טלוויזיה מבוססת Android, מרחק 2.7 מ', תקציב 3,500, סלון מואר (תאורה טבעית)
לאחר בדיקה מעמיקה בפורום עבור טלוויזיה בגודל 55' בתקציב של עד 2100 ש"ח שנעשתה לפני כחצי שנה בחרתי ב LG 55UK6200Y ואני מאד מרוצה ביחס לשימוש. כעת מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון.
יש לנו STING TV וכיוון ש ב LG מערכת ההפעלה (המצוינת) אינה מבוססת ANDROID אז צריך סטרימר נפרד של YES המכיל בתוכו מערכת ANDROID.
לכן אני מעוניין שמערכת ההפעלה תהיה מבוססת ANDROID, אלא אם כן יש פתרון זול חד פעמי המאפשר לשלב STING TV עם טלוויזיה חכמה לא מבוססת ANDROID.
1. מה לדעתכם גודל המסך המומלץ בהינתן הפרטים בנושא ההודעה ?
2. איזה דגם לדעתכם כדי לי לרכוש ?
3. מעונין ביבואן הנותן שירות טוב (עד כמה שאפשר בישראל).
תודה.
יש לנו STING TV וכיוון ש ב LG מערכת ההפעלה (המצוינת) אינה מבוססת ANDROID אז צריך סטרימר נפרד של YES המכיל בתוכו מערכת ANDROID.
לכן אני מעוניין שמערכת ההפעלה תהיה מבוססת ANDROID, אלא אם כן יש פתרון זול חד פעמי המאפשר לשלב STING TV עם טלוויזיה חכמה לא מבוססת ANDROID.
תודה.
·d2idan כתב:לאחר בדיקה מעמיקה בפורום עבור טלוויזיה בגודל 55' בתקציב של עד 2100 ש"ח שנעשתה לפני כחצי שנה בחרתי ב LG 55UK6200Y ואני מאד מרוצה ביחס לשימוש. כעת מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון.
תודה....
א. אני אישית לא הייתי רוכש טלויזיה על פי יכולות הסמארט שלה.
את הסמארט אפשר בקלות לשדרג בעזרת סטרימר... אבל יכולות טלויזיה זה משהו שנשאר איתך לכל אורך חיי הטלויזיה.
(לך תדע לאיזה ספק תכנים תהיה מחובר עוד 3 שנים, ובאיזו מערכת הפעלה זה יתמך)
ב. אם אתה מתעקש על אנדרויד, זה מגביל אותך לטלויזיות הייסנס, שיאומי או סוני.
ג. אם אתה רוצה נותן שירות טוב, זה מגביל אותך ל-LG או סוני. (לגבי הייסנס ושיאומי אני לא באמת יודע).
אז בהתחשב בכל המידע שסיפקת, נראה לי יתאים לך XF9005 של סוני בגודל ״55 אינצ׳.
רק שהוא עולה קצת מעל 4000 שקל, כך שלא בטוח שזה מסתדר עם התקציב שלך.
אם אתה מאוד מרוצה מ UK6200, שהוא מסך בסיסי של שנה שעברה, אתה כנראה תהנה גם ממסך בסיסי של השנה, שהוא UM7300.
יש לי בבית מסך UJ670 בן שנתיים ו UM7340 שקניתי השנה. אפילו אני, לא חד עין בכלל, רואה ששיפרו משהו בדגם החדש.
למרחק של 2.7 מטר גם אני הייתי קונה 55 אינץ'. אבל אם מסך בסיסי מספק אותך, אולי עדיף לך לחסוך כסף במקום ללכת על מסך איכותי יותר.
אתה צריך ללכת לחנויות ולבדוק.
יש לי בבית מסך UJ670 בן שנתיים ו UM7340 שקניתי השנה. אפילו אני, לא חד עין בכלל, רואה ששיפרו משהו בדגם החדש.
למרחק של 2.7 מטר גם אני הייתי קונה 55 אינץ'. אבל אם מסך בסיסי מספק אותך, אולי עדיף לך לחסוך כסף במקום ללכת על מסך איכותי יותר.
אתה צריך ללכת לחנויות ולבדוק.