התלבטות בין RU8000 רשמי לQ65 לא רשמי - 55'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Nushmontalafim פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם שוב, מי שעינו חדה ישים לב שבעבר רכשתי את ה NU8000, טלויזיה מדהימה אבל הממשק של סמסונג מאכזב מאוד לטעמי, הרבה מאוד אפליקציות חסרות והפקודות הקוליות לוקות בחסר (בלשון המעטה)
אבל למרות כל זאת, אני מתכנן לקנות עכשיו סמסונג חדשה לסלון בגודל 55',

עברתי על המון שרשורים כאן בכל מה שקשור ליבואן מקביל ורשמי ובכל זאת רציתי להתייעץ איתכם

לקנות את הRU8000 ממחסני חשמל ב2310 ש"ח או לקנות את הQ65R מיבואן לא רשמי (חנויות בזאפ) ב 2500 ש"ח

הפחד היחיד שלי זה התממשקות בעברית והנוחות, הטלויזיה היא להורים הלא ככ טכנולוגיים שלי לצפייה בעיקר בנטפליקס וב PLEX בחדר יחסית מואר (לא טבעי)

אשמח לעצתכם

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #2 

Nushmontalafim כתב:שלום לכולם שוב, מי שעינו חדה ישים לב שבעבר רכשתי את ה NU8000, טלויזיה מדהימה אבל הממשק של סמסונג מאכזב מאוד לטעמי, הרבה מאוד אפליקציות חסרות והפקודות הקוליות לוקות בחסר (בלשון המעטה)

...
·
אומנם הפציצו בהירושימה, אבל בנגסאקי מאוד יפה.

אני שוקל לעבור לשם

בהצלחה

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ahersko כתב:
...
...
·
אומנם הפציצו בהירושימה, אבל בנגסאקי מאוד יפה.

אני שוקל לעבור לשם

בהצלחה
...
·חחחחחחחחח תגובה גאונית.
אתה לגמרי צודק, אשמח אם תוכל להמליץ לי על טלויזיה טובה יותר בתקציב של עד 2500 ש"ח לא משנה של איזו חברה

פשוט ברגע שאתה כבר משקיע בסביבות ה4000 שקל על מותג כלשהו לפעמים נשאר לך עוגן מאותו מותג וקשה לשחרר

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #4 

Nushmontalafim כתב:שלום לכולם שוב, מי שעינו חדה ישים לב שבעבר רכשתי את ה NU8000, טלויזיה מדהימה אבל הממשק של סמסונג מאכזב מאוד לטעמי, הרבה מאוד אפליקציות חסרות והפקודות הקוליות לוקות בחסר (בלשון המעטה)

עברתי על המון שרשורים כאן בכל מה שקשור ליבואן מקביל ורשמי ובכל זאת רציתי להתייעץ איתכם

לקנות את הRU8000 ממחסני חשמל ב2310 ש"ח או לקנות את הQ65R מיבואן לא רשמי (חנויות בזאפ) ב 2500 ש"ח

הפחד היחיד שלי זה התממשקות בעברית והנוחות, הטלויזיה היא להורים הלא ככ טכנולוגיים שלי לצפייה בעיקר בנטפליקס וב PLEX בחדר יחסית מואר (לא טבעי)

אשמח לעצתכם
...
·
לי יש גם NU8000 ואני דווקא מרוצה ממנו - אבל על טעם ועל ריח...

לגבי RU8000 - כדאי שתכיר שזהו דגם משמעותית פחות טוב מ-NU8000.
ו-Q65 גם.
שלא לדבר על יבואן מקביל, שנותן לך אחריות לשנה בלבד...

אבל הקציב שבחרת הוא מאוד נמוך, כך שלא תוכל למצוא יותר מדי דברים מעבר לדגמי בסיס-ביניים.
שזה דגמי הסמסונג שהזכרת או SM8100 של LG, שזה דגם עוד פחות טוב מ-RU8000.

בשורה התחתונה:
אם חשובה לך האמינות (במיוחד שזה מסך להורים) כדאי לך ללכת על ה-LG.
אם אתה רוצה value-for-money מירבי, כנראה ה-RU8000/Q60 (מיבואן רשמי + הרחבת אחריות כמובן) יתן לך ביצועים מירביים תמורת הכסף.

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

mdk_25 כתב:
...
...
·
לי יש גם NU8000 ואני דווקא מרוצה ממנו - אבל על טעם ועל ריח...

לגבי RU8000 - כדאי שתכיר שזהו דגם משמעותית פחות טוב מ-NU8000.
ו-Q65 גם.
שלא לדבר על יבואן מקביל, שנותן לך אחריות לשנה בלבד...

אבל הקציב שבחרת הוא מאוד נמוך, כך שלא תוכל למצוא יותר מדי דברים מעבר לדגמי בסיס-ביניים.
שזה דגמי הסמסונג שהזכרת או SM8100 של LG, שזה דגם עוד פחות טוב מ-RU8000.

בשורה התחתונה:
אם חשובה לך האמינות (במיוחד שזה מסך להורים) כדאי לך ללכת על ה-LG.
אם אתה רוצה value-for-money מירבי, כנראה ה-RU8000/Q60 (מיבואן רשמי + הרחבת אחריות כמובן) יתן לך ביצועים מירביים תמורת הכסף.
...
תודה רבה על התשובה שלך, גם אני מאוד מרוצה מהNU8000, האם אתה מסופק ממערכת ההפעלה שלה או שאתה משתמש בסטרימר?

