עוקבים אחרי דרך הטלפון, יש אפשרות לתבוע או משהו כנגד זה?
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לרשום ואני מקווה שכן ואם לא אשמח אם תוכלו לכוון אותי איפה כן.
אז ככה, זה התחיל שביום שישי קיבלתי מייל בצהריים וראיתי אותו רק בערב ופשוט נדהמתי ואפילו הצטמררתי מדאגה.
במייל תפוצה שאני רשום בגלל הזמנות קודמות (רשת "מחסני חשמל") היה כתוב:
"איפה נעלמת?
נראה לך שנכנסת ולא קנית?
חבל, לא כל יום יש לנו מבצעים כאלה........"
המייל הזה הגיע כחצי שעה אחרי שהייתי בסניף שלהם.
חשוב לציין:
1. אין לי באייפון את האפליקציה של "מחסני חשמל".
2. לא הייתי באתר שלהם בזמן השהות שלי בסניף.
3. גם כשבדקתי בבית אם כשאני נכנס לאתר בדפדפן של האייפון (ספארי) אני לא מחובר שם עם המשתמש שלי.
4. לא מסרתי פרטים לאף אחד שאני שם, שאלתי שאלה את אחד הנציגים כמה עולה מוצר ויצאתי.
לא יודע מה להגיד לכם - אבל זה ממש אבל ממש מדאיג אותי וממש לא לעניין ואני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כנגד זה, כי לא ייתכן שרשת כזאת תעקוב אחריי, לאן הגענו? זה פשוט הזוי ומאוד מדאיג.
אודה על עזרתכם באם זה המקום הנכון, במידה ולא - מנהלים - קבלו את התנצלותי, אני פשוט לא יודע איפה לרשום ולאן לפנות בעניין.
תודה רבה לעונים.
אז ככה, זה התחיל שביום שישי קיבלתי מייל בצהריים וראיתי אותו רק בערב ופשוט נדהמתי ואפילו הצטמררתי מדאגה.
במייל תפוצה שאני רשום בגלל הזמנות קודמות (רשת "מחסני חשמל") היה כתוב:
"איפה נעלמת?
נראה לך שנכנסת ולא קנית?
חבל, לא כל יום יש לנו מבצעים כאלה........"
המייל הזה הגיע כחצי שעה אחרי שהייתי בסניף שלהם.
חשוב לציין:
1. אין לי באייפון את האפליקציה של "מחסני חשמל".
2. לא הייתי באתר שלהם בזמן השהות שלי בסניף.
3. גם כשבדקתי בבית אם כשאני נכנס לאתר בדפדפן של האייפון (ספארי) אני לא מחובר שם עם המשתמש שלי.
4. לא מסרתי פרטים לאף אחד שאני שם, שאלתי שאלה את אחד הנציגים כמה עולה מוצר ויצאתי.
לא יודע מה להגיד לכם - אבל זה ממש אבל ממש מדאיג אותי וממש לא לעניין ואני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כנגד זה, כי לא ייתכן שרשת כזאת תעקוב אחריי, לאן הגענו? זה פשוט הזוי ומאוד מדאיג.
אודה על עזרתכם באם זה המקום הנכון, במידה ולא - מנהלים - קבלו את התנצלותי, אני פשוט לא יודע איפה לרשום ולאן לפנות בעניין.
תודה רבה לעונים.
· על זה שהם ידעו שאני בסניף שלהם מבלי שפניתי או השארתי מספר, לא מתאים לי שרשת "מחסני חשמל" יודעת איפה אני כל הזמן.amitbak כתב:על מה תתבע?
עושים את זה לכולם....
ואם החלטתי לבגוד ולרכוש ב"שקם אלקטריק" מה זה השטויות האלה.
מילא שהממשלה/משטרה וגופים כאלה יעקבו אחרי ואחרי כולם - זה גם לא בסדר, אבל אני סומך עליהם שהם יעשו את זה לטובת הכלל. "מחסני חשמל" ממש לא אמורה לעקוב ולדעת איפה אני נמצא, זאת חוצפה וממש חדירה לפרטיות ואני לא מגזים אני רשום בכל מיני אתרים לפרסומות מדיי שבוע ואני זