frame drops ON NVIDIA shield 2017 and lg cx2020
חברים יקרים,
על סף יאוש ושבירת ראש.
לפני כ 10 ימים התחדשתי ב LG החדשה שלי ומאז יש לי בעיה עם סינכרון עם ה NVIDIA SHILD 2017 שלי שבא לידי ביטוי ב frame drops אחת לכמה שניות. זה מורגש בעיקר בפרומט 4K ULTA באפלקציה של בנטפליקס וכראשר יש תנועה של הגוף מהירה/ תנועה של המצלמה. אבל גם באפלקייצת ה STING TV זה מורגש .
יש לציין שבאפלקציית נקפליקס שעל גבי הטלויזה, לא קיימת התופעה הזו.
קראתי בהרבה מקומות שהבעיה הזו ידוע, ולמרות התקנת אפלציות "קצב רענון" כאלה ואחרות על ה NVIDIA SHILD 2017 , הבעיה לא נפתרה.
חבל לי לוותר על המכשיר הזה (בכל זאת יש בו כמה דברים יפים/חסרים שלא קיימים בטלויזה של LG).
אשמח לכל מחשבה יצירתית בנושא, תודה מראש, דרור.
על סף יאוש ושבירת ראש.
לפני כ 10 ימים התחדשתי ב LG החדשה שלי ומאז יש לי בעיה עם סינכרון עם ה NVIDIA SHILD 2017 שלי שבא לידי ביטוי ב frame drops אחת לכמה שניות. זה מורגש בעיקר בפרומט 4K ULTA באפלקציה של בנטפליקס וכראשר יש תנועה של הגוף מהירה/ תנועה של המצלמה. אבל גם באפלקייצת ה STING TV זה מורגש .
יש לציין שבאפלקציית נקפליקס שעל גבי הטלויזה, לא קיימת התופעה הזו.
קראתי בהרבה מקומות שהבעיה הזו ידוע, ולמרות התקנת אפלציות "קצב רענון" כאלה ואחרות על ה NVIDIA SHILD 2017 , הבעיה לא נפתרה.
חבל לי לוותר על המכשיר הזה (בכל זאת יש בו כמה דברים יפים/חסרים שלא קיימים בטלויזה של LG).
אשמח לכל מחשבה יצירתית בנושא, תודה מראש, דרור.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
מצטרף לייאוש..... עם שילד 2019, ממש מעצבן שמכשיר ברמה כזו סובל מבעיה חריפה כזו.
גם אני התקנתי את האפליקציה של הקצב ריענון ללא שיפור, אולי לא מוגדרת נכון
madror, מצטער שלא עזרתי ורק משתף אותה בעיה.
גם אני התקנתי את האפליקציה של הקצב ריענון ללא שיפור, אולי לא מוגדרת נכון
madror, מצטער שלא עזרתי ורק משתף אותה בעיה.
@niko
@madror
·
התופעה מוכרת וזו לא בדיוק בעיה אלא שהקודי במקור לא מוגדר מיטבית.
אל תדאגה, יש פתרון
עד שאצליח להכין מדריך קצרצר אתם מוזמנים לפנות אלי לפרטי ומשם נתקדם לטלפון ואדריך אתכם איך לפתור את הבעיה.
*בקיצור, צריך לבצע סנכון בין ההגדרות בקודי לבין השילד, אך לא פחות חשוב מכך לאפשר רזולוציות מסויימות ב whitelist בקודי. כצעד ראשון תכניסו לרשימה הלבנה בקודי את כל הרזולציות עם הrefresh rate של 4k ו 1080P.
@madror
·
התופעה מוכרת וזו לא בדיוק בעיה אלא שהקודי במקור לא מוגדר מיטבית.
אל תדאגה, יש פתרון
עד שאצליח להכין מדריך קצרצר אתם מוזמנים לפנות אלי לפרטי ומשם נתקדם לטלפון ואדריך אתכם איך לפתור את הבעיה.
*בקיצור, צריך לבצע סנכון בין ההגדרות בקודי לבין השילד, אך לא פחות חשוב מכך לאפשר רזולוציות מסויימות ב whitelist בקודי. כצעד ראשון תכניסו לרשימה הלבנה בקודי את כל הרזולציות עם הrefresh rate של 4k ו 1080P.
| LG OLED 65C9 | Synology DS218+ | Marantz SR7013 |
| SVS SB-2000 | Morel Octave Signature | Morel SP-3 |
| Audio-GD NFB-11 | HIFIMAN HE4XX | PreSonus Eris E3.5 |
פותח הדיון ציין שהבעיה בסטינג ונטפליקס, לא בקודי.
יש בשילד automatic refresh rate.
