מחפש טלוויזיה 50 אינץ עם 60 הרץ לגיימינג
-
אורי_לוגסי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
היי, מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לגיימינג לPS4 ובעתיד לps5
ראיתי את הדגם ה55nano90 אבל הוא 100 הרץ וזה סתם מוסיף עוד כסף ופריימים שיברחו לאוויר
בדקתי את הדגם ה49nano80 אבל הוא רק 50 הרץ
בדקתי בעוד מקומות וראיתי שמשתמשים במילה TM
לפי מה שקראתי מכל מיני פוסטים באתר ראיתי שזה לא שימושי ושזה לא הכי טוב לעין
רוב הטלוויזיות שבדקתי ראיתי שהם ב50 הרץ
אם מישהו מכיר טלוויזיה טובה שמגיע ל60 מינימום ולא מגיע לסכומים גבוהים אז אשמח להמלצה
ראיתי גם טלוויזיה של הייסנס שהיא בתדר של 1800 הרץ שזה בדוק חראט ולא הגיוני
תודה לעוזרים
ראיתי את הדגם ה55nano90 אבל הוא 100 הרץ וזה סתם מוסיף עוד כסף ופריימים שיברחו לאוויר
בדקתי את הדגם ה49nano80 אבל הוא רק 50 הרץ
בדקתי בעוד מקומות וראיתי שמשתמשים במילה TM
לפי מה שקראתי מכל מיני פוסטים באתר ראיתי שזה לא שימושי ושזה לא הכי טוב לעין
רוב הטלוויזיות שבדקתי ראיתי שהם ב50 הרץ
אם מישהו מכיר טלוויזיה טובה שמגיע ל60 מינימום ולא מגיע לסכומים גבוהים אז אשמח להמלצה
ראיתי גם טלוויזיה של הייסנס שהיא בתדר של 1800 הרץ שזה בדוק חראט ולא הגיוני
תודה לעוזרים
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
וואוו. איזה סלט.
1. אין כמעט מסכי "50 היום. הגודל הזה נהיה "55 כי עם השנים השוליים נהיו צרים יותר אבל הגודל החיצוני נשאר זהה.
2. 100Hz זה שטויות ואף פריים לא יברח לאוויר (הם כולם נשארים בתוך המסך לשימוש חוזר).
3. כל מסך שתקנה בארץ ידע להציג וידאו ב60Hz.
4. המילה TM היא בעצם TN וזה סוג של פנל LCD שלא משתמשים בו לטלוויזיות אלא רק למסכי מחשב.
5. נכון, תדר של 1800Hz זה חרטא בדיוק כמו שתדר 600Hz או 100Hz זה חרטא.
בקיצור, אתה צריך מסך "55 לגימיינג והדבר העיקרי שאתה צריך לחפש זה Input Lag יענו כמה זמן לוקח למסך להציג את התמונה מהרגע שהקונסולה שלחה אותו. זה נתון שמפורסם בסקירות.
בהצלחה.
1. אין כמעט מסכי "50 היום. הגודל הזה נהיה "55 כי עם השנים השוליים נהיו צרים יותר אבל הגודל החיצוני נשאר זהה.
2. 100Hz זה שטויות ואף פריים לא יברח לאוויר (הם כולם נשארים בתוך המסך לשימוש חוזר).
3. כל מסך שתקנה בארץ ידע להציג וידאו ב60Hz.
4. המילה TM היא בעצם TN וזה סוג של פנל LCD שלא משתמשים בו לטלוויזיות אלא רק למסכי מחשב.
5. נכון, תדר של 1800Hz זה חרטא בדיוק כמו שתדר 600Hz או 100Hz זה חרטא.
בקיצור, אתה צריך מסך "55 לגימיינג והדבר העיקרי שאתה צריך לחפש זה Input Lag יענו כמה זמן לוקח למסך להציג את התמונה מהרגע שהקונסולה שלחה אותו. זה נתון שמפורסם בסקירות.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי RobotCop ב 20/06/2020 22:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
-
אורי_לוגסי
-
- חבר שרק התחיל

