בעיה (?) ב-DVD של טושיבה
יש לי DVD של טושיבה, תומך DIVX ותומך כתוביות בעברית.
עכשיו יש לו כמה בעיות, שאני בכלל לא בטוח שהן "בעיות" באמת.
1. אם אני צורב סרטים (ארוכים או ממש קצרים) על דיסק DVD+R, מדי פעם הסרט נתקע, בניגוד לצריבה על CD-RW (בפורמט DATA, עם DIVX)
2. הDVD מציג כתוביות בעברית בצורה דיי טובה, אבל מדי פעם הוא מחליט לדלג על שורות (שאני יודע שקיימות בקובץ!), או לכתוב את אותה שורה 5 פעמים... וזה קורה גם בפורמט SUB וגם ב-SRT.
מה אתם חושבים..?
עכשיו יש לו כמה בעיות, שאני בכלל לא בטוח שהן "בעיות" באמת.
1. אם אני צורב סרטים (ארוכים או ממש קצרים) על דיסק DVD+R, מדי פעם הסרט נתקע, בניגוד לצריבה על CD-RW (בפורמט DATA, עם DIVX)
2. הDVD מציג כתוביות בעברית בצורה דיי טובה, אבל מדי פעם הוא מחליט לדלג על שורות (שאני יודע שקיימות בקובץ!), או לכתוב את אותה שורה 5 פעמים... וזה קורה גם בפורמט SUB וגם ב-SRT.
מה אתם חושבים..?
כן. כל 5-10 דקות (מדי פעם אפילו פחות) יש תקיעה, מדלג כמה שניות, וכשהוא חוזר הסאונד גם טיפה יוצא מסנכרון. אבל זה קורה רק כשאני צורב על DVD, על CD זה בסדר.sunny_jim כתב:איך הסרט נתקע? הוא מפסיק לפעול לרגע, מדלג כמה שניות, ואז ממשיך?
אצלי הבעיה הזאת חמורה מאד... לכן מסרתי אותו לתיקון....
התיקון עזר? או שהמכשיר פשוט לא אמור לנגן DIVX ממדיה של DVD?
ואיך התרגום?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תופעה נפוצה - בשל אי תאימות קלה בין DVD+R (תקן של פיליפס וסוני) לבין מה שהפיוניר מצפה (תקן DVD-R שפיוניר וטושיבה קידמו).
מומלץ לצרוב על DVD-R עבור הפיוניר.
מומלץ לצרוב על DVD-R עבור הפיוניר.
יש לי את אותה הבעיה בדיוק עם הכתוביות(למרות שהיא לא מפריעה לי יותר מדי, כי זה לא ממש נפוץ, ולמזלי אני יודע אנגלית טוב מאד... אני פשוט אוהב כתוביות, למשל אם יש לי אופציה לראות סרט בעברית עם כתוביות, אז אני אפעיל את הכתוביות, ככה אני :\)...
איזה דגם של טושיבה יש לך?
היום הDVD חזר מהתיקון, ולצערי אני חושד שהם לא נגעו בו יותר מדי...
הבעיה אצלי דווקא בדיסקים של CD-R עם סרטי DIVX... אני חושב שהסרטים נתקעים פחות עכשיו, אבל יש לי בעיה שונה לחלוטין.
ישנם סרטים שבהם מופיע לי פס ירוק זוהר צמוד לצד הימני של המסך(כאילו מורכב מפיקסלים גדולים) וכשהסרט משנה זוית, הפס מתפשט על כל המסך... ככה לאורך כל הסרט. מיותר לציין שבלתי אפשרי בכלל לראות את הסרט... ולמרות ששלחתי אותו לתיקון, אותה הבעיה נשארה... מצפות לי מלחמות עולם עם ניופאן
חשדתי שהבעיה בדיסק, אבל צרבתי את את הסרטים שיש בהם את הבעיה כמה פעמים, ויש בהם את אותה הבעיה, אז זה לא קשור לצריבה, אלא לסרט עצמו(כנראה לפורמט הדחיסה שלו).
איזה דגם של טושיבה יש לך?
היום הDVD חזר מהתיקון, ולצערי אני חושד שהם לא נגעו בו יותר מדי...
הבעיה אצלי דווקא בדיסקים של CD-R עם סרטי DIVX... אני חושב שהסרטים נתקעים פחות עכשיו, אבל יש לי בעיה שונה לחלוטין.
ישנם סרטים שבהם מופיע לי פס ירוק זוהר צמוד לצד הימני של המסך(כאילו מורכב מפיקסלים גדולים) וכשהסרט משנה זוית, הפס מתפשט על כל המסך... ככה לאורך כל הסרט. מיותר לציין שבלתי אפשרי בכלל לראות את הסרט... ולמרות ששלחתי אותו לתיקון, אותה הבעיה נשארה... מצפות לי מלחמות עולם עם ניופאן
חשדתי שהבעיה בדיסק, אבל צרבתי את את הסרטים שיש בהם את הבעיה כמה פעמים, ויש בהם את אותה הבעיה, אז זה לא קשור לצריבה, אלא לסרט עצמו(כנראה לפורמט הדחיסה שלו).