פורום ללא קשר עולה על העצבים...
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
רמקול, אני לא מסכימה.
כאחת שבעבר גם ראתה שחורות. חייבת להגיד שגם אני צריכה נחמה לפעמים בכתיבת הגיגים חזרי כל משמעות..
כן, אני יודעת שזה מקפיץ את המונה לחיני חינם, אבל כולנו בני אדם..
חברי השובנסטים והפמניסטים יסלוח לי. אני חושבת שקצת פורקן וסחבקיה לא מזיקה לאף אחד או אחת.
תחשוב מה זה לחזור אחרי יום עבודה. שעבדת קשה בשמש בפירוק גגות רעפים, חם לך וכולך מזיע.. וכל מה שאתה רוצה זה להתפרק קצת.. מה יש? לשלם לפסיכולוג 400 שקל לפגישה זה יותר טוב?? תחשוב כמה רמקולים אפשר לקנות בזה..
וזה שעופר מתאפק ותולש את כפתור הDELETE ממקלדתו בכל פעם שהוא נכנס לשירשור המפורסם, הוא בעצם עושה חסד עם קומץ מחברי האתר. אפילו אני (אל תגלו לאף אחד) קוראת לפעמים בשיררשורו של הגדול מכולם.
כאחת שבעבר גם ראתה שחורות. חייבת להגיד שגם אני צריכה נחמה לפעמים בכתיבת הגיגים חזרי כל משמעות..
כן, אני יודעת שזה מקפיץ את המונה לחיני חינם, אבל כולנו בני אדם..
חברי השובנסטים והפמניסטים יסלוח לי. אני חושבת שקצת פורקן וסחבקיה לא מזיקה לאף אחד או אחת.
תחשוב מה זה לחזור אחרי יום עבודה. שעבדת קשה בשמש בפירוק גגות רעפים, חם לך וכולך מזיע.. וכל מה שאתה רוצה זה להתפרק קצת.. מה יש? לשלם לפסיכולוג 400 שקל לפגישה זה יותר טוב?? תחשוב כמה רמקולים אפשר לקנות בזה..
וזה שעופר מתאפק ותולש את כפתור הDELETE ממקלדתו בכל פעם שהוא נכנס לשירשור המפורסם, הוא בעצם עושה חסד עם קומץ מחברי האתר. אפילו אני (אל תגלו לאף אחד) קוראת לפעמים בשיררשורו של הגדול מכולם.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ramkol,
אני מבין בדיוק מאיפה אתה בא.
עשינו לאחרונה כמה מהלכים (עדכונים בהמשך) להפחתת הקשקשת על הרשת.
אפשר יהיה לשפוט באמת רק לאורך זמן. תעדכן את השרשור הזה בעוד שבוע ובעוד שבועיים ותגיד מה המצב בעיניך ונראה אז.
אני מבין בדיוק מאיפה אתה בא.
עשינו לאחרונה כמה מהלכים (עדכונים בהמשך) להפחתת הקשקשת על הרשת.
אפשר יהיה לשפוט באמת רק לאורך זמן. תעדכן את השרשור הזה בעוד שבוע ובעוד שבועיים ותגיד מה המצב בעיניך ונראה אז.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
efib, זה לא מדוייק.
אם מישהו, כמוני, גולש בפורומים תחת "הודעות אחרונות" או "הודעות מהשבוע האחרון" וחצי עמוד נתפס ע"י הודעות מפורום ללא קשר, אז למרות שאני לא נכנס אליהן, זה עדיין מעצבן.
הפתרון האולטימטיבי הוא גם להעלים את ההודעות הללו מהפילטור הזה....
אם מישהו, כמוני, גולש בפורומים תחת "הודעות אחרונות" או "הודעות מהשבוע האחרון" וחצי עמוד נתפס ע"י הודעות מפורום ללא קשר, אז למרות שאני לא נכנס אליהן, זה עדיין מעצבן.
הפתרון האולטימטיבי הוא גם להעלים את ההודעות הללו מהפילטור הזה....
אני מסכים להמלצה של מרטין
גם אותי השרשורים הללו מרגיזים , אני לא נכנס ולא כותב , אך יש להם בהחלט מקום .
זה גם סוג של ביטוי , זה מאפשר בניית קהילה יותר מגובשת (לפחות בין אלו שכותבים שם ) בדיוק כפי שבמקומות עבודה עושים גיבוש.
יתרון נוסף הוא שהפורום ללא קשר בעצם בעל "סייד אפקט " של כליאה , ששם ישארו השטויות , וששאר הפורומים המיקצועיים ישארו מקצועיים .
אני אישית דוגל בהשארת הפורום ללא קשר , יחד עם יעול כפי שמרטין הציע .
זה גם סוג של ביטוי , זה מאפשר בניית קהילה יותר מגובשת (לפחות בין אלו שכותבים שם ) בדיוק כפי שבמקומות עבודה עושים גיבוש.
יתרון נוסף הוא שהפורום ללא קשר בעצם בעל "סייד אפקט " של כליאה , ששם ישארו השטויות , וששאר הפורומים המיקצועיים ישארו מקצועיים .
אני אישית דוגל בהשארת הפורום ללא קשר , יחד עם יעול כפי שמרטין הציע .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- קיבל תודות: 0
Eyal_W כתב:אני מסכים להמלצה של מרטין
אני אישית דוגל בהשארת הפורום ללא קשר , יחד עם יעול כפי שמרטין הציע ....
אפילו שאתה אוהב רוק כבד
אלוני , זה הכל עניין של התרגלות .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אפי, רשמתי... עכשיו גם אני בעד ביטול!
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יצא לך לקרוא פחות שלא נמצאים בללא קשר? ???aloni כתב:אני מניח שאתה צודק, אבל ללא ספק במצב הזה יצא לי לקרוא פחות טופיקים שלא נמצאים בללא קשר וחבל לי......
זה אומר שתשרוץ רק שם? ???
בואו נפריד את האתר ל"הום תיאט'ר" ול"ללא קשר" וגמרנו!
Silence speaks louder than words
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- קיבל תודות: 11 פעמים
MetalliJoe, רצונו של אדם כבודו. מה לעשות שנכון לרגע זה יש יותר אקשיין בללא קשר מאשר בפורומים המקצועיים לכן יוצא לי "לשרוץ" יותר שם. לא צריך להתעצבן.
(ואני עדיין קורא יותר פורומים מקצועיים מהקורא הממוצע, אני מניח)
(ואני עדיין קורא יותר פורומים מקצועיים מהקורא הממוצע, אני מניח)
HiFiMusic IL