רסיבר מבית Integra מי שמע מי יודע?
שלום לחברי הפורום!
אני מחפש רסיבר איכותי.... ורציתי לשמוע חו'ד בעניין;
האם למשהו יש מסיון עם רסיבר מבית Integra ?
וכן הייתי רוצה להשוות בין Integra drx2.1 ל Onkyo696 ולYamaha-v685.
האם נמצאים הבדלים מיוחדים /עליונות בסדרות הנל?
אני מבין שישנם 'אחים' , אך מה השוני החומרי ולשוני במחיר??
תודה,
אני מחפש רסיבר איכותי.... ורציתי לשמוע חו'ד בעניין;
האם למשהו יש מסיון עם רסיבר מבית Integra ?
וכן הייתי רוצה להשוות בין Integra drx2.1 ל Onkyo696 ולYamaha-v685.
האם נמצאים הבדלים מיוחדים /עליונות בסדרות הנל?
אני מבין שישנם 'אחים' , אך מה השוני החומרי ולשוני במחיר??
תודה,
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Integra זה מותג העל של אונקיו עד כמה הם שונים ומה מייחד את דגמי ה Integra זה כבר תלוי בשנת ההשקה, בדגם הספציפי ובמה שאתה רותה לעשות איתם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
·לגגל גיגלתי, קראתי , הביקורות טובות, לא מצאתי חסרונות או מלה רעה,kobbi כתב:למה שלא תשאל את השאלה הזו בגוגל באנגלית, תקרא ביקורות על כל אחד מה רסיברים ותקבל החלטה בעצמך ?
זה מתאים מאד לשם שבחרת לעצמך...
ורב הביקורות הן מאתרים ובעלי עיניין- מקדמי מכירות למנהם שלא ייתנו בקורת טהורה ואובייקטיווית נטולת מניעים עיסקיים.
ומעבר לכך אני אף מעדיף כמו תמיד לקבל גם ביקורת מהשטח מהצד 'האמיתי' , האנשים שיכלים לומר את 'האמת' ודעתם ישר בפרצוף, בלי נטייה סובייקטיבית שכזו. אני כמו תמיד מעריך יותר את הצד המציאותי של המטבע.
כמו שביקורת על רכב אני לא מקבל רק ממבחן דרכים של גוף אחד או מגזין אחר, תמיד טוב לקבל חו'ד גם מהאנשים שמחזיקים אותו ויכולים לפקוח עוד עין, עוד נק' למחשבה שלא כמו הבוחן שלקח לנסיון של כמה שעות בודדות.
וככה אני חופר וחוקר, חוקר וחופר.
וזה אני.
@justdoit
·
היי אח,
קודם כל, השאלה שצריכה להישאל היא מה התקציב? כי Integra הוא רמה אחת מעל האחרים בגדול.
שנית, ייעצמו לך רבים ומומחים יותר ממני - תן לאוזן לשמוע ולהחליט. אני לפני כחודשיים חיפשתי רסיבר והלכתי לחנות ושמעתי את האינטגרה, מרנץ 5014 וימאהה. בסוף הלכתי על אונקיו 696 (שלא שמעתי בכלל חח)
האינטגרה היה הכי טוב אבל כמובן שעלה בהתאם. את הימאהה הכי פחות אהבתי אבל שוב, זה כמובן עניין של טעם.
אוכל להמליץ לך בפרטי לאן ללכת.
בהצלחה.
·
היי אח,
קודם כל, השאלה שצריכה להישאל היא מה התקציב? כי Integra הוא רמה אחת מעל האחרים בגדול.
שנית, ייעצמו לך רבים ומומחים יותר ממני - תן לאוזן לשמוע ולהחליט. אני לפני כחודשיים חיפשתי רסיבר והלכתי לחנות ושמעתי את האינטגרה, מרנץ 5014 וימאהה. בסוף הלכתי על אונקיו 696 (שלא שמעתי בכלל חח)
האינטגרה היה הכי טוב אבל כמובן שעלה בהתאם. את הימאהה הכי פחות אהבתי אבל שוב, זה כמובן עניין של טעם.