@RobotCop
·
היי
אני לא מתכוון לפאנל tn כמו ips למשל
tm במסכי lg זה true motion ששמעתי פה באתר שזה לא כזה טוב
לדוגמא: 100tm =50hz
למשל הטלוויזיה הזאת
https://www.payngo.co.il/258936.html
49nano80
רשום במפורש שזה 50hz
ואני לא מוצא טלוויזיה נורמאלית שמגיע ל60hz
אם תוכל לעזור אני אשמח
תודה
·
היי
אני לא מתכוון לפאנל tn כמו ips למשל
tm במסכי lg זה true motion ששמעתי פה באתר שזה לא כזה טוב
לדוגמא: 100tm =50hz
למשל הטלוויזיה הזאת
https://www.payngo.co.il/258936.html
49nano80
רשום במפורש שזה 50hz
ואני לא מוצא טלוויזיה נורמאלית שמגיע ל60hz
אם תוכל לעזור אני אשמח
תודה
- RobotCop
- חבר ותיק

@אורי_לוגסי
true motion זה סתם השם של LG לפעולה שנקראת אינטרפולציה או החלקת תמונה. בגדול, המסך ממציא פריימים ממוצעים בין שני פריימים אמיתיים. יש אנשים שאוהבים את זה ויש כאלה שקוראים לזה "אפקט אופרת סבון" ולא אוהבים.
כל זה לא רלוונטי כי בזמן משחק אתה רוצה לבטל את כל מנגנוני עיבוד התמונה כדי להפחית Input Lag.
אם המסך שלך יודע להציג 1080p ב60Hz (ומאה אחוז שהוא ידע לעשות את זה), לא אמורה להיות בעיה.
שים לב שהם גם כותבים במפורש למסך הזה יש מצב גיימינג שמפחית את הLag.
מה שלדעתי כדאי לעשות זה לחפש סקירות על המסך שמעניין אותך ולקרוא את החלק שמדבר על גיימינג, בסקירות רציניות בודקים גם את זה.
דבר נוסף: נראה שה50/100Hz הזה תקף רק למנגנון החלקת התמונה, תוכל לראות בנתוני הוידאו שהמסך יודע לפענח 60Hz. שים לב שגם בנתונים של הOLED כתוב ככה ואין שום ספק שהCX יודעת להציג וידאו ב60Hz.
true motion זה סתם השם של LG לפעולה שנקראת אינטרפולציה או החלקת תמונה. בגדול, המסך ממציא פריימים ממוצעים בין שני פריימים אמיתיים. יש אנשים שאוהבים את זה ויש כאלה שקוראים לזה "אפקט אופרת סבון" ולא אוהבים.
כל זה לא רלוונטי כי בזמן משחק אתה רוצה לבטל את כל מנגנוני עיבוד התמונה כדי להפחית Input Lag.
אם המסך שלך יודע להציג 1080p ב60Hz (ומאה אחוז שהוא ידע לעשות את זה), לא אמורה להיות בעיה.
שים לב שהם גם כותבים במפורש למסך הזה יש מצב גיימינג שמפחית את הLag.
מה שלדעתי כדאי לעשות זה לחפש סקירות על המסך שמעניין אותך ולקרוא את החלק שמדבר על גיימינג, בסקירות רציניות בודקים גם את זה.
דבר נוסף: נראה שה50/100Hz הזה תקף רק למנגנון החלקת התמונה, תוכל לראות בנתוני הוידאו שהמסך יודע לפענח 60Hz. שים לב שגם בנתונים של הOLED כתוב ככה ואין שום ספק שהCX יודעת להציג וידאו ב60Hz.
-
אורי_לוגסי
-
- חבר שרק התחיל

@RobotCop
·
תודה על התשובה
אני כנראה אקנה 55 אינץ
יש דגם מסוים שאתה ממליץ/מכיר?
תודה
·
תודה על התשובה
אני כנראה אקנה 55 אינץ
יש דגם מסוים שאתה ממליץ/מכיר?
תודה
- RobotCop
- חבר ותיק

סורי, פחות חזק בדגמים. הPS4 מחובר אצלי למסך של המחשב.
מה שכן, סיבוב פה יכול אולי לעזור. אולי חיפוש אחר יהיה יותר מדוייק אבל בטוח שיש שם משהו.
מה שכן, סיבוב פה יכול אולי לעזור. אולי חיפוש אחר יהיה יותר מדוייק אבל בטוח שיש שם משהו.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
@אורי_לוגסי
·
א. מסכים עם כל מה ש RobotCop רשם לך.
ב. אם אתה מחפש דגמים ספציפיים, וחשוב לך שיתמכו ב-HDMI2.1 כמו ש-PS5 עתידה לתמוך, אתה יכול לקחת את SM9000 או SM9500 של LG.
אבל לדעתי האישית, HDMI2.1 רק יצא (ו-PS5 עדיין לא יצא אפילו), אז אי אפשר לדעת מה תהיה תרומתו האמיתית לאיכות הצגת המשחק (ואם זה ישפר משהו בכלל).
וכל זה נדע רק אחרי ש-PS5 יצא, ואנשים יתחילו לשחק בו בטלויזיות שתומכות ב-HDMI2.1. כלומר שבועות עד חודשים אחרי היציאה שלו לשוק.
כלומר אם אני אישית הייתי קונה טלויזיה היום (ולא בעוד שנה) לטובת גיימינג, הייתי מתרכז בלמצוא טלויזיה עם איכות תמונה בסיסית (ניגודיות, טווח צבעים) הכי טובה שאני יכול להרשות לעצמי. עם lag סביר (פחות מ-30 מילי שניות).
ועם כל התמיכות או לא תמיכות ב-PS5 הייתי מתעסק רק אם הייתי מוכן לחכות עם קניית הטלויזיה ל2021...
אבל זה רק דעתי האישית.
·
א. מסכים עם כל מה ש RobotCop רשם לך.
ב. אם אתה מחפש דגמים ספציפיים, וחשוב לך שיתמכו ב-HDMI2.1 כמו ש-PS5 עתידה לתמוך, אתה יכול לקחת את SM9000 או SM9500 של LG.
אבל לדעתי האישית, HDMI2.1 רק יצא (ו-PS5 עדיין לא יצא אפילו), אז אי אפשר לדעת מה תהיה תרומתו האמיתית לאיכות הצגת המשחק (ואם זה ישפר משהו בכלל).
וכל זה נדע רק אחרי ש-PS5 יצא, ואנשים יתחילו לשחק בו בטלויזיות שתומכות ב-HDMI2.1. כלומר שבועות עד חודשים אחרי היציאה שלו לשוק.
כלומר אם אני אישית הייתי קונה טלויזיה היום (ולא בעוד שנה) לטובת גיימינג, הייתי מתרכז בלמצוא טלויזיה עם איכות תמונה בסיסית (ניגודיות, טווח צבעים) הכי טובה שאני יכול להרשות לעצמי. עם lag סביר (פחות מ-30 מילי שניות).
ועם כל התמיכות או לא תמיכות ב-PS5 הייתי מתעסק רק אם הייתי מוכן לחכות עם קניית הטלויזיה ל2021...
אבל זה רק דעתי האישית.
-
אורי_לוגסי
-
- חבר שרק התחיל

@mdk_25
·
חשבתי על הsm8600
יש לה אחלה מחיר ו120 hz לפי מה שכתוב באתר של lg
מה אומר עליה?
·
חשבתי על הsm8600
מה אומר עליה?
·אורי_לוגסי כתב:@mdk_25
·
חשבתי על הsm8600
מה אומר עליה?...
שאני לא רואה סיבה שתיקח אותה...
אם חשוב לך HMDI2.1 - אז אין לה.
אם חשובה לך איכות התמונה - RU8000/Q60R יעלו מחיר דומה ויתנו איכות תמונה בסיסית (ניגודיות, טווח צבעים) טובה יותר.
-
אורי_לוגסי
-
- חבר שרק התחיל

@mdk_25
·
hdmi 2.1 לא כזה מעניין אותי
התמונה תישאר בסדר עם hdmi רגיל לא?
היא גם מגיעה ל120 הרץ
ודם יש לה input lag נמוך
·
היא גם מגיעה ל120 הרץ
ודם יש לה input lag נמוך
·אורי_לוגסי כתב:@mdk_25
·
היא גם מגיעה ל120 הרץ
ודם יש לה input lag נמוך...
שוב, כפי שרשמתי:
אתה יכול לקבל איכות תמונה טובה הרבה יותר בדגמים אחרים במחיר דומה (שהם גם 120 הרץ ו-input lag נמוך, וגם תומכים VRR).
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1