התלבטות בין שני דגמים למרחק של 4.70 מ' , סמסונג q95t 65 אינץ, או סמסונג q80t 75 אינץ ??
Re: q95t איפה ניתן להשיג?
@1UVIB
·לא יודע איפה , אבל היבואן מפרסם אז צריך להיות בחנויות
The main difference is in the image control zones, the more the better, and the number of attenuation zones of the Q95T is less than the Q90R, so it should have better panel uniformity. On the other hand, the PQI rises from 4,000 in 2019 to 4,300 in 2020, insignificant.
ודבר נוסף שQ96T תומך 2.1 ו EARC לגבי הEARC מקווה שיגיע גם לQ90R
·לא יודע איפה , אבל היבואן מפרסם אז צריך להיות בחנויות
The main difference is in the image control zones, the more the better, and the number of attenuation zones of the Q95T is less than the Q90R, so it should have better panel uniformity. On the other hand, the PQI rises from 4,000 in 2019 to 4,300 in 2020, insignificant.
ודבר נוסף שQ96T תומך 2.1 ו EARC לגבי הEARC מקווה שיגיע גם לQ90R
·לא ראיתי את ה q80t בתצוגה, ראיתי את ה q95 65 אינץ והיא מושלמת.1UVIB כתב:@dudis
·לא ראיתי את הדגם הזה בחנויות. מה ההבדל לעומת Q90R? תודה...
זה לכמרי לא נכון, היא מתחרה ישירות ב q80r.dudis כתב:@deelad
·רק שתדע שהQ80T היא בהשוואה לQ70R של שנה שעברה...
סמסונג מיתגו את הדגם במספר 80 מפני שהם מגדירים אותו כמחליף של ה 80 !
·deelad כתב:זה לכמרי לא נכון, היא מתחרה ישירות ב q80r.......
סמסונג מיתגו את הדגם במספר 80 מפני שהם מגדירים אותו כמחליף של ה 80 !...
dudis צודק, ה- Q80T נחותה מה- Q80R ומחליפה את ה- Q70R. ה- Q95T מחליפה את ה- Q80R. תבדוק בכל הפורומים המומחים בנושא. גם היבואן יודע את זה אבל מגמגם בעניין.
כי היבואן צודק, וראיתי את הביקורת של rting ושני הדגמים קבלו ציון זהה,liam כתב:·......
dudis צודק, ה- Q80T נחותה מה- Q80R ומחליפה את ה- Q70R. ה- Q95T מחליפה את ה- Q80R. תבדוק בכל הפורומים המומחים בנושא. גם היבואן יודע את זה אבל מגמגם בעניין....
בחלק מהפרמטרים ה q מוביל ובחלק ה t .
@deelad
אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה... ולא מאמין שתתאכזב אם תיקח את ה- Q80T. ה- Q95T שראית בתצוגה, היא איפשהו בין ה- Q80R ל- Q90R.
אני באופן אישי הזמנתי Q80R ורצו לספק לי מהיבואן Q80T, לא הסכמתי.
בהצלחה
אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה... ולא מאמין שתתאכזב אם תיקח את ה- Q80T. ה- Q95T שראית בתצוגה, היא איפשהו בין ה- Q80R ל- Q90R.
בהצלחה
אז מה עשית בסוף, לא הזמנת ?liam כתב:@deelad
בהצלחה...
@liam
·
תוכל לשתף איפה ניתן להזמין q80r ? נראה שהמלאי נגמר כבל לפני שבועות.
כל החנויות שהתקשרתי שמפרסמות שיש להן את המסך מציעות "שדרוג" ל 80t והמוכרים מתעקשים "לא לקרוא באינטרנט" ושזה דגם עדיף 🤦‍♂️
·
תוכל לשתף איפה ניתן להזמין q80r ? נראה שהמלאי נגמר כבל לפני שבועות.
כל החנויות שהתקשרתי שמפרסמות שיש להן את המסך מציעות "שדרוג" ל 80t והמוכרים מתעקשים "לא לקרוא באינטרנט" ושזה דגם עדיף 🤦‍♂️