ספק לינארי לדאק עןשה הבדל או לא?
שווה להשקיע , במידה והדאק שלך יכול להגיע לביצועים טובים גם ללא הספק. אם אתה עובד עם דאק צ׳יקמוק שהתכנון הפנימי שלו הוא די זהה למה שהיצרן פירסם, ואין לך סטאפ שיכול להביא לידי ביטוי את השיפור אז אין לך מה להשקיע.
בשיפור בא בעיקר בlow end , הרבה יותר נעים פחות מחוספס , מוסיקלי ונעים כמו שאמור להיות. שיפור גם בתחום המיד , אבל לא כמו בlow
בשיפור בא בעיקר בlow end , הרבה יותר נעים פחות מחוספס , מוסיקלי ונעים כמו שאמור להיות. שיפור גם בתחום המיד , אבל לא כמו בlow
זו תעודת עניות לDAC + מי שתכנן אותו אם ספק כוח אמור לשנות את הצליל שלו.bloo כתב:שלום
האם כדאי להשקיע בספק לינארי ? האם באמת שומעים הבדל ?
תודה...
ל DAC אמור להיות ייצוב וסינון פנימי מספיק טוב שגם ספק כוח מהטמבוריה הקרובה למקום מגוריך תפעיל אותו באותה איכות כמו ספק אודיופילי ב 2,000 דולר.
לא יודע מה ה DAC שאתה אוחז בו אבל להערכתי, דגש הערכתי, המהנדס עשה עבודה מספיק טובה ו"הכל טוב".
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה שמעניין עם ציוד אודיו זה שהוא תמיד הראשון ולפעמים גם היחיד שסובל בבית מבעיות מתח למרות הפשטות היחסית של המבנה שלו. אני כאן שנים ועדיין לא יצא לי לשמוע כיצד החלפת ספק יכולה לשפר את הביצועים של מסך בסלון או אפילו לתקן שגיאות כתיב בהקלדת הודעות בפורומי אודיו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
·bloo כתב:שלום
האם כדאי להשקיע בספק לינארי ? האם באמת שומעים הבדל ?
תודה...
תוכל להסביר האם הספק של הדאק הוא חיצוני או פנימי ?
אם הספק שלו פנימי, איך אתה מתכוון לחבר לו ספק ליניארי חיצוני?
אפשר לדעת באיזה דאק מדובר ?
ייתכן ומישהו כבר התנסה עם אותו הדאק....
ארז
·bloo כתב:תודה לכולם
מדובר בדאק topping e30
תודה...
מצטער, לא מכיר את הדאק הזה.
כמו כן, יש גורמים נוספים שמשפיעים אם ההבדל (בהנחה שיהיה...) יהיה שמיע או לא - זה תלוי בשאר רכיבי הסטאפ, האקוסטיקה ועד כמה אתה רגיש/שם לב לשינויים.
אותו דאק עם ספק ליניארי בסטאפ אחר יישמע שונה מאשר אצלך.
למדתי כבר ששינוי קטן ולא משמעותי למישהו אחד בשביל מישהו אחר זה שינוי גדול.
זה עניין סובייקטיבי ובלתי מדיד.
ארז