·ממש לא, אוי וואה ואי האם היה ככה, יותר מידי יקר דיוק של קומה, האם מרכזים הכל ברמה של שכונות, איך זה אחר כך לא יודעdudis כתב:לפי מה שאני קורה בסלקום מתחלק רוחב הפס מול כל השכנים בבניין , אם השכן שמחובר בקומה שלי גם עם 1000 וכל היום מפעיל הורדות , יש מצב שזה גם נותן האטה , האם יש יתרון בקופסת סיבים בקומה מי מחובר לסיב הראשון ומי לשני ?...
סלקום פייבר ומהירות גלישה linksys w32x
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
- badboy2002
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
·היי,dudis כתב:התחברתי לסלקום פייבר 1000 , אני מחובר עם מתאם נוקיה לראוטר שלי...
אני גם מחובר לסיבים של סלקום פייבר 1000 והביאו לי מודם שלהם.
אני רוצה להתחבר לציוד שלי מאיפה קיבלת את המתאם נוקיה? מסלקום? רכשת לבד?
@badboy2002
·לא סלקום הביאו לי את המתאם , במעמד ההתקנה לקח זמן לקבל אישור אבל לא ויתרתי ולא רציתי את המודם שלהם (מודם+מגדיל טווח) , גם בסגירה עם הנציג בטלפון דרשתי מתאם (לא הבין מה אני רוצה מהחיים שלו) אבל המתקין הגיע עם מודם ,
ההתקנה במקום 10 דקות לקחה מעל שעה עד שאישרו החלפה , המתקין היה מאד נחמד ועזר לי עם עשרות טלפונים עד שאישרו,
לדעתי היה אפשר לבקש מראש (לי לא עזר כי הנציג לא הבין מה אני רוצה ) והמתקין יגיע רק עם המתאם
·לא סלקום הביאו לי את המתאם , במעמד ההתקנה לקח זמן לקבל אישור אבל לא ויתרתי ולא רציתי את המודם שלהם (מודם+מגדיל טווח) , גם בסגירה עם הנציג בטלפון דרשתי מתאם (לא הבין מה אני רוצה מהחיים שלו) אבל המתקין הגיע עם מודם ,
ההתקנה במקום 10 דקות לקחה מעל שעה עד שאישרו החלפה , המתקין היה מאד נחמד ועזר לי עם עשרות טלפונים עד שאישרו,
לדעתי היה אפשר לבקש מראש (לי לא עזר כי הנציג לא הבין מה אני רוצה ) והמתקין יגיע רק עם המתאם