Lg lcd32lc2
-
Hd-MaN
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
שלום ...
אני מעוניין לקנות טלוויזיה לחדר...מרחק צפיה 2.5 מטר ...ולפי התקציב שלי (3000-3700)
ראיתי שLG LCD32LC2 הכי מתאימה לי...עכשיו לפני הנתונים שרשומים עליה ...היא אמורה להיות אחלה טלוויזיה...אבל אף פעם לא ראיתי את האיכות שלה....אני בעיקר רוצה לחבר אותה למחשב שתשמש לי כמסך מחשב וכטלוויזיה... (רציתי גם לדעת עם ההפרשים באיכות בין HDMI לDVI מספיק גדולים כדי שאני יקנה מתאם וכבל של HDMI)
עכשיו בקשר לאיכות שאני מחבר אותה למחשב אני לא דואג ממש...אני יותר דואג לחיבור לממיר...(HOT).... אם יש הערות, המלצות,רעיונות...תודה!!!
אני מעוניין לקנות טלוויזיה לחדר...מרחק צפיה 2.5 מטר ...ולפי התקציב שלי (3000-3700)
ראיתי שLG LCD32LC2 הכי מתאימה לי...עכשיו לפני הנתונים שרשומים עליה ...היא אמורה להיות אחלה טלוויזיה...אבל אף פעם לא ראיתי את האיכות שלה....אני בעיקר רוצה לחבר אותה למחשב שתשמש לי כמסך מחשב וכטלוויזיה... (רציתי גם לדעת עם ההפרשים באיכות בין HDMI לDVI מספיק גדולים כדי שאני יקנה מתאם וכבל של HDMI)
עכשיו בקשר לאיכות שאני מחבר אותה למחשב אני לא דואג ממש...אני יותר דואג לחיבור לממיר...(HOT).... אם יש הערות, המלצות,רעיונות...תודה!!!
- ruve
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
Hd-MaN כתב:שלום ...
ראיתי שLG LCD32LC2 הכי מתאימה לי...עכשיו לפני הנתונים שרשומים עליה ...היא אמורה להיות אחלה טלוויזיה...אבל אף פעם לא ראיתי את האיכות שלה....כדאי מאוד שתנסה לראות אותה לפני שתרכוש אותה במכרז או באינטרנט אם זו הכוונה בגלל שביקורות עוזרות בהכוונה אבל לפני רכישה עדיף לראות אותה אני בעיקר רוצה לחבר אותה למחשב שתשמש לי כמסך מחשב וכטלוויזיה... תוודא שהיא תומכת ב- NR.(רציתי גם לדעת עם ההפרשים באיכות בין HDMI לDVI מספיק גדולים כדי שאני יקנה מתאם וכבל של HDMI)במחשב יש לך כרטיס מסך עם יציאת DVI?, אם כן קנה כבל DVI ל-HDMI.
עכשיו בקשר לאיכות שאני מחבר אותה למחשב אני לא דואג ממש...אני יותר דואג לחיבור לממיר...(HOT).... אם יש הערות, המלצות,רעיונות...תודה!!!...
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
הטלויזיה תומכת ברזולוציה טבעית בחיבור VGA אך לא דרך חיבור DVI. כלומר - אם תחבר את המחשב דרך DVI לא תראה רזולוציה 1360 על 768 אלא רזולוציה יותר קטנה שתמתח על המסך. עדיף דרך VGA, לא חושב שתבחין בהבדל.
בקשר ל-HOT - אם אתה קונה את הדגם עם כניסת סקארט (21 פינים) תוכל לחבר את הממיר של HOT בחיבור זה ואיתו רואים בצורה הכי סבירה. אני כבר אומר לך שלדעתי רואים לא טוב לעומת LCD אחרות (ויותר יקרות) וצפיה בכבלים היא הצד החלש של הדגם הזה.
חפש שרשורים על ממירי DOCSIS / דוקסיס שאיתם רואים ב-HOT יותר טוב מבשאר הממירים.
בהצלחה.
בקשר ל-HOT - אם אתה קונה את הדגם עם כניסת סקארט (21 פינים) תוכל לחבר את הממיר של HOT בחיבור זה ואיתו רואים בצורה הכי סבירה. אני כבר אומר לך שלדעתי רואים לא טוב לעומת LCD אחרות (ויותר יקרות) וצפיה בכבלים היא הצד החלש של הדגם הזה.
חפש שרשורים על ממירי DOCSIS / דוקסיס שאיתם רואים ב-HOT יותר טוב מבשאר הממירים.
בהצלחה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- lkt002
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
זה בכלל לא נכון - המסך תומך ברזולוציה זו גם בVGA וגםבDVI
חוץ מזה במחיר כזה לא תשיג משהו יותר טוב בוודאות.
-
Hd-MaN
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
NR? הפרדת רעשים כאילו?
ואת האיכות עם הממיר אני יבדוק למרות שאין לי ציפיות ממש גבוהות מהאיכות ...אני מחפש סביר+ שלא יהיה לי אנשים אדומים על המסך או משהו....
לחבר שלי יש LG 42LC2 ..ושמתי לב שהרזולוציה (וכמעט גם הניגודיות) זהות ל LG 32LC2
והאיכות אצלו בצפיה ב"HOT" עם ממיר THOMSON ישן... סבבה לגמרי ...זה אמור להגיד לי משהו?
ואת האיכות עם הממיר אני יבדוק למרות שאין לי ציפיות ממש גבוהות מהאיכות ...אני מחפש סביר+ שלא יהיה לי אנשים אדומים על המסך או משהו....
לחבר שלי יש LG 42LC2 ..ושמתי לב שהרזולוציה (וכמעט גם הניגודיות) זהות ל LG 32LC2
והאיכות אצלו בצפיה ב"HOT" עם ממיר THOMSON ישן... סבבה לגמרי ...זה אמור להגיד לי משהו?
- אור
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1483
NR=NATIVE RESOLUTION
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
אחלה מסך. לפני שנה הוא עלה 7000 ש"ח.
מדהים איך שהמחיר צנח.
מדהים איך שהמחיר צנח.
- ice2k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 962
Re: זה בכלל לא נכון - המסך תומך ברזולוציה זו גם בVGA וגםבDVI
אתה טועה, בגודל הזה יש תמיכה ברזולוציה טבעית רק דרך הVGA ולא דרך הDVI-HDMI. בדגם הזה יש תמיכה גם בHDMI רק בגדלים 37 ו42.lkt002 כתב:זה בכלל לא נכון - המסך תומך ברזולוציה זו גם בVGA וגםבDVI....
אם הכבל לא ארוך (2 מטר) לא יהיה הבדל באיכות גם ככה אז אין מה לדאוג (בהנחה שזה לא כבל סוג ז').