מטחנת NICHE ZERO
תודה על התשובות.
לומר את האמת, אני לא מכיר משהו אחר (אחר מ SD). כמי שמכין קפה פעמיים ביום, תמיד הייתי מוציא את הכמות שאני צריך למטחנה (משתמש ב 18 גרם לכפול אז שם במטחנה קצת יותר).
האם אני צריך/כדאי לי לעשות שימוש שונה מ SD ? אין לי מושג.. אם מישהו חושב שכן אשמח לתובנות..
לומר את האמת, אני לא מכיר משהו אחר (אחר מ SD). כמי שמכין קפה פעמיים ביום, תמיד הייתי מוציא את הכמות שאני צריך למטחנה (משתמש ב 18 גרם לכפול אז שם במטחנה קצת יותר).
האם אני צריך/כדאי לי לעשות שימוש שונה מ SD ? אין לי מושג.. אם מישהו חושב שכן אשמח לתובנות..
- BarDar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- נתן תודות: 210 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
יש לי גם את הניש וגם את ה sette 270wi
יש ייתרון קל מבחינת טריות לsd בניש. לסטה יש הופר אז הפולים לא נשמרים בקירור. אבל לקפה בקלייה כהה לא הבחנתי באיזשהי בעיה לשתות גם אחרי יומיים בהופר.
שתי המטחנות הן ללא אגירה, ככה שאתה מקבל קפה טחון טרי תמיד ולא שאריות מאתמול.
הנוחות של הסטה (שקילה אוטומטית לפורטפילטר) מאוד מקילה על התהליך כי לא צריך לשקול כל מנה בנפרד.
הסטה גם זולה בכמה מאות שקלים.
אם הייתי צריך לבחור הייתה לי דילמה קשה. שתי המטחנות נותנות תוצאה דומה בכוס אבל הסטה מאוד נוחה לתפעול וחוסכת את תהליך השקילה. אולי בגלל שאתה רגיל גם כך לsd אז לא תהיה לך דילמה כזו
יש ייתרון קל מבחינת טריות לsd בניש. לסטה יש הופר אז הפולים לא נשמרים בקירור. אבל לקפה בקלייה כהה לא הבחנתי באיזשהי בעיה לשתות גם אחרי יומיים בהופר.
שתי המטחנות הן ללא אגירה, ככה שאתה מקבל קפה טחון טרי תמיד ולא שאריות מאתמול.
הנוחות של הסטה (שקילה אוטומטית לפורטפילטר) מאוד מקילה על התהליך כי לא צריך לשקול כל מנה בנפרד.
הסטה גם זולה בכמה מאות שקלים.
אם הייתי צריך לבחור הייתה לי דילמה קשה. שתי המטחנות נותנות תוצאה דומה בכוס אבל הסטה מאוד נוחה לתפעול וחוסכת את תהליך השקילה. אולי בגלל שאתה רגיל גם כך לsd אז לא תהיה לך דילמה כזו
אין שום סיבה שלא ללחוץ על "תודה"
תודה
תודה
- BarDar
- חבר פעיל מאוד

יותר משתמש בסטה. שותה בעיקר סוג קפה אחד (שוקולד אתיופי של גלעד מ"נגרו").
אבל אוהב גם סוגים נוספים כמו דבש סומטרי (מומלץ!) ו(אל תכעסו)נטול קפאין בערב.
את הניש קניתי כי הסטה פחות מתאימה להחלפות פולים ונסיונות. אחרי שמורידים את ההופר מהסטה נשאר משהו כמו 12גר מעל הסכינים שקשה להוציא. אין בעיה כזו בניש- פשוט שוקל וטוחן.
שתי המטחנות גם מאוד נוחות לשינוי דרגות הטחינה וקל לעבור לדרגת טחינה שונה ואז לחזור לקודמת.
אבל אוהב גם סוגים נוספים כמו דבש סומטרי (מומלץ!) ו(אל תכעסו)נטול קפאין בערב.
את הניש קניתי כי הסטה פחות מתאימה להחלפות פולים ונסיונות. אחרי שמורידים את ההופר מהסטה נשאר משהו כמו 12גר מעל הסכינים שקשה להוציא. אין בעיה כזו בניש- פשוט שוקל וטוחן.
שתי המטחנות גם מאוד נוחות לשינוי דרגות הטחינה וקל לעבור לדרגת טחינה שונה ואז לחזור לקודמת.
תודה
תודה
·לגמרי, עוצר הכי מהר ברגע ששומע תחילת טחינה ...... כמו שכתבתי להערכתי בין גרם לשניים זה הכמות.boren כתב:הסטה אוגרת 0.5 גרם. המינימום שאפשר לטחון זה בערך גרם. מספיק בשביל purge לאחר כמה שעות של חוסר שימוש....
בכל מקרה אם באמת מדובר ב 0.5 אגירה אז יש לזה השפעה משמעותית בכוס
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אם אתה שותה 1-2 ספלים ביום ולא מארח אז אין בעיה עם סינגל דוזינג. אני שותה 4 ספלים ביום (לפחות) וכשמארח מגיע גם ל-10, אז בשבילי ה-270Wi היא אופציה הרבה יותר טובה. אחת הקניות היותר טובות שעשיתי בחיים.
- BarDar
- חבר פעיל מאוד

החלטה טובה
לא שמעתי על דגם חדש שאמור לצאת או על דגם מחליף בכלל. החידוש היחיד שהוציאו היה מין דיסק קטן שמווסת את כניסת הפולים ומונע פופקורנינג. לדעתי אתה אמור לקבל אותו בהזמנות החדשות.
לא שמעתי על דגם חדש שאמור לצאת או על דגם מחליף בכלל. החידוש היחיד שהוציאו היה מין דיסק קטן שמווסת את כניסת הפולים ומונע פופקורנינג. לדעתי אתה אמור לקבל אותו בהזמנות החדשות.
תודה
תודה
@BarDar
·
תאמין לי המציאו פתרון לבעיה שלא קיימת
אני קניתי בנפרד את הדיסק ואחרי שימוש העפתי אותו מהמטחנה.
לפחות לפי הנראה לעין, הדיסק מאפשר כניסה איטית יותר של פולים, אבל במקום 'למנוע' פופקורן בפולים האחרונים, זה יותר פופקורן בכל הפולים. בגלל שאין משקל על אף אחד מהפולים הנכנסים, כולם מקפצים להם מתחת לדיסק (ומעובדה זו הטחינה שונה משמעותית מאשר בלעדיו).
יש איזשהו שינוי בטעם, לא ברור אם לטובה או לא.
·
תאמין לי המציאו פתרון לבעיה שלא קיימת
אני קניתי בנפרד את הדיסק ואחרי שימוש העפתי אותו מהמטחנה.
לפחות לפי הנראה לעין, הדיסק מאפשר כניסה איטית יותר של פולים, אבל במקום 'למנוע' פופקורן בפולים האחרונים, זה יותר פופקורן בכל הפולים. בגלל שאין משקל על אף אחד מהפולים הנכנסים, כולם מקפצים להם מתחת לדיסק (ומעובדה זו הטחינה שונה משמעותית מאשר בלעדיו).
יש איזשהו שינוי בטעם, לא ברור אם לטובה או לא.