ובקשר להמלצה שהבאת, הדילמה שלי היא האם כדאי לי לקחת RU8000 מיבואן רשמי וראש יחסית שקט, או לקחת את הQ65R שלפי מה שהבנתי אמורה להיות כמה רמות מעל אבל "להסתכן" ביבואן מקביל? מה לדעתך עדיף?
·

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

Nushmontalafim כתב:
...
...
תודה רבה על התשובה שלך, גם אני מאוד מרוצה מהNU8000, האם אתה מסופק ממערכת ההפעלה שלה או שאתה משתמש בסטרימר?

ובקשר להמלצה שהבאת, הדילמה שלי היא האם כדאי לי לקחת RU8000 מיבואן רשמי וראש יחסית שקט, או לקחת את הQ65R שלפי מה שהבנתי אמורה להיות כמה רמות מעל אבל "להסתכן" ביבואן מקביל? מה לדעתך עדיף?
·
...
·
כן, מרוצה מאוד מה-NU8000.
שזה מבחינתי אומר: מרוצה מאיכות התמונה שלה.
לגבי מערכת ההפעלה: מספקת אותי בהחלט, אפילו חוסכת לי את הצורך במכשיר SteamLink פיזי שהיה לי לפני זה.
יש לי סטרימר של שיאומי בחדר השינה - לא מרגיש עדיפות לאחד מהם על השני.
כל השימוש שלי מהסמארט של הטלויזיה/סטרימר זה: לבחור איזו אפליקציה להריץ.
ואחרי זה כמובן השימוש בתוך האפליקציה - אבל גם שם אני לא מרגיש הבדל.

Q65 (שזהה ל-Q60) אכן טובה קצת מ-RU8000, אבל ממש לא ״כמה רמות מעל״. אם כבר Q70 היא רמה מעל שתיהן, (גם RU8000 וגם Q60).
אני אישית לא הייתי מסתכן בטלויזיה שעולה אלפי שקלים. במיוחד באורך האחריות.
לפני כמה שבועות היתה מישהי בפורום שקנתה טלויזיה רק לפני שנה וחצי, והטלויזיה שלה פשוט הלכה לפח כי למרות שהיא קנתה מיבואן רשמי, היא המחליטה לא להרחיב את האחריות.
אז נכון, הסיכוי לזה נמוך... אבל בדיוק לזה נועדה האחריות (א הביטוח) - בשביל מקרים שיש להם סיכון נמוך אבל עלות גבוהה. עדיף לשלם 200 שקל יותר על 3 שנים ראש שקט, מאשר לחסוך 200 שקל ולהסתכן באלפי שקלים שילכו לפח (כמה שנים מוקדם יותר).

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

mdk_25 כתב:
...
...
·
כן, מרוצה מאוד מה-NU8000.
שזה מבחינתי אומר: מרוצה מאיכות התמונה שלה.
לגבי מערכת ההפעלה: מספקת אותי בהחלט, אפילו חוסכת לי את הצורך במכשיר SteamLink פיזי שהיה לי לפני זה.
יש לי סטרימר של שיאומי בחדר השינה - לא מרגיש עדיפות לאחד מהם על השני.
כל השימוש שלי מהסמארט של הטלויזיה/סטרימר זה: לבחור איזו אפליקציה להריץ.
ואחרי זה כמובן השימוש בתוך האפליקציה - אבל גם שם אני לא מרגיש הבדל.

Q65 (שזהה ל-Q60) אכן טובה קצת מ-RU8000, אבל ממש לא ״כמה רמות מעל״. אם כבר Q70 היא רמה מעל שתיהן, (גם RU8000 וגם Q60).
אני אישית לא הייתי מסתכן בטלויזיה שעולה אלפי שקלים. במיוחד באורך האחריות.
לפני כמה שבועות היתה מישהי בפורום שקנתה טלויזיה רק לפני שנה וחצי, והטלויזיה שלה פשוט הלכה לפח כי למרות שהיא קנתה מיבואן רשמי, היא המחליטה לא להרחיב את האחריות.
אז נכון, הסיכוי לזה נמוך... אבל בדיוק לזה נועדה האחריות (א הביטוח) - בשביל מקרים שיש להם סיכון נמוך אבל עלות גבוהה. עדיף לשלם 200 שקל יותר על 3 שנים ראש שקט, מאשר לחסוך 200 שקל ולהסתכן באלפי שקלים שילכו לפח (כמה שנים מוקדם יותר).
...
·אז לדעתך כדאי לי פשוט לקנות את ה RU8000 ב2500 שקל עם אחריות יבואן רשמי (3 שנים)?
מדובר בהורים יחסית מבוגרים בסלון מואר שעד היום לא מתלהבים ככ מחדות תמונה וכד' ומסתפקים ב40 אינץ' שיש להם חח

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

Nushmontalafim כתב:
...
...
·אז לדעתך כדאי לי פשוט לקנות את ה RU8000 ב2500 שקל עם אחריות יבואן רשמי (3 שנים)?
מדובר בהורים יחסית מבוגרים בסלון מואר שעד היום לא מתלהבים ככ מחדות תמונה וכד' ומסתפקים ב40 אינץ' שיש להם חח
...
·
RU8000 היא רמה מעל טלויזיה בסיסית, כך שאפילו היא תתן איכות תמונה טובה יותר מבסיסית.
רק תוודא שהמחיר כולל את הרחבת האחריות ל-4 שנים (עולה 200 שקל בסמסונג).

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

mdk_25 כתב:
...
...
·
RU8000 היא רמה מעל טלויזיה בסיסית, כך שאפילו היא תתן איכות תמונה טובה יותר מבסיסית.
רק תוודא שהמחיר כולל את הרחבת האחריות ל-4 שנים (עולה 200 שקל בסמסונג).
...
·
תודה רבה לך :)
עזרת לי מאוד!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”