פתרון אוזניות ל-C8
שלום לכולם.
ברשותי מסך LG C8. מאוד מרוצה ממנו.
היות ואני משתמש בו בעיקר לצפיה בסרטים איני רוצה להעיר את הילדים בזמן הצפיה.
אני לא מצליח למצוא פתרון לחיבור אוזניות.
לפי כל מה שבדקתי. אין אפשרות לחבר אוזניות בצורה חוטית אנאלוגית רגילה.
אין בכלל יציאה אנאלוגית מהטלויזיה. לא PL3.5 ולא RCA.
יש כניסה אנאלוגית AV המאפשרת הזנה עם מתאם. אבל כאמור זו כניסה ולא יציאה.
יש אופציה של יציאה אופטית אבל זה סיפור מסורבל של רכישת מתאם הממיר אופטי לאנאלוגי ובנוסף אין יכולת לשליטה על ווליום בדרך הזו. (אא״כ אני רוכש רסיבר עם שלט אבל זו דרך מאוד יקרה ועקומה כדי לשמוע באוזניות.)
האופציה היחידה שאני רואה זה לרכוש ולחבר אוזניות בלוטות׳ ואפילו ניתן לשלוט על העוצמה דרך השלט אבל אז יש את ענין הדיליי.
אני כן ראיתי בתפריט הטלויזיה אופציה לסנכרון הדיליי אבל כאשר אני בוחר את האופציה של האזנה דרך מכשיר בלוטות אז אפשרות סינכרון הסאונד נהיית אפורה ולא ניתן לשנות את הפרמטרים שלה.
האם יש פה מישהו שחיבר אוזניות באיזשהו אופן לC8 שלו?
או לסירוגין מישהו שיכול להסביר מה אני מפספס?
נראה לי אופציה בסיסית ביותר.
ברשותי מסך LG C8. מאוד מרוצה ממנו.
היות ואני משתמש בו בעיקר לצפיה בסרטים איני רוצה להעיר את הילדים בזמן הצפיה.
אני לא מצליח למצוא פתרון לחיבור אוזניות.
לפי כל מה שבדקתי. אין אפשרות לחבר אוזניות בצורה חוטית אנאלוגית רגילה.
אין בכלל יציאה אנאלוגית מהטלויזיה. לא PL3.5 ולא RCA.
יש כניסה אנאלוגית AV המאפשרת הזנה עם מתאם. אבל כאמור זו כניסה ולא יציאה.
יש אופציה של יציאה אופטית אבל זה סיפור מסורבל של רכישת מתאם הממיר אופטי לאנאלוגי ובנוסף אין יכולת לשליטה על ווליום בדרך הזו. (אא״כ אני רוכש רסיבר עם שלט אבל זו דרך מאוד יקרה ועקומה כדי לשמוע באוזניות.)
האופציה היחידה שאני רואה זה לרכוש ולחבר אוזניות בלוטות׳ ואפילו ניתן לשלוט על העוצמה דרך השלט אבל אז יש את ענין הדיליי.
אני כן ראיתי בתפריט הטלויזיה אופציה לסנכרון הדיליי אבל כאשר אני בוחר את האופציה של האזנה דרך מכשיר בלוטות אז אפשרות סינכרון הסאונד נהיית אפורה ולא ניתן לשנות את הפרמטרים שלה.
האם יש פה מישהו שחיבר אוזניות באיזשהו אופן לC8 שלו?
או לסירוגין מישהו שיכול להסביר מה אני מפספס?
נראה לי אופציה בסיסית ביותר.
·loki2d כתב:Sennheiser RS-175 / 185 / 195...
תודה על המענה.
חששתי מזה. מוצא את זה מאוד מוזר שבאופן מכוון LG מונעת הגדרת סינכרון דיליי לאוזניות בלוטות׳ אופציה שכבר קיימת בטלוויזיה ליציאות אחרות.
במיוחד לאור העובדה שהם מנעו יציאת סאונד אנלוגית מהמרקע. מאוד מאכזב.
מבאס לחשוב שאני צריך להוציא בין 1000 ל-1700 שח בגלל שLG חסכה חצי דולר על יציאת אוזניות אנאלוגית פשוטה. או בגלל שבאופן מכוון הם מונעים סנכרון דיליי לאוזניות בלוטות׳.
מנסה לחשוב מה הסיבה שהם פוגמים ככה בטלויזית הדגל שלהם.
בכל מקרה אחקור את ההבדלים בין הדגמים שהמלצת . יש המלצה על אחד הדגמים?
@loki2d
·
תודה אבדוק גם את זה..
אבל נראה לי שאם אני כבר משקיע אז אלך על הסנהייזרים האיכותיים והמוכרים.
אני אתחבר מין הסתם בחיבור האופטי.
ידוע לך האם צפויה בעיה בצפיה בתכנים עם סאונד Dolbi Atmos / DTS וכו?
כמו כן האם יש לך המלצה על איזה סדרה עדיף ללכת? 175/185/195?
·
תודה אבדוק גם את זה..
אבל נראה לי שאם אני כבר משקיע אז אלך על הסנהייזרים האיכותיים והמוכרים.
אני אתחבר מין הסתם בחיבור האופטי.
ידוע לך האם צפויה בעיה בצפיה בתכנים עם סאונד Dolbi Atmos / DTS וכו?
