צעדים ראשונים בעולם הקפה
אהלן
אני עוד מתחיל בעולם הקפה וכרגע נהנה מאוד המדדיקה של דלונגי
אך כבר עובד על שידרוג (צריך להתחיל מהסכמה של אישתי)
בכל מקרה אני קצת משוטט בעולם המכונות ואם אני מבין נכון כל המכונות המקצועיות צריך לחמם אותם חצי שעה לפני השימוש לזכור לכבות והכל
היתרון מבחינתי בדידקה שהיא מכבה את עצמה אוטומטית והחימום שלה הוא מאוד מהיר
יש מכונות מקוצעיות שגם עובודת ככה? שאוכל להנות מהזיכרון הקצר שלי בלי לפחד שהמכונה תהרס או שמחיר החשמל ירקיע שחקים?
ואם אין אופציה כזאת אז מה אתם מציעים? איך אתם מתמודדים עם חשק פתאומי לאספרסו? או הפוך? (כי קפה מהיר יש עוד כל כך הרבה דרכים טעימות אחרות )
יש עוד שאלות רבות כמו איך לבחור מכונה שיהיה קל לעבור בין הקצפה לחליטה? חשיבות הPID וכדומה
אבל אשמור אותן להמשך
אני עוד מתחיל בעולם הקפה וכרגע נהנה מאוד המדדיקה של דלונגי
אך כבר עובד על שידרוג (צריך להתחיל מהסכמה של אישתי)
בכל מקרה אני קצת משוטט בעולם המכונות ואם אני מבין נכון כל המכונות המקצועיות צריך לחמם אותם חצי שעה לפני השימוש לזכור לכבות והכל
היתרון מבחינתי בדידקה שהיא מכבה את עצמה אוטומטית והחימום שלה הוא מאוד מהיר
יש מכונות מקוצעיות שגם עובודת ככה? שאוכל להנות מהזיכרון הקצר שלי בלי לפחד שהמכונה תהרס או שמחיר החשמל ירקיע שחקים?
ואם אין אופציה כזאת אז מה אתם מציעים? איך אתם מתמודדים עם חשק פתאומי לאספרסו? או הפוך? (כי קפה מהיר יש עוד כל כך הרבה דרכים טעימות אחרות )
יש עוד שאלות רבות כמו איך לבחור מכונה שיהיה קל לעבור בין הקצפה לחליטה? חשיבות הPID וכדומה
אבל אשמור אותן להמשך
1.תקנה שקע חשמל wifi שאתה שולט על הדלקה וכיבוי והנה לך פתרון מהמם לבעיית הזיכרון.
2.לגבי קפה מהיר מהרגע להרגע, לצערי במכונות המקצועיות אין פתרון קסם, צריך לתת למכונה את החצי שעה שלה
3.לגבי המעבר בין חליטה להקצפה תקנה מכונת מחליף חום hx
4.לגבי pid חשיבות גדולה, שומר על יציבות טמפרטורה
2.לגבי קפה מהיר מהרגע להרגע, לצערי במכונות המקצועיות אין פתרון קסם, צריך לתת למכונה את החצי שעה שלה
3.לגבי המעבר בין חליטה להקצפה תקנה מכונת מחליף חום hx
4.לגבי pid חשיבות גדולה, שומר על יציבות טמפרטורה