אוכל להמליץ לך בפרטי לאן ללכת.
בהצלחה.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
ברמה של אנתם וארקם?
איך אפשר להשוות את מערכת הכיול הגרועה של INTEGRA ל DIRAC LIVE ול- ARC GENESIS?
איך אפשר להשוות את מערכת הכיול הגרועה של INTEGRA ל DIRAC LIVE ול- ARC GENESIS?
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·masteraudio כתב:ברמה של אנתם וארקם?
איך אפשר להשוות את מערכת הכיול הגרועה של INTEGRA ל DIRAC LIVE ול- ARC GENESIS?...
אי אפשר להשוות
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
Integra ו onkyo נעלמו וניפגעו קשות כאשר עברו למערכת הכיול פרי פיתוחם ונטשו את מערכת הכיול של אודיסי, וחבל שכך.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
לא רק רמקולים,amitbak כתב:אני פעם רכשתי רמקולים על פי
סקירות,ועל פי המלצות,ובסוף נפלתי חזק!
ממליץ לך ללכת ולשמוע,ולהשוות.
אני בטוח שכבר קבלת כל מיני הצעות
"בפרטי",תתעלם....
הנה פה ממליצים לא לקנות רסיבר וכן לקנות משהו אחר רק בגלל מערכת כיול.
בעוד המערכת הכיול האלוהית המדוברת נמצאת ברסיבר שרשמת הסאונד שלו פשוט בושה של לקרא לו רסיבר לקולנוע ביתי.
אולי הייתי שם אותו אם הייתי צריך להשמיע מוזיקת רקע בפיצוציה.
גם אם תכייל את המערכת במחשך חודשיים זה עדיין לא שינה את חתימת הצליל של המגבר עצמו, זה בחיים לא יתקרב לארקם/אינטגרה/אנטם גם אם לא תכייל אותם כלל
·
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אתה מדבר כל הזמן מע' כיול אלוהית, על איזה אתה מתכוון ?mescaline כתב:לא רק רמקולים,......
הנה פה ממליצים לא לקנות רסיבר וכן לקנות משהו אחר רק בגלל מערכת כיול.
בעוד המערכת הכיול האלוהית המדוברת נמצאת ברסיבר שרשמת הסאונד שלו פשוט בושה של לקרא לו רסיבר לקולנוע ביתי.
אולי הייתי שם אותו אם הייתי צריך להשמיע מוזיקת רקע בפיצוציה.
גם אם תכייל את המערכת במחשך חודשיים זה עדיין לא שינה את חתימת הצליל של המגבר עצמו, זה בחיים לא יתקרב לארקם/אינטגרה/אנטם גם אם לא תכייל אותם כלל
·...
מערכת כיול אלוהית קיימת ברסיברים האלוהיים המהוללים בפורום שכולם ממליצים עליהם בלי שלרובם לא היו להם אותם בכלל כי הם קראו בכל הפורומים בדיוק את אותם דברים שנכתבו כחלק מתופעת העדר.
אני קניתי 2 רסיברים מהוללים כאלו מסדרות 6XXX ו4XXX בעקבות ההילולה לה הם זכו בקרב משתמשי פורומים תומכי VFM עם דגש על ה M שיש כמה שיותר קטן מ ה V...
מזל שאחרי 3 שבועות שימוש ולילות של כיול הספק הסכים לקחת אותם בחזרה ממני, אם לא היה מסכים אז כמו בן כמה שאני רושם עליהם הייתי רושם פי 10 או 100 או 1000
אההה
DENON
אני קניתי 2 רסיברים מהוללים כאלו מסדרות 6XXX ו4XXX בעקבות ההילולה לה הם זכו בקרב משתמשי פורומים תומכי VFM עם דגש על ה M שיש כמה שיותר קטן מ ה V...
