יופי של תזמון - עדכון משמעותי ביותר ל-PRONTO 9600
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
היום בבוקר יצא רשמית עדכון גירסא של ה-PRONTO 9600.
העדכון סוף סוף כולל תמיכה רשמית ב-VISTA.
בנוסף, הוא תומך ב-PRONTO SCRIPT.
מדובר בעצם על JAVASCRIPT שהותאם לפרונטו ומאפשר כתיבת תוכנה על גבי השלט עצמו.
המשמעות - מודולים חכמים (דו כיווניים), יכולות כמו RSS, תמיכה בשליטה ב-MCE , משחקים, ואין ספור רעיונות ופתרונות...
העדכון זמין כעת.
העדכון סוף סוף כולל תמיכה רשמית ב-VISTA.
בנוסף, הוא תומך ב-PRONTO SCRIPT.
מדובר בעצם על JAVASCRIPT שהותאם לפרונטו ומאפשר כתיבת תוכנה על גבי השלט עצמו.
המשמעות - מודולים חכמים (דו כיווניים), יכולות כמו RSS, תמיכה בשליטה ב-MCE , משחקים, ואין ספור רעיונות ופתרונות...
העדכון זמין כעת.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
כן, אחרי ששאלתי אותך על זה אתמול שמתי לב שזה בעצם יצא.
נראה לי שה- pronto script הזה הוא בכלל לא מה שרציתי (סקיפרטים ל- GUI) אלא יותר סקריפטים לקודים אבל למרבה הבושה אפילו לא התקנתי עדיין...
נראה לי שה- pronto script הזה הוא בכלל לא מה שרציתי (סקיפרטים ל- GUI) אלא יותר סקריפטים לקודים אבל למרבה הבושה אפילו לא התקנתי עדיין...
HiFiMusic IL
-
oferlaor
- מנהל

התקנתי היום, אבל נחשו מה חסר?
תיעוד...
אני מנסה את הקשרים שלי בפיליפס בשביל להשיג את הPDF העלום...
לפי מה שאני מבין יש גם GUI וגם גישה החוצה (תקשורת) וגם תנאים (כלומר, משתנים שאפשר לתכנת - כלומר, לזכור אם משהו דלוק או לא) וכו'.
ראיתי שאפשר לשייך לפאנל (שעקרונית לא היה יכול להריץ כלום) SCRIPT מסויים. יתכן שה-OUTPUT שלו הולך לפאנל (אולי כטקסט)?
בכל מקרה, זה מאוד מסתורי ומעניין.
אני יורד לבדוק את התכנות החדש שלי (עבדתי עליו כל הערב) עם לחצני ערוצים רבים (המון שכבות PNG בשביל ליצור אפקטים תלת מימדיים).
תיעוד...
אני מנסה את הקשרים שלי בפיליפס בשביל להשיג את הPDF העלום...
לפי מה שאני מבין יש גם GUI וגם גישה החוצה (תקשורת) וגם תנאים (כלומר, משתנים שאפשר לתכנת - כלומר, לזכור אם משהו דלוק או לא) וכו'.
ראיתי שאפשר לשייך לפאנל (שעקרונית לא היה יכול להריץ כלום) SCRIPT מסויים. יתכן שה-OUTPUT שלו הולך לפאנל (אולי כטקסט)?
בכל מקרה, זה מאוד מסתורי ומעניין.
אני יורד לבדוק את התכנות החדש שלי (עבדתי עליו כל הערב) עם לחצני ערוצים רבים (המון שכבות PNG בשביל ליצור אפקטים תלת מימדיים).
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
לפי מה שהבנתי באתר דווקא פאנל הוא בין היחידים שלא יכולים להריץ סקריפט אבל יכול להשתתף בסקריפט (לכן ניתן לתת לו שם).
אמור להיות developers guide אבל הוא לא מופיע באתר משום מה... אם אתה משיג אז פליייייז!!!!!!111
(אני במתח מה זה יכול לעשות בדיוק)
אמור להיות developers guide אבל הוא לא מופיע באתר משום מה... אם אתה משיג אז פליייייז!!!!!!111
(אני במתח מה זה יכול לעשות בדיוק)
HiFiMusic IL
-
oferlaor
- מנהל

מוזר נורא. כתוב שמי שהוא PRONTO CERTIFIED (לפעמים אני מרגיש CERTIFIABLE) אז הוא אמור לקבל את המסמך.
עברתי מבחן שלם (זה עוד לפי פרוטקציה, צריך הזמנה מחו"ל בשביל הזכות להיבחן) בדיוק בשביל לקבל מסמכים כאלה, אבל המסמך לא זמין.
נראה לי שהם פשוט העלו כ"כ הרבה דברים לאתר שלהם אתמול שהם שכחו את התיעוד.
עברתי מבחן שלם (זה עוד לפי פרוטקציה, צריך הזמנה מחו"ל בשביל הזכות להיבחן) בדיוק בשביל לקבל מסמכים כאלה, אבל המסמך לא זמין.
נראה לי שהם פשוט העלו כ"כ הרבה דברים לאתר שלהם אתמול שהם שכחו את התיעוד.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 12/07/2007 11:21, נערך פעם 1 בסך הכל.