בעוד 3-4 חודשים, רשת VDSL של בזק תשודרג למהירות של עד 200 מגה
ומה בדיוק קורה עם לקוחות השוק הסיטונאי?
לא מכיר מודמים בשוק שאפשר לקנות בישראל שתומכים גם ב- 35B, וגם ב- g.fast
·איך סלקום סיבים בימים אלה אצלך? עובד תקין? יצא לך לאחרונה להשוות מול סיבים של פרטנר?MrYair כתב:כבר שמענו את הסיפור המצוץ מאצבע מיליון פעם.
מחובר לסלקום פייבר ימות העולם יגיע המשיח אלוהים ירד בעצמו
אם ראוטר בזק ביד אני לא מתחבר אליהם!...
אני מבסוט מסלקום פייבר,לא יצא לי לעשות השוואה מול פרטנר למרות שיש לי אפשרות לתחבר אליהם הקופסה של סלקום ופרטנר אחת ליד השניה בכניסה לביתgabif כתב:·איך סלקום סיבים בימים אלה אצלך? עובד תקין? יצא לך לאחרונה להשוות מול סיבים של פרטנר?.........
·לי יש עדיין את שניהם פרטנר חייגן גיימר 1000/100 וסלקום אותה חבילהMrYair כתב:אני מבסוט מסלקום פייבר,לא יצא לי לעשות השוואה מול פרטנר למרות שיש לי אפשרות לתחבר אליהם הקופסה של סלקום ופרטנר אחת ליד השניה בכניסה לבית.........
התחושה שלי שפרטנר הכל נפלא עד הרמה של הספידטסט , בהורדות מחו״ל המצב משתנה , כן יש פינגים קצת יותר נמוכים בשרתי משחקים , סביב 7 -10 מילי פחות , אבל מהירות ההעלאה בפרטנר לשרתים בחו״ל לרוב פחות טובה מאשר סלקום
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לא יכולים להעלות ביותר מדי,29.90 זה מחיר מתואם וקבוע בין כולן,אולי אם יעלו כמה שקלים - לא נורא
מה שכן מבאס זה "משרד התקשורת קרוב לאשר לבזק "
זאת אומרת הם החליטו,אבל עוד לא יישמו,זאת אומרת שייקח זמן
גם אם כן יאושר במהלך השנה,אז כתוב "בעוד 3-4 חודשים",שברור שזה לא באמת הפרק זמן הזה.
וגם אחרי ש2 אלה ייקרו,תוך כמה זמן בפועל בזק תשדרג את הציוד בכל ישוב בארץ? מן הסתם פרק זמן ארוך
בקיצור,אותה כתבה ממוחזרת כל כמה זמן,בנוסח שונה,באתר שונה,כשבתכלס כלום לא קורה,הכסף זורם,והכל טוב להם.
מה שכן מבאס זה "משרד התקשורת קרוב לאשר לבזק "
זאת אומרת הם החליטו,אבל עוד לא יישמו,זאת אומרת שייקח זמן
גם אם כן יאושר במהלך השנה,אז כתוב "בעוד 3-4 חודשים",שברור שזה לא באמת הפרק זמן הזה.
וגם אחרי ש2 אלה ייקרו,תוך כמה זמן בפועל בזק תשדרג את הציוד בכל ישוב בארץ? מן הסתם פרק זמן ארוך
בקיצור,אותה כתבה ממוחזרת כל כמה זמן,בנוסח שונה,באתר שונה,כשבתכלס כלום לא קורה,הכסף זורם,והכל טוב להם.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
https://www.htmobile.co.il/vt299930#quickreply
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
·rrr1 כתב:לפחות גידי גוב, עומר אדם והתוכי מטירת הכרמל, נהנים.
הסיבים של המתחרים כבר כאן....
אם "הסיבים של המתחרים כבר כאן", אז אתה כבר לא צריך את בזק, לא צריך לחכות שהם ישדרגו ל 100 מגה ויכול גם ליהנות בידיוק כפי שנהנים כל אלה שהזכרת לפני זה.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
איזה "מודם+ראוטר" צריך לקנות בשביל להיות מוכן בשביל ה-200 מגה ?
אני בדיוק מעוניין לקנות מודם ראוטר בעצמי (ללא שכירות)
אני בדיוק מעוניין לקנות מודם ראוטר בעצמי (ללא שכירות)
·https://www.hometheater.co.il/vp3078826#3078826dvb-acavish כתב:איזה "מודם+ראוטר" צריך לקנות בשביל להיות מוכן בשביל ה-200 מגה ?
אני בדיוק מעוניין לקנות מודם ראוטר בעצמי (ללא שכירות)...
·dvb-acavish כתב:איזה "מודם+ראוטר" צריך לקנות בשביל להיות מוכן בשביל ה-200 מגה ?
אני בדיוק מעוניין לקנות מודם ראוטר בעצמי (ללא שכירות)...
אתה מודע לזה שהשירות הזה יהיה רק ל 250 אלף בתי אב, עם אפלוד של לא יותר מ 5 מגה?
תקרא פה
https://www.globes.co.il/news/article.a ... rq7i4gE_jc
לא צריך לא בזק ולא פייבר - סביר להניח שStarlink יגיע לארץ לפני שנראה upload של יותר מ5 מגה בבזק.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
·s3t כתב:לא צריך לא בזק ולא פייבר - סביר להניח שStarlink יגיע לארץ לפני שנראה upload של יותר מ5 מגה בבזק....
הרבה יותר סביר להניח שלפני שתראה את Starlink מגיעה לארץ, תקבל חיבור אינטרנט סימטרי אישי מובטח של 10G ... באמצעות שני קופסאות לבן עם חוט דק מתוח ביניהן.