מזל שאחרי 3 שבועות שימוש ולילות של כיול הספק הסכים לקחת אותם בחזרה ממני, אם לא היה מסכים אז כמו בן כמה שאני רושם עליהם הייתי רושם פי 10 או 100 או 1000
אההה
DENON
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@mescaline
·חבל שאתה מתאפק ומסרב לכתוב מה אתה באמת חושב עליהם
·חבל שאתה מתאפק ומסרב לכתוב מה אתה באמת חושב עליהם
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
@mescaline
איך בכל דיון שאפילו לא מזכיר את דנון אפילו בכוונה, אתה מצליח להכניס את האג'נדה שלך. כל הכבוד על הנחישות
באמת מוזר שיש אנשים שמצליחים להנות מהמכשירים האלה (אההההההה דנון) ולהמליץ עליהם לאחרים, בדיוק כמו שיש המלצות בפורומים על כל מותג אחר של רסיברים. זה בלתי נתפס. כמובן נבהיר שכל אלה שקונים מותגים אחרים בטונות הם לא עדר כלל.. רק אלה של סוג מסוים.
רק שנבין, אז עכשיו אתה עם אינטגרה, שהוא היורש אצלך של המותג הכי טוב בעולם (לפי מה שאמרת פה בלי סוף) - ימאהה.
בטח כבר ידעת, אבל דנון ואונקיו (אינטגרה) הם כמו אחים סיאמים שהופרדו בעבר .. אז אפשר לומר ברוך הבא למשפחה, בערך.
תתחדש
איך בכל דיון שאפילו לא מזכיר את דנון אפילו בכוונה, אתה מצליח להכניס את האג'נדה שלך. כל הכבוד על הנחישות
באמת מוזר שיש אנשים שמצליחים להנות מהמכשירים האלה (אההההההה דנון) ולהמליץ עליהם לאחרים, בדיוק כמו שיש המלצות בפורומים על כל מותג אחר של רסיברים. זה בלתי נתפס. כמובן נבהיר שכל אלה שקונים מותגים אחרים בטונות הם לא עדר כלל.. רק אלה של סוג מסוים.
רק שנבין, אז עכשיו אתה עם אינטגרה, שהוא היורש אצלך של המותג הכי טוב בעולם (לפי מה שאמרת פה בלי סוף) - ימאהה.
בטח כבר ידעת, אבל דנון ואונקיו (אינטגרה) הם כמו אחים סיאמים שהופרדו בעבר .. אז אפשר לומר ברוך הבא למשפחה, בערך.
תתחדש
·עכשיו זימברת לי את המצב חבל"ז.mescaline כתב:מערכת כיול אלוהית קיימת ברסיברים האלוהיים המהוללים בפורום שכולם ממליצים עליהם בלי שלרובם לא היו להם אותם בכלל כי הם קראו בכל הפורומים בדיוק את אותם דברים שנכתבו כחלק מתופעת העדר.
אההה
DENON...
כבר תיכננתי לקנות 6700 כשיצא.
אז מה נכון ל- 7.4?
תודה על התגובות!
אני כמובן אלך להאזין ולהתרשם מכמה אופציות..
אני מכיר טוב את אונקיו ויאמהה, רציתי להבין מה עניין עם האינטגרה.. עושה רושם שהם לא נפוצים בקרב החבר'ה
האם יש עוד משהו שיכל לשפוך עוד אור בעניין ולא רק שמן ?:lol:
אשמח לשמע
אני כמובן אלך להאזין ולהתרשם מכמה אופציות..
אני מכיר טוב את אונקיו ויאמהה, רציתי להבין מה עניין עם האינטגרה.. עושה רושם שהם לא נפוצים בקרב החבר'ה
האם יש עוד משהו שיכל לשפוך עוד אור בעניין ולא רק שמן ?:lol:
אשמח לשמע
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11514
- נתן תודות: 1195 פעמים
- קיבל תודות: 2425 פעמים
סתם מסקרנות מה החסרונות של דנון? כי נראה לי שאתה מבין דבר או שניים, אחרת לא הייתה כותב את זה.mescaline כתב:
אההה
DENON...
