בוחרים 3 מוצרים ובקופה משלמים רק על 2 מהם. בדקתי למשל עם 3 משחקים ל PS4 ולמרקות מחיר המשלוח יצא לי ממוצע של כ 90 ש"ח למשחק בלבד. שווה בדיקה:
https://www.amazon.com/gp/promotion/AY5 ... 0e051b02ac
קנה 3 - שלם על 2 בלבד באמזון US
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כן.. ולא. ברב המיקרים זה אכן לא משתלם, אבל יש מיקרים שכן לכן צריך לבדוק כל מקרה לגופו. למשל בדוגמא שנתתי לקחתי 3 משחקי PS4 שכל אחד עלה כ 20$, לקחתי את המחיר הסופי וחילקתי ל3 ויצא לי כ 90 ש"ח פר משחק. עדיין שווה.
אפשרות נוספת היא לבחור משלוח חינם, לשלוח לחברת שילוח צד שלישי (נניח דילטס או אחרים) ושהם ישלחו, אבל אין לי מושג מה תהיה העלות (מניח שלא הרבה כי זה לא נפחי ולא כבד).
אפשרות נוספת היא לבחור משלוח חינם, לשלוח לחברת שילוח צד שלישי (נניח דילטס או אחרים) ושהם ישלחו, אבל אין לי מושג מה תהיה העלות (מניח שלא הרבה כי זה לא נפחי ולא כבד).