צריך עזרה לעבור מ- 200 ל- 500 מגה בהוט. עדכון על השירות המחפיר של הוטנט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני כרגע מחובר להוט והוטנט בנפרד בחבילה של 200 מגה.

אני מעוניין לשדרג לבאנדל של 500 מגה גיימר.

מישהו יודע איך אני עושה את זה בצורה הנכונה, כי אנשי השירות בהוט שנתקלתי בהם פשוט לא יודעים. ביקשתי את שימור הלקוחות בהוטנט והם סרבו להעביר אותי בטענה שהם רק יכולים לנתק אותי.

השירות שלהם פשוט הזוי, אבל למספר חודשים הבאים אין לי ברירת תשתית אחרת.

אם יש כאן מישהו שעשה את זה או מכיר נציג באופן אישי, אשמח לעזרה.

עדכון #1 בהודעה 7

עדכון #2 בהודעה 17
נערך לאחרונה על ידי liam ב 25/06/2020 13:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Idopo25
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

תראה יש לי שני רעיונות
הדרך המהירה (עד חמישה ימים)
איך לגמור את הסאגה הזו אחת ולתמיד הוא פשוט להתנק מהוט ומהוט נט לחלוטין והחזיר ציוד בינתיים להתחבר לאינטרנט הסלולארי של פרטנר עולה 115 לחודש (לא צריך התקנה שום דבר פלאג אנד פלאיי) ברגע שאתה מנותק לחלוטין קיבלת מייל אישור מצלצל לשירות מכירה של הוטנט ומבקש התקנה של 500 באנדל גיימר ונגמר תחזיר את הראוטר לפרטנר ובא לציון גואל
הדרך האיטית יכול לקחת 14 ימי עסקים)
היא לשלוח מייל לפניות הציבור של הוט והוט נט לגולל את הסיפור הם יחזרו אילך ויטפלו בתקלה ויחזרו אליך הבעיה שזה לוקח זמן והרבה

ראוטר סלולארי פרטנר https://www.partner.co.il/he-il/cellula ... rtner-home

BENNY66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 890
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #3 

יש עוד דרך
להתנתק מהוט לא משנה מה יציעו
הצעד הבא זה שימור לקוחות גם שם אל תשאיר להם ברירה ותקבע יום לאיסוף ציוד אח"הצ ואז ביום האיסוף אמור להתקשר אליך נציג איזורי ואז שם תוכל ממש להתמקח

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תודה רבה. אנסה את מה שהצעתם שבוע הבא. פשוט חברה הזויה, מחכה לרגע שאוכל לשלוח אותם לדרכם.

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

עדכון...

היום התקשרתי שוב להוטנט להתנתק, אחרי פחות משעה התקשרה אלי ממחלקת הניתוקים, שאלה אם היא יכולה לעזור. 5 דקות אח"כ קיבלתי כל מה שרציתי וגם עוד הנחה קטנה. היא עוד דאגה במקום להתקשר להוט תשתית שענו כמעט מיד וסידרו הכל מהצד שלהם.

Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #6 

לא הבנתי בדיוק לגבי מה היית צריך עזרה- החבילה של ה-500 פתוחה רק ללקוחות חדשים או שרצית לשדרג ולהישאר באותו המחיר? אם אופציה ב', אשמח אם תוכל להגיד לי באילו תנאים השגת את זה (אני גם שוקל לבצע את השדרוג הזה)

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

נתקלתי ב"חומה" של נציגי שירות אטומים/לא רוצים להתאמץ. חיפשתי דרך להגיע לנציג שיכול לעזור לי או לחילופין דרך לשדרג בלי בלגן. דיברתי עם 7 נציגים שונים. 3 מהם לא ידעו על חבילת הגיימר 500/12, רק על חבילה 500/10 הרגילה, אחת מהן אמרה שתברר עם המנהל שלה ותחזור אלי ולא חזרה. נציג אחר אמר לי מחיר מונפץ, ביקשתי ממנו לדבר עם השימור לקוחות, אמר לי שהוא לא יכול להעביר אותי ומבחינתו אני יכול רק להתנתק. נציגה אחרת אמרה לי שהיא פותחת קריאה לשימור ויחזרו אלי תוך 24 שעות, לא חזרו אלי גם אחרי 72 שעות.

