שני סטרימרים ישנים של MINIX

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
viola פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

יש לי שני סטרימרים ישנים של MINIX :
NEO-X8H-PLUS עם אנדרואיד 4.42 - הקודי בו לא עובד כבר כי כל ההרחבות לא נתמכות. הקודי כבר לא ניתן לעדכון בגרסת אנדרואיד הזו ואני לא מצליח לעדכן לו גרסת אנדרואיד.

NEO-U1 עם אנדרואיד 5.1.1 - הקודי בו נמחק לפתע ולא עולה לי יותר.מתלבט אם להתקין בו קודי מחדש.

(אני זקוק לשני טלויזיות מחוברות להזרמת סרטים\סדרות לכן זקוק ל פתרון לשני טלויזיות. )

אני מתלבט מה כדאי לעשות. מה הדרך המומלצת היום לצפות בסדרות וסרטים עם תרגום ?. (לנטפליקס אין מגוון מספיק של סרטים וסדרות לכן אני מעדיף פתרון מלא יותר) האם קודי היא עדיין האופציה המומלצת או שיש משהו אחר? מה כדאי לעשות?(לא מחפש איכות צפייה מקסימלית , אלא רק שמה שיהיה לי יעבוד תקין)

תודה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

@viola
·
על ה-NEO-U1 אתה יכול להתקין CoreELEC. את ה-X8H שים בפח ותקנה סטרימר חדש ב-$40 ותתקין עליו CoreELEC :)

viola פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@TheCoolest
·
מה זה CoreELEC ? זה תחליף של קודי ?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #4 

viola פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@toxin
·

2 שאלות:
1. אחרי שאני מתקין את ה CORE ELEC - מאיפה אני מתקין את הקודי המתאים עם כל ההרחבות עם תרגום לעברית וכו ? (סרטים סדרות ילדים...)

2. על הMINIX X8H PLUS אני לא יכול להתקין את זה ?

תודה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #6 

@viola
·
1. CoreELEC זו מערכת הפעלה המיועדת נטו להרצה של קודי, אין לך בה שום ממשק אחר חוץ מקודי.
2. לא. מעבד מינימום הוא S905.

viola פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

@TheCoolest
·

יש למישהו הפנייה להתקנת הקודי עם ההרחבות בעברית לאחר שאני מתקין את הCORELEC ?

תודה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #8 

@viola
·
CoreELEC כבר מכיל את הגרסה הרשמית האחרונה של קודי.

mushonov
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #9 

על הסטרימר הראשון אתה יכול להתקין אנדרואיד 5.1.1 יש לך בפורום שלהם מדריך פלוס הורדה.

בסטרימר השני תעשה איפוס מלא איפוס להגדרות יצרן ותתקין עליו רק מה שצריך ולא סתם שטויות.

בקשר לשאר השאלות שלך אני לא יכול לענות לך תצטרך לבצע חיפוש בגוגל/יוטיוב ולא צריך להיות מומחה בשביל זה

viola פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

@mushonov
·
ראיתי את הוראות התקנת גרסת אנדרואיד בפורום של MINIX אבל משום מה לא עובד לי ה USB FLASH PROGRAMMER. הוא לא מזהה את הMINIX כאשר אני עושה לו RESET .

לגבי הסטרימר השני - ההמלצה שלך היא להתקין קודי עם CORE ELEC ? או קודי על האנדרואיד הרגיל?

לגבי הקישורים לגרסת קודי עם כל ההרחבות - אני זוכר שבעבר היה חבילה כזו של אבקסיס ואחרים שפשוט היית מתקין כבר הכל בפשטות....היום אני מבין שזה לא קיים ? אם מישהו יכול להפנות אותי לתהליך התקנה של כל ההרחבות המומלצות של הסרטים וסדרות עם תרגום?

תודה רבה

mushonov
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #11 

לי גם היה סטרימר כזה שחבר ביקש מימני לעדכן לו וגם לי לקח הרבה זמן עד שהוא זיהה לי אותו אבל בסוף הצלחתי לגרום לו לזהות, צריך לשחק עם זה עד שזה מצליח למרות שזה מיאש, אבל אפשר להתקין לו קודי 16 פלוס סקין ואז להתקין הרחבות ככה שזה לא סוף העולם אבל הכי הרבה תיכנס ל KSP ותקנה שיאומי ב 200 שקלים בקשר לסטרימר השני כנס להגדרות, איפוס הגדרות יצרן, ואז תתקין לו קודי מהחנות ומשם כמו שאמרתי תחפש ביוטיוב וגם אם זה לא קודי לא סוף העולם תחפש בגוגל יש לך הכל בגוגל

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”