להבנתי הבעיה היא שהמפתחים של האפליקציות האלה לא מימשו את ה API הנדרש לכן הבעיה באפליקציות ולא בשילד.
קודי לדוגמא, כן מימשו את מה שצריך ולכן ניתן בקלות להגדיר באפליקציה להחליף לריפרש הנכון.
לפותח הדיון - הייתי מוותר על נטפליקס בשילד 2017 היות וונטפליקס של הטלוויזיה נותנת לך דולבי ויזן.
יש בשילד automatic refresh rate.
להבנתי הבעיה היא שהמפתחים של האפליקציות האלה לא מימשו את ה API הנדרש לכן הבעיה באפליקציות ולא בשילד.
קודי לדוגמא, כן מימשו את מה שצריך ולכן ניתן בקלות להגדיר באפליקציה להחליף לריפרש הנכון.
לפותח הדיון - הייתי מוותר על נטפליקס בשילד 2017 היות וונטפליקס של הטלוויזיה נותנת לך דולבי ויזן.
- niko
- חבר מביא חבר

@GRabin
תודה רבה על הניסיון לעזר אבל הבעיה כפי שכתבו פה היא לא בקודי, אצלי
הבעיה "במיטבה" בנטפליקס, התקנתי תוסף נטפליקס לקודי אבל הממשק ממש לא נוח.
הבעיה "במיטבה" בנטפליקס, התקנתי תוסף נטפליקס לקודי אבל הממשק ממש לא נוח.
·niko כתב:@GRabin
הבעיה "במיטבה" בנטפליקס, התקנתי תוסף נטפליקס לקודי אבל הממשק ממש לא נוח....
תוסף הנטפליקס בקודי נראה ועובד בדיוק כמו בטלוויזיה.
- niko
- חבר מביא חבר

וואלה......אני לא משחק עם הקודי יותר מדי אבל קיבלתי ממשק תיקיות
ולא הצלחתי לשנות את התצוגה
כמו בתיקיית סרטים/סדרות וכו'.
כמו בתיקיית סרטים/סדרות וכו'.
·niko כתב:וואלה......אני לא משחק עם הקודי יותר מדי אבל קיבלתי ממשק תיקיותולא הצלחתי לשנות את התצוגה
כמו בתיקיית סרטים/סדרות וכו'....
כמו שכתבתי לעיל, מוזמן לדבר איתי ואנסה לעזור לך...
יש לי שילד 2019 ו-LG C9 ואין אף בעיה. תנסה להחליף לכבל HDMI יותר איכותי. כשהתחלתי עם השילוב מכשירים הזה היו לי לפעמים זמנים שהמסך נעשה שחור, וזה הפסיק אחרי שהחלפתי את הכבל HDMI. התופעה לא היתה כמו שאתה מתאר, כי זה קרה אולי פעם בשעה, ובקודי, ונמשך 2-3 שניות. אבל בכל זאת, כבלים הם לעיתים קרובות מקור לבעיה.
@madror
בעקרון האפליקציה refresh rate אמורה לפתור הכל.
בלי האפליקציה, שנה את הריפרש ל 50Hz בהגדרות של השילד.
אתה עדיין מצליח לראות ריצוד בסטינג?
@beltar
·הבעיה של פותח הדיון לא קשורה לכבל. לא סתם יש דיון בפורומים של נבידיה עם 500 תגובות.
אתה כנראה לא שם לב לבעיה.
בעקרון האפליקציה refresh rate אמורה לפתור הכל.
בלי האפליקציה, שנה את הריפרש ל 50Hz בהגדרות של השילד.
אתה עדיין מצליח לראות ריצוד בסטינג?
@beltar
·הבעיה של פותח הדיון לא קשורה לכבל. לא סתם יש דיון בפורומים של נבידיה עם 500 תגובות.
אתה כנראה לא שם לב לבעיה.
כבעלים של Shield 2017 (מחובר להייסנס M7000 כרגע) אני שואל - איזו סיבה יש למי שקנה CX להשתמש בנטפליקס של השילד במקום בנטפליקס המובנה בטלוויזיה?
מעבר לזה ש-Shield 2017 אינו תומך ב-DV אלא רק ב-HDR, בשביל מה צריך תיווך של עיבוד התמונה? תן ל-CX לעשות עבורך את מה שהיא מצטיינת בו. את השימוש ב-Shield הייתי מגביל למה שאין מובנה בטלוויזיה, כמו למשל קודי, הזרמת משחקים, chromecast וכו'.
מעבר לזה ש-Shield 2017 אינו תומך ב-DV אלא רק ב-HDR, בשביל מה צריך תיווך של עיבוד התמונה? תן ל-CX לעשות עבורך את מה שהיא מצטיינת בו. את השימוש ב-Shield הייתי מגביל למה שאין מובנה בטלוויזיה, כמו למשל קודי, הזרמת משחקים, chromecast וכו'.