נציגה אחרונה שדיברתי איתה ביקשתי להתנתק לגמרי ולא מעניין אותי כלום (הלכתי על ההצעה של idopo25/BENNY66), אחרי שעה חזרה אלי נציגת ניתוק/שימור, סיפרתי לה מה עברתי ותוך 5 דקות קיבלתי כל מה שרציתי וגם התקנה למחרת.

BENNY66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

שתדע להבא חבילת גיימר זאת המצאה ישראלית והוט רשמה עליה פטנט שהעלו את הupload ב2 מגה וגובים על זה תוספת
אגב כמה עולה לך החבילה הרגילה והגיימר?

amdr1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 732
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #9 

נכון.
היו כותבים שמשרוצה עוד 2 מגביט אפ' יש קצת להוסיף כסף ונגמר הסיפור.
השרה דברים מרקטינג בלבד.

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

@BENNY66

אני יודע, בזמנו עבדתי בבזק בינלאומי כשהמציאו את זה. דווקא שם כן קיבלו פינג מעולה.

@amdr1

לא בטוח שזה רק תוספת 2 מגה בהעלאה, אני נמצא עכשיו בניתוב שונה. כרגע הפינג טוב יותר אבל נבדוק במשך תקופה...

BENNY66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

אם תוכל לבדוק כמה אתה מקבל ב warzone פינגים ופאקט לוס גם בפורטנייט
אם תוכל במספר בדיקות תודה

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

אני אשתדל לעשות בדיקות. בסופ"ש ואעדכן...

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #13 

כדאי שתדע שבהוט 200 ו-500 זה ממש אותו הדבר
מנסיון אישי

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #14 

@mrraz111
·ומינסיון אישי ממש לא
ב200 הייתי מקבל סביבות 170 וב500 אני מקבל מעל 400

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #15 

@vic1234
זה בהחלט נכון
אני קיבלתי 200 ב-200 ו 500 ב-500 אבל זה היה ההבדל היחיד
לא שינה לי בטורנטים ולא שינה בשום תחושה
עכשיו התנתקתי מהוט והוטנט ועברתי לפרטנר 1000
זה שינוי מוחץ ומורגש היטב בכל פעולה שעושים

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #16 

@mrraz111
אז אצלי זה שינה
הורדה בטורטים מגיעה ל 50MB
ספק הוטנט

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

לא יאומן מה שהולך עם החברה הזו, עד עכשיו (השרשור הזה) לא היו לי בעיות מיוחדות.

עד אתמול הייתי בבאנדל 500/12 גיימר, פתאום אני רואה שאני מקבל נתונים של החבילה הרגילה 500/10. התקשרתי אל הוטנט 4 פעמים ודיברתי עם 6 נציגים. בפעם הראשונה הנציגה ניתקה לי בפנים, בפעם השנייה אמרו לי שזו בעיה בתשתית-הוט והעבירו אותי להוט בלי שאצליח להשחיל מילה (בהוט אמרו שזה לא קשור אליהם), בפעם השלישית אחרי שהנציג ניסה לעזור ולא הצליח ניתק לי בפנים. בפעם הרביעית הנציגה אומרת לי שאני מוגדר בכלל על חבילה 500/10, אמרה לי שהיא לא יכולה לסדר את זה והעבירה אותי לשירות לקוחות.

בשירות לקוחות קיבלתי את הנציגה הכי אטומה בעולם, אחרי שהסברתי לה את המצב, היא אומרת לי שיש לי חבילה רגילה ושואלת אותי אם אני רוצה לשדרג לחבילת 500/12 גיימר. אני הסברתי לפחות 4 פעמים שאני סגרתי עם השימור על חבילת 500/12 גיימר, אמרתי לה שיש לי הקלטה והודעת SMS מהם שהם מברכים אותי על הצטרפות לחבילת גיימר עם אימייל לשירות טכני בנפרד, אפילו הקראתי לה את ההודעה. מה היא עונה לי? חוזרת על זה שאני בחבילה רגילה ומסבירה לי שאני יכול לשדרג בעלות נוספת.

