.
קניתי מהם גם מוצרים אחרים, הכל הגיע.
מאוד מאוד מרוצה.
עזרו לי מול היבואן אחרי הקניה. המקרר הגיע עם דלת בצד הלא נכון, היבואן רצה כסף על החלפת הצד. הנציגה של לאסטפרייס עשתה שיחת ועידה איתי ועם היבואן , וסיכמנו שהיבואן שולח מתקין, אני משלם לו, שולח קבלה ללאסטפרייס והם מזכים אותי.
כך היה ולא הייתי צריך לנג'ס ללאסטפרייס לגבי הזיכוי. קיבלתי לחשבון אחרי כמה ימים.
קניתי מהם גם מוצרים אחרים, הכל הגיע.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
מדובר בחנות ותיקה שבדרך כלל נותנת מחירים מצויינים.
אין חשש...חצי בית קניתי מהם
אין חשש...חצי בית קניתי מהם
-
pearljam5000
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 0
·איך אני מוודא שמועד החיוב רחוק ממועד האספקה, הרי הם מחייבים מתי שבא להם, לא?mrraz111 כתב:מה אתה חושש
תקנה איפה שהכי זול
רק תוודא שזה שהיבואן
וגם תשלם בתשלומים ותוודא שמועד החיוב רחוק ממועד האספקה
החנות יוצאת ישר מהתמונה ואתה נשאר מול היבואן...
לא נכון במקרה של לאסטפרייס. כמו שתיארתי בפוסט השני, הם עזרו לי מול היבואן.mrraz111 כתב:החנות יוצאת ישר מהתמונה ואתה נשאר מול היבואן...
כל הסיפור היה איזה חודשיים אחרי הרכישה כשהמקרר כבר מזמן היה אצלי בבית וחיכה שאסיים את המטבח.
lastprice אתר ותיק ואמין לפחות בקנייה שעשיתי שם.
בכל מקרה לא משנה מאיפה תקנה, תיזהר מלקנות מקרר של סמסונג, אני נפלתי קשה עם מקרר הפוך שלהם rl67, תריץ חיפוש תביעה ייצוגית של מקרר סמסונג. אנשים זורקים מקררים חדשים של סמסונג לאחר שהתייאשו מהבריכה שהמקרר מייצר להם בבית והיבואן מתעלם ולא נותן מענה וגם סמסונג העולמית, אתה יכול גם לחפש ביוטיוב סרטים מחו״ל שאנשים מנסים לפתור את הבעייה בעצמם.
אני חשבתי שפתרתי לעצמי את הבעייה, אבל שוב המקרר התחיל לייצר בריכות וכבר אין עם מי לדבר.
בכל מקרה לא משנה מאיפה תקנה, תיזהר מלקנות מקרר של סמסונג, אני נפלתי קשה עם מקרר הפוך שלהם rl67, תריץ חיפוש תביעה ייצוגית של מקרר סמסונג. אנשים זורקים מקררים חדשים של סמסונג לאחר שהתייאשו מהבריכה שהמקרר מייצר להם בבית והיבואן מתעלם ולא נותן מענה וגם סמסונג העולמית, אתה יכול גם לחפש ביוטיוב סרטים מחו״ל שאנשים מנסים לפתור את הבעייה בעצמם.
אני חשבתי שפתרתי לעצמי את הבעייה, אבל שוב המקרר התחיל לייצר בריכות וכבר אין עם מי לדבר.