התלבטות בין c9 ל cx
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Liran994
·
שאלו את אותה שאלה בדיוק כבר כמה פעמים בימים האחרונים, אז אני ממליץ לחפש.
בקצרה, אם עדיין יש C9 זמינה, והיא זולה יותר, לך על ה-C9.
·
שאלו את אותה שאלה בדיוק כבר כמה פעמים בימים האחרונים, אז אני ממליץ לחפש.
בקצרה, אם עדיין יש C9 זמינה, והיא זולה יותר, לך על ה-C9.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Liran994
·
אלא אם כן המחיר נמוך משמעותית (מאד) ומקבלים עדיין אחריות מלאה של 3 שנים + אפשרות להרחיב אותה ל-6, לא הייתי לוקח מסך מתצוגה בכלל, במיוחד OLED.
·
אלא אם כן המחיר נמוך משמעותית (מאד) ומקבלים עדיין אחריות מלאה של 3 שנים + אפשרות להרחיב אותה ל-6, לא הייתי לוקח מסך מתצוגה בכלל, במיוחד OLED.
איך העניין של ה 48gbps של ה c9 ביחס ל 40gbps של ה cx התבטא ? זה הסיבה ללמה אני לא קונה cx כרגע .. מרגיש שזה שנמוך לא שדרוג. קראתי ביוטיוב שזה לא כזה משנה בגלל שהפאנל עצמו הוא 10 bit , יש לך מושג איך זה התבטא בפועל על גיימינג? לצורך העניין ps5, pc?TheCoolest כתב:@Liran994
·
אלא אם כן המחיר נמוך משמעותית (מאד) ומקבלים עדיין אחריות מלאה של 3 שנים + אפשרות להרחיב אותה ל-6, לא הייתי לוקח מסך מתצוגה בכלל, במיוחד OLED....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Liran994
·
לא אמור להתבטא בשום דרך, עד כמה שידוע לי.
·
לא אמור להתבטא בשום דרך, עד כמה שידוע לי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Liran994
·
Clickbait
·
Clickbait
לאחת התייעצות הבנתי שברגע שאני מזמין מהחנות c9 אז הם יכולים לשמור לי אותה אצלהם ובעוד שנה כשאני נכנס לדירה הם ישלחו לי אותה והאחריות תחל רק שאני יפתח אותה אז השאלה אם שווה לקנות אותה עכשיו ושלא יגמר המלאי ולשלוח אותה בעוד שנה או לקחת את הדגם cx שהוא פחות טוב בעוד שנה ? אלא אם כן יצאו דגמים חדשים ל oled באותו הזמן שיתמכו גם ב dts בתקווה..TheCoolest כתב:@Liran994
·
Clickbait...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Liran994
·
בחירה שלך, אבל לדעתי האישית זה קצת הזוי.
ה-CX לא פחות טובה אופן גורף, וסביר להניח שבלי השוואה של אחד ליד השני (ואולי אפילו עם) לא באמת תשים לב להבדל כלשהו.
מעבר לזה, אם תרכוש בעוד חצי שנה-שנה, סביר להניח שהמחיר שתשלם עבור ה-CX יהיה זהה או נמוך יותר ממה שתשלם היום על ה-C9.
·
ה-CX לא פחות טובה אופן גורף, וסביר להניח שבלי השוואה של אחד ליד השני (ואולי אפילו עם) לא באמת תשים לב להבדל כלשהו.
מעבר לזה, אם תרכוש בעוד חצי שנה-שנה, סביר להניח שהמחיר שתשלם עבור ה-CX יהיה זהה או נמוך יותר ממה שתשלם היום על ה-C9.
תקשיב העניין הזה שורט אותי אני כל היום מחפש עליהם ברשת מה יותר טוב ויש המון דעות לטובת ה c9 בגלל ה 48gbps וגם בגלל ה dts, מצד שני אנשים אומרים ששווה לקנות את הדגם החדש בגלל עדכונים עתידייםTheCoolest כתב:@Liran994
·
מעבר לזה, אם תרכוש בעוד חצי שנה-שנה, סביר להניח שהמחיר שתשלם עבור ה-CX יהיה זהה או נמוך יותר ממה שתשלם היום על ה-C9....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Liran994
·
אני לא משתמש בנגן המובנה, לכן העובדה שהמסך לא תומך ב-DTS חסרת משמעות עבורי. אם אתה כן משתמש בו, אז אולי זה אמור להוות שיקול.
גם ההבדל ברוחב הפס של HDMI 2.1 זה משהו חסר משמעות.
·
אני לא משתמש בנגן המובנה, לכן העובדה שהמסך לא תומך ב-DTS חסרת משמעות עבורי. אם אתה כן משתמש בו, אז אולי זה אמור להוות שיקול.
גם ההבדל ברוחב הפס של HDMI 2.1 זה משהו חסר משמעות.
קראתי שהעניין של הרוחב פס אמור להיות עם שינוי ב ps5 שעתיד לצאת וגם בכרטיסי nvidia החדשים שהולכים לצאת 3080ti וכו'TheCoolest כתב:@Liran994
·
גם ההבדל ברוחב הפס של HDMI 2.1 זה משהו חסר משמעות....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Liran994
·
לא יודע איך זה ישפיע. בסה"כ המסך לא יתמוך ב-12 סיביות עומק צבע ב-4K@120HZ. הפאנל גם ככה לא מסוגל להציג 12 ביט.
·
לא יודע איך זה ישפיע. בסה"כ המסך לא יתמוך ב-12 סיביות עומק צבע ב-4K@120HZ. הפאנל גם ככה לא מסוגל להציג 12 ביט.
ל cx לא תהיה איזשהי מגבלה ברזולוציה/פריימים על ה ps5 או בכרטיסי מסך העתידיים לצאת?TheCoolest כתב:@Liran994
·
לא יודע איך זה ישפיע. בסה"כ המסך לא יתמוך ב-12 סיביות עומק צבע ב-4K@120HZ. הפאנל גם ככה לא מסוגל להציג 12 ביט....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Liran994
·
אני לא יכול להגיד בוודאות, במיוחד כשמדובר במוצרים שעדיין לא הושקו ולא נבדקו, אבל אני לא רואה שום סיבה שיהיו מגבלות כלשהן.
כפי שכבר נאמר מספר פעמים, המגבלה היחידה היא שלא יתמך 4K@120HZ בעומק צבע 12 סיביות, 10 סיביות יהיה המקסימום במצב הזה.
·
אני לא יכול להגיד בוודאות, במיוחד כשמדובר במוצרים שעדיין לא הושקו ולא נבדקו, אבל אני לא רואה שום סיבה שיהיו מגבלות כלשהן.
כפי שכבר נאמר מספר פעמים, המגבלה היחידה היא שלא יתמך 4K@120HZ בעומק צבע 12 סיביות, 10 סיביות יהיה המקסימום במצב הזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@msrl
·
הוא השיג בחנות.
ביוני היה מלאי, בספטמבר כבר אין מלאי של דגמי 2019.
·
הוא השיג בחנות.
ביוני היה מלאי, בספטמבר כבר אין מלאי של דגמי 2019.