יש בזה משהוא, אולי סתם התעקשות שלי להשתמש בשליד וכנראה לבסוף ארד מהנושא ואשאר רק עם האפלקציות שעל גבי הטלויזיה. רק שכרגע, רק לנטפליקס יש פיתרון לנושא.
לסטינג Tv אין בכלל אפליקציה ב Lg ובסלקום Tv מדובר באפליקציה ישנה כמו בממירים הישנים שלהם, כך שלא התקדמנו הרבה.
לסטינג Tv אין בכלל אפליקציה ב Lg ובסלקום Tv מדובר באפליקציה ישנה כמו בממירים הישנים שלהם, כך שלא התקדמנו הרבה.
@beltar
·אגב, אם True motion כבוי אצלך, זה יכול להסביר למה אתה לא מבחין בבעיה.
אם תשנה את זה למקסימום אפשר לראות בבירור ריצוד כל כמה שניות בסטינג שעובדת על ריפרש של 50Hz כאשר
הדיפולט של השילד הוא 59.94Hz.
ככל שהתנועה יותר חלקה ב True motion כך המסך (והעין) יותר רגיש לריצודים.
·אגב, אם True motion כבוי אצלך, זה יכול להסביר למה אתה לא מבחין בבעיה.
אם תשנה את זה למקסימום אפשר לראות בבירור ריצוד כל כמה שניות בסטינג שעובדת על ריפרש של 50Hz כאשר
הדיפולט של השילד הוא 59.94Hz.
ככל שהתנועה יותר חלקה ב True motion כך המסך (והעין) יותר רגיש לריצודים.
@Shasoosh
·
אכן לאחר הגדרות נכונות באפליקציית refresh rate, ה סטינג TV וסלקום TV פועלות יפה ומסתנכרנות כמו שצריך.
ב נטפליקס עכשיו אני מקבל הודעת הגנה/שגיאה של ה HDCP .
אז הפתרון שכרגע עובד אצלי הוא סטינג TV וסלקום TV על גבי ה שילד עם האפליקציה refresh rate .
נטפליקס על גבי הטלויזיה.
בשלב הזה, אני מרוצה ולא מתכוון להתעסק עם זה יותר מידי.
תודה על כל העזרה, דרור.
·
אכן לאחר הגדרות נכונות באפליקציית refresh rate, ה סטינג TV וסלקום TV פועלות יפה ומסתנכרנות כמו שצריך.
אז הפתרון שכרגע עובד אצלי הוא סטינג TV וסלקום TV על גבי ה שילד עם האפליקציה refresh rate .
נטפליקס על גבי הטלויזיה.
תודה על כל העזרה, דרור.
בכיף.
אני לא יודע על איזה ריפרש עובד סלקום אבל אצלי, כדי להימנע מהמסך השחור כל פעם שפותחים את הסטינג, הגדרתי את כל השילד ל 50 ( ככה אני לא צריך להשתמש באפליקציה של ה refresh rate)
כשיגיע השילד 2019 אגדיר ריפרש דרך האפליקציה רק לנטפליקס (היות וסטינג הכי פעיל אצלי)
אני לא יודע על איזה ריפרש עובד סלקום אבל אצלי, כדי להימנע מהמסך השחור כל פעם שפותחים את הסטינג, הגדרתי את כל השילד ל 50 ( ככה אני לא צריך להשתמש באפליקציה של ה refresh rate)
כשיגיע השילד 2019 אגדיר ריפרש דרך האפליקציה רק לנטפליקס (היות וסטינג הכי פעיל אצלי)
·madror כתב:@Shasoosh
·
נטפליקס על גבי הטלויזיה.
ממליץ לך לראות סלקום Tv באפליקציה מהטלוויזיה, האיכות טובה יותר דרך האפליקציה. העניין מוזר, תעשה ניסוי...
תודה על כל העזרה, דרור....
אולי גם הסלקום בשילד רץ על 50Hz.
יש אפשרות באפליקציה Refresh Rate להדליק רק את התצוגה שמראה על כמה Hz רצה האלפיקציה. תדליק את זה לסלקום ותראה אם גם זה רץ על 50.
אם כן אז לכוון את ההגדרות של השילד ל 2160p 50Hz יהיה הגיוני מאוד.
יש אפשרות באפליקציה Refresh Rate להדליק רק את התצוגה שמראה על כמה Hz רצה האלפיקציה. תדליק את זה לסלקום ותראה אם גם זה רץ על 50.
אם כן אז לכוון את ההגדרות של השילד ל 2160p 50Hz יהיה הגיוני מאוד.