סאונד בר , מבקש המלצה תקציב 4K
אהלן
עקב מגבלת מקום וכבלים שמפריעים בעין אני מחפש סאונד בר לסלון בתקציב של עד 4000 ש"ח .
יש לי טלויזיה עם יציאת earc (סוני 75xh950) .
אם יש משהו שנכנס בתקציב עם אחוריים אלחוטיים אז מה טוב , אם לא נסתדר בלעדיהם .
וכן אני יודע שלא אקבל סאונד ברמה של מערכת בחלקים אבל זה מה יש במסגרת המגבלות .
אשמח להמלצה ..
המון תודה
עקב מגבלת מקום וכבלים שמפריעים בעין אני מחפש סאונד בר לסלון בתקציב של עד 4000 ש"ח .
יש לי טלויזיה עם יציאת earc (סוני 75xh950) .
אם יש משהו שנכנס בתקציב עם אחוריים אלחוטיים אז מה טוב , אם לא נסתדר בלעדיהם .
וכן אני יודע שלא אקבל סאונד ברמה של מערכת בחלקים אבל זה מה יש במסגרת המגבלות .
אשמח להמלצה ..
המון תודה
@shayke
·
היי אח,
יכול להמליץ לך על Bose SoundTouch 300. הדגם היותר חדש שלו זה ה-700 (אין בינהם הבדל משמעותי).
יש אותו לאבא שלי והוא הוסיף לו שניים אחוריים וקיבל מערכת פצצה! סאב עדיין אין לו, הוא מפחד מהשכנה למטה
בזמנו לפני כשנתיים,עלה לאבא שלי 3000 רק ליחידה הראשית. זוג האחוריים עלה עוד כ-1500. מאמין שהיום המחירים ירדו.
בהצלחה!
·
היי אח,
יכול להמליץ לך על Bose SoundTouch 300. הדגם היותר חדש שלו זה ה-700 (אין בינהם הבדל משמעותי).
יש אותו לאבא שלי והוא הוסיף לו שניים אחוריים וקיבל מערכת פצצה! סאב עדיין אין לו, הוא מפחד מהשכנה למטה
בזמנו לפני כשנתיים,עלה לאבא שלי 3000 רק ליחידה הראשית. זוג האחוריים עלה עוד כ-1500. מאמין שהיום המחירים ירדו.
בהצלחה!
@Batnun
@shayke
הבנתי שהוא מעולה!! קיבל את מוצר השנה במגזין What HIFI.
חבר שלי חם עליו רצח אבל אמר שאין אותו בארץ. בטח משלוח מחו"ל קצת מייקר אבל אולי שווה את זה.
בכל מקרה, תן לאוזן לקבוע. אתה עוד תראה פה הרבה את המשפט הזה
לך תראה סוגים, תתרשם...יש לניופאן עודפים אולי את הבוס להשמעה, ט.ר בתל אביב יש להם 2-3 דגמים של סונוס להשמעה.
·
@shayke
הבנתי שהוא מעולה!! קיבל את מוצר השנה במגזין What HIFI.
חבר שלי חם עליו רצח אבל אמר שאין אותו בארץ. בטח משלוח מחו"ל קצת מייקר אבל אולי שווה את זה.
בכל מקרה, תן לאוזן לקבוע. אתה עוד תראה פה הרבה את המשפט הזה
לך תראה סוגים, תתרשם...יש לניופאן עודפים אולי את הבוס להשמעה, ט.ר בתל אביב יש להם 2-3 דגמים של סונוס להשמעה.
·