Lg lcd32lc2

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Hd-MaN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה

שלום ...
אני מעוניין לקנות טלוויזיה לחדר...מרחק צפיה 2.5 מטר ...ולפי התקציב שלי (3000-3700)
ראיתי שLG LCD32LC2 הכי מתאימה לי...עכשיו לפני הנתונים שרשומים עליה ...היא אמורה להיות אחלה טלוויזיה...אבל אף פעם לא ראיתי את האיכות שלה....אני בעיקר רוצה לחבר אותה למחשב שתשמש לי כמסך מחשב וכטלוויזיה... (רציתי גם לדעת עם ההפרשים באיכות בין HDMI לDVI מספיק גדולים כדי שאני יקנה מתאם וכבל של HDMI)
עכשיו בקשר לאיכות שאני מחבר אותה למחשב אני לא דואג ממש...אני יותר דואג לחיבור לממיר...(HOT).... אם יש הערות, המלצות,רעיונות...תודה!!!

ruve
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124

שליחה

Hd-MaN כתב:שלום ...
אני מעוניין לקנות טלוויזיה לחדר...מרחק צפיה 2.5 מטר ...ולפי התקציב שלי (3000-3700)
ראיתי שLG LCD32LC2 הכי מתאימה לי...עכשיו לפני הנתונים שרשומים עליה ...היא אמורה להיות אחלה טלוויזיה...אבל אף פעם לא ראיתי את האיכות שלה....כדאי מאוד שתנסה לראות אותה לפני שתרכוש אותה במכרז או באינטרנט אם זו הכוונה בגלל שביקורות עוזרות בהכוונה אבל לפני רכישה עדיף לראות אותה אני בעיקר רוצה לחבר אותה למחשב שתשמש לי כמסך מחשב וכטלוויזיה... תוודא שהיא תומכת ב- NR.(רציתי גם לדעת עם ההפרשים באיכות בין HDMI לDVI מספיק גדולים כדי שאני יקנה מתאם וכבל של HDMI)במחשב יש לך כרטיס מסך עם יציאת DVI?, אם כן קנה כבל DVI ל-HDMI.
עכשיו בקשר לאיכות שאני מחבר אותה למחשב אני לא דואג ממש...אני יותר דואג לחיבור לממיר...(HOT).... אם יש הערות, המלצות,רעיונות...תודה!!!
...

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

הטלויזיה תומכת ברזולוציה טבעית בחיבור VGA אך לא דרך חיבור DVI. כלומר - אם תחבר את המחשב דרך DVI לא תראה רזולוציה 1360 על 768 אלא רזולוציה יותר קטנה שתמתח על המסך. עדיף דרך VGA, לא חושב שתבחין בהבדל.
בקשר ל-HOT - אם אתה קונה את הדגם עם כניסת סקארט (21 פינים) תוכל לחבר את הממיר של HOT בחיבור זה ואיתו רואים בצורה הכי סבירה. אני כבר אומר לך שלדעתי רואים לא טוב לעומת LCD אחרות (ויותר יקרות) וצפיה בכבלים היא הצד החלש של הדגם הזה.
חפש שרשורים על ממירי DOCSIS / דוקסיס שאיתם רואים ב-HOT יותר טוב מבשאר הממירים.
בהצלחה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

lkt002
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

זה בכלל לא נכון - המסך תומך ברזולוציה זו גם בVGA וגםבDVI

שליחה

חוץ מזה במחיר כזה לא תשיג משהו יותר טוב בוודאות.

Hd-MaN פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה

NR? הפרדת רעשים כאילו?

ואת האיכות עם הממיר אני יבדוק למרות שאין לי ציפיות ממש גבוהות מהאיכות ...אני מחפש סביר+ שלא יהיה לי אנשים אדומים על המסך או משהו....

לחבר שלי יש LG 42LC2 ..ושמתי לב שהרזולוציה (וכמעט גם הניגודיות) זהות ל LG 32LC2
והאיכות אצלו בצפיה ב"HOT" עם ממיר THOMSON ישן... סבבה לגמרי ...זה אמור להגיד לי משהו?

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483

שליחה

NR=NATIVE RESOLUTION

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417

שליחה

אחלה מסך. לפני שנה הוא עלה 7000 ש"ח.
מדהים איך שהמחיר צנח.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962

Re: זה בכלל לא נכון - המסך תומך ברזולוציה זו גם בVGA וגםבDVI

שליחה

lkt002 כתב:זה בכלל לא נכון - המסך תומך ברזולוציה זו גם בVGA וגםבDVI.
...
אתה טועה, בגודל הזה יש תמיכה ברזולוציה טבעית רק דרך הVGA ולא דרך הDVI-HDMI. בדגם הזה יש תמיכה גם בHDMI רק בגדלים 37 ו42.
אם הכבל לא ארוך (2 מטר) לא יהיה הבדל באיכות גם ככה אז אין מה לדאוג (בהנחה שזה לא כבל סוג ז').

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”