כמו כן האם יש לך המלצה על איזה סדרה עדיף ללכת? 175/185/195?
אישית יש לי את ה-175. הם אוזניות לא רעות בכלל ואני נהנה לראות איתם סרטים בלילה כשהאישה ישנה אבל כמובן שאם אתה רוצה דגם לכאורה יותר טוב אז אתה יכול ללכת על ה-185 / 195.
לגבי בעיה עם DTS או DOLBI ATMOS - לא יכול לייעץ לך לגבי זה מכיוון שהטלויזיה שמחוברת אצלי ל-RS175 היא סמסונג NU8000 וזה עובד ללא תקלות בכל מקור שניסיתי (PLEX / Netflix וכו').
לגבי בעיה עם DTS או DOLBI ATMOS - לא יכול לייעץ לך לגבי זה מכיוון שהטלויזיה שמחוברת אצלי ל-RS175 היא סמסונג NU8000 וזה עובד ללא תקלות בכל מקור שניסיתי (PLEX / Netflix וכו').
·dk_1 כתב:לא הבנתי לגבי הבעיתיות בחיבור אוזניות בלוטות.
יש לי B7 ואני משתמש כבר תקופה בbose qc35ii ואף פעם לא שמתי לב לדילי מורגש.
משתמש בהגדרות חיבור ברירת מחדל של בלוטות....
מענין. לבדיקה שלי לא חיברתי אוזניות בלוטות׳ אלה מין רמקול בלוטות׳ והדיליי מורגש מאוד רואים מייד שאין ליפ-סינק כאשר רואים דמות מדברת.
יכול להיות - ואני זורק פה השערה בלבד. שאוזניות בלוטות׳ איכותיות יודעות ״לתקשר״ עם הטלוויזיה ולהגדיר לה את דיליי התמונה שהיא צריכה לעשות כדי שהסאונד המושהה של הבלוטות׳ יסתנכרן.
@loki2d
·
אוקי מהבדיקות שעשיתי אני נוטה יותר ל185 היות והן פתוחות openback בניגוד ל 175/195 (חשוב לי שאוכל לשמוע ילדה בוכה בזמן צפיה)
בנוסף נראה שהן מדויקות יותר אפילו מה195 לפי אתר RTINGS
מה שכן בזמן חיפושי הביקורות ראיתי שממליצים גם על ה-Astro A50 שהן בכלל נועדו אומנם לגיימינג (ומכוערות מאוד) אבל הפיצ׳ר שהדליק אותי שיש להן תמיכה של סראונד 7.1 ושהן אמורות להיות מאוד מאוד נוחות (גם לבעלי משקפיים כמוני.
האם זה גימיק או באשכרה עובד.? למישהו פה יצא להתנסות בהן? ולשמוע סראונד??
·
אוקי מהבדיקות שעשיתי אני נוטה יותר ל185 היות והן פתוחות openback בניגוד ל 175/195 (חשוב לי שאוכל לשמוע ילדה בוכה בזמן צפיה)
בנוסף נראה שהן מדויקות יותר אפילו מה195 לפי אתר RTINGS
מה שכן בזמן חיפושי הביקורות ראיתי שממליצים גם על ה-Astro A50 שהן בכלל נועדו אומנם לגיימינג (ומכוערות מאוד) אבל הפיצ׳ר שהדליק אותי שיש להן תמיכה של סראונד 7.1 ושהן אמורות להיות מאוד מאוד נוחות (גם לבעלי משקפיים כמוני.
האם זה גימיק או באשכרה עובד.? למישהו פה יצא להתנסות בהן? ולשמוע סראונד??
@Chernobog
·
החלטתי ללכת על ״בטוח״ ז״א על פתרון מוכר שעובד ורכשתי את ה-RS185. נקווה שיעבדו טוב ולא יעשו צרות עם תכנים איכותיים שאני רואה כאשר השמע מקודד בDOLBI Digital Atmos to או DTS.
תודה לכל העוזרים. הייתי צריך לרכוש את זה איך שרכשתי את הטלויזיה...
·
החלטתי ללכת על ״בטוח״ ז״א על פתרון מוכר שעובד ורכשתי את ה-RS185. נקווה שיעבדו טוב ולא יעשו צרות עם תכנים איכותיים שאני רואה כאשר השמע מקודד בDOLBI Digital Atmos to או DTS.
תודה לכל העוזרים. הייתי צריך לרכוש את זה איך שרכשתי את הטלויזיה...
- Barakberkovich
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
הדיליי מוזר, אני התחברתי ל b7 ואל ה c9 עם ,אוזניות בלוטוס של jbl. האוזניות עצמם מסוגלות לשתף את הסאונד עם אוזניות נוספות, משמע שני אוזניות על אותו המקור. בשניהם אין דיליי. יש מצב שזה עניין עם האוזניות עצמן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש כמה פרוטוקולים של bt וחלקם ספציפית תוכננו כנגד דיליי aptX למשל.
חוץ מזה יש אזניות שאוגרות את הדאטה בכדי להתמודד עם בעיות קליטה ומוסיפות דיליי משמעותי. כאלה אזניות לא מתאימות לצפיה בטלויזיה.
חוץ מזה יש אזניות שאוגרות את הדאטה בכדי להתמודד עם בעיות קליטה ומוסיפות דיליי משמעותי. כאלה אזניות לא מתאימות לצפיה בטלויזיה.