Tcl 65c815 vs sony xf 9005
ה tcl qled
הסוני local diming
לשנהם מערכות הפעלה וסאונד שונות מי עדיפה ?
אני לפני החלטה
איזו הקניה הכי טובה ?
הסוני local diming
לשנהם מערכות הפעלה וסאונד שונות מי עדיפה ?
אני לפני החלטה
איזו הקניה הכי טובה ?
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
@tascam
ה- Sony היא FALD לעומת ה- TCL שהיא לא. אז אני מאמין שהקונטרס בסוני היה טוב יותר ותיתן חווית צפייה טובה יותר בסצנות חשוכות. תנסה לקרוא ביקורות ברשת.
עוד נתון חושב היא היבואן והאחריות (סוני 3 שנים). לגבי TCL אני לא יודע...
ה- Sony היא FALD לעומת ה- TCL שהיא לא. אז אני מאמין שהקונטרס בסוני היה טוב יותר ותיתן חווית צפייה טובה יותר בסצנות חשוכות. תנסה לקרוא ביקורות ברשת.
עוד נתון חושב היא היבואן והאחריות (סוני 3 שנים). לגבי TCL אני לא יודע...
האם qled לא עדיף ?
האחריות היא של sg ל3 שנים.
מה לגבי תפעול האפליקציות ?
האחריות היא של sg ל3 שנים.
מה לגבי תפעול האפליקציות ?
רב סרן-רועי קליין.
@tascam
QLED זו טכנולוגיה אבל זה לא אומר שכל מסך שמצוייד בטכנולוגיה זו הוא בהכרח מסך טוב...
כך שאל תיתן לזה להטעות אותך... יש יתרון משמעותי לסוני מבחינת התאורה של המסך.
3 שנים זה טוב ויפה אבל השאלה גם איך השירות של SG שאותו אני לא מכיר...
יכולות הסמארט של הטלויזיה פחות משחקות תפקיד לפי דעתי כי תמיד אפשר להשתמש בסטרימר טוב.
בסוני מגיע אנדרואיד 8 שעובד לא רע יש לזכור שזו טלויזיה שהושקה ב 2018 והיא לא תקבל עוד עדכונים לאנדרואיד.
לגבי ה TCL אני לא יודע.
QLED זו טכנולוגיה אבל זה לא אומר שכל מסך שמצוייד בטכנולוגיה זו הוא בהכרח מסך טוב...
כך שאל תיתן לזה להטעות אותך... יש יתרון משמעותי לסוני מבחינת התאורה של המסך.
3 שנים זה טוב ויפה אבל השאלה גם איך השירות של SG שאותו אני לא מכיר...
יכולות הסמארט של הטלויזיה פחות משחקות תפקיד לפי דעתי כי תמיד אפשר להשתמש בסטרימר טוב.
בסוני מגיע אנדרואיד 8 שעובד לא רע יש לזכור שזו טלויזיה שהושקה ב 2018 והיא לא תקבל עוד עדכונים לאנדרואיד.
לגבי ה TCL אני לא יודע.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
גם עם תשים על פיאט 600 מנוע של פרארי וקיט של פרארי זאת לא תהיה פרארי
המכשיר הוא יותר מסך חלקיו, לא אומר שה TCL הוא מכשיר רע, אבל בלי לראות או להכיר אני משוכנע שסוני תהיה יותר איכותית.
זה לא רק עומק השחוק, זה מעבד התמונה, איכות היצור, הגימור, תגובת המכשיר, הסמארט, השלט....
מהנסיון שלי, גם הדגמים הכי נחותים שלי סוני, הם פשוט איכותיים
המכשיר הוא יותר מסך חלקיו, לא אומר שה TCL הוא מכשיר רע, אבל בלי לראות או להכיר אני משוכנע שסוני תהיה יותר איכותית.
זה לא רק עומק השחוק, זה מעבד התמונה, איכות היצור, הגימור, תגובת המכשיר, הסמארט, השלט....
מהנסיון שלי, גם הדגמים הכי נחותים שלי סוני, הם פשוט איכותיים