לא בגלל שרכשתי דנון לאחרונה שהחליף את פיוניר. מעבר לרסיברים שונים שהיו אצלי לאורך השנים. כגון אונקיו ( היה מצוין) מרנץ כולל דגם הכי בכיר לפני כמה שנים, שהיה בינוני בקולנוע, אך במוזיקה היה מצוין. (לא בהשוואה למערכת לסטריאו, כי זה לא הוגן) ועוד כמה מותגים מובילים שהיו אצלי. ( חלקם שלי, חלקם בבדיקה)
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@Kondo10
·Denon משתמשים במערכת כיול של Audissey שאותה @mescaline לא אוהב. זו אותה מערכת כיול שגם חברת McIntosch משתמשים בה והיא לא גרועה בכלל לכשעצמה.
כמו לכל דבר בחיים יש לה חיסרונות וכנראה שאותם חסרונות מורגשים יותר בחללי בית מסויימים מאשר באחרים. צריך לקבל שמערכת כיול זה לא פתרון קסם לכל מפגע אקוסטי בסלון, זו של Audissey למשל לא זורחת במיוחד בכל הטיפול בבאסים (לדעתי) אבל זה לא אומר שמערכות כיול אחרות מצטיינות בכל התחומים.
ספציפית ל Denon וגם ל Marantz (לא מכיר דגמים של חברות אחרות) המיקרופון והחצובה שמקבלים עם הרסיבר פשוט לא טובים, אין הגדרה עדינה יותר. במקרים מסויימים זה עלול לסרס את מערכת הכיול או לתת תיקונים שגויים.
מעבר למערכת הכיול, הרסיברים של Denon בנויים לרמת מחיר עם שילוב של תכונות שלדעת החברה הם התכונות שקהל הלקוחות רוצה. זה תמיד יגרום לפשרות מסויימות ותמיד יהיו לקוחות שלא יהיו מוכנים לחיות עם הפשרות ולכן יהיו מוכנים לשלם יותר כדי לקבל מוצר שלדעתם הוא טוב יותר. אבל זה לא אומר שהמוצרים של אותם חברות לא בנויים לרמת מחיר, כי הם כן, אלא שאותה רמת מחיר הותאמה לדרישות שונות.
·Denon משתמשים במערכת כיול של Audissey שאותה @mescaline לא אוהב. זו אותה מערכת כיול שגם חברת McIntosch משתמשים בה והיא לא גרועה בכלל לכשעצמה.
כמו לכל דבר בחיים יש לה חיסרונות וכנראה שאותם חסרונות מורגשים יותר בחללי בית מסויימים מאשר באחרים. צריך לקבל שמערכת כיול זה לא פתרון קסם לכל מפגע אקוסטי בסלון, זו של Audissey למשל לא זורחת במיוחד בכל הטיפול בבאסים (לדעתי) אבל זה לא אומר שמערכות כיול אחרות מצטיינות בכל התחומים.
ספציפית ל Denon וגם ל Marantz (לא מכיר דגמים של חברות אחרות) המיקרופון והחצובה שמקבלים עם הרסיבר פשוט לא טובים, אין הגדרה עדינה יותר. במקרים מסויימים זה עלול לסרס את מערכת הכיול או לתת תיקונים שגויים.
מעבר למערכת הכיול, הרסיברים של Denon בנויים לרמת מחיר עם שילוב של תכונות שלדעת החברה הם התכונות שקהל הלקוחות רוצה. זה תמיד יגרום לפשרות מסויימות ותמיד יהיו לקוחות שלא יהיו מוכנים לחיות עם הפשרות ולכן יהיו מוכנים לשלם יותר כדי לקבל מוצר שלדעתם הוא טוב יותר. אבל זה לא אומר שהמוצרים של אותם חברות לא בנויים לרמת מחיר, כי הם כן, אלא שאותה רמת מחיר הותאמה לדרישות שונות.