פשוט לא יאומן, בד"כ אני לא מאבד את השלווה שלי מול נציגי שירות לקוחות, אבל הפעם היא הקפיצה לי את כל הפיוזים. אחרי שדרשתי כמה פעמים שתעביר אותי לשימור לקוחות, בסופו של דבר היא אמרה שהיא לא יכולה להעביר ורק לפתוח פנייה אצלם שיחזרו אלי. עכשיו מחכה שיחזרו אלי...

Dymatize
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 257
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #18 

liam כתב:לא יאומן מה שהולך עם החברה הזו, עד עכשיו (השרשור הזה) לא היו לי בעיות מיוחדות.

עד אתמול הייתי בבאנדל 500/12 גיימר, פתאום אני רואה שאני מקבל נתונים של החבילה הרגילה 500/10. התקשרתי אל הוטנט 4 פעמים ודיברתי עם 6 נציגים. בפעם הראשונה הנציגה ניתקה לי בפנים, בפעם השנייה אמרו לי שזו בעיה בתשתית-הוט והעבירו אותי להוט בלי שאצליח להשחיל מילה (בהוט אמרו שזה לא קשור אליהם), בפעם השלישית אחרי שהנציג ניסה לעזור ולא הצליח ניתק לי בפנים. בפעם הרביעית הנציגה אומרת לי שאני מוגדר בכלל על חבילה 500/10, אמרה לי שהיא לא יכולה לסדר את זה והעבירה אותי לשירות לקוחות.

בשירות לקוחות קיבלתי את הנציגה הכי אטומה בעולם, אחרי שהסברתי לה את המצב, היא אומרת לי שיש לי חבילה רגילה ושואלת אותי אם אני רוצה לשדרג לחבילת 500/12 גיימר. אני הסברתי לפחות 4 פעמים שאני סגרתי עם השימור על חבילת 500/12 גיימר, אמרתי לה שיש לי הקלטה והודעת SMS מהם שהם מברכים אותי על הצטרפות לחבילת גיימר עם אימייל לשירות טכני בנפרד, אפילו הקראתי לה את ההודעה. מה היא עונה לי? חוזרת על זה שאני בחבילה רגילה ומסבירה לי שאני יכול לשדרג בעלות נוספת.

פשוט לא יאומן, בד"כ אני לא מאבד את השלווה שלי מול נציגי שירות לקוחות, אבל הפעם היא הקפיצה לי את כל הפיוזים. אחרי שדרשתי כמה פעמים שתעביר אותי לשימור לקוחות, בסופו של דבר היא אמרה שהיא לא יכולה להעביר ורק לפתוח פנייה אצלם שיחזרו אלי. עכשיו מחכה שיחזרו אלי...
...
השירות של הוט והוטנט זה שירות פח,
חברה שמנוהלת על ידי אפסים.
אני אתמול חיכיתי בבית מ11 עד 3 כי אמרו לי שאמור להגיע טכנאי להתקין הוטבוקס 4.
השעה 4 הגיעה ואני מתקשר להוט לשאול איפה הטכנאי,
אומרים לי שבכלל לא מתואם לי טכנאי, ואני כבר רואה שבזבזתי יום עבודה שלם.
אחרי 5 דקות היא אומרת לי שהטכנאי התקשר ולא עניתי, פשוט ביזיון הם חברה של שקרנים.
לא יודעים לעבוד עם לקוחות.
חבל שהם הפתרון היחיד אצלנו לגלישה מעל 100 מגה.
·

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

אחרי שהתפרצתי על הנציגה, לקראת סוף השיחה היא עוד שואלת אותי באיזה חברת סלולאר אני, עניתי לה שזה לא עיניינה ובכל זאת היא התחילה להציע לי את המבצעים שיש בהוט מובייל. :מבולבל: :hammer:

liam פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

מעדכן...

אז חזרו אלי שוב ממחלקת ניתוקים ובדקו ואמרו שהכל מוגדר בסדר, אבל משום מה עדיין מקבל 10 מגה בהעלאה, למרות שלפני כמה ימים קיבלתי מעל 12 יציב. נראה מה אני אעשה עכשיו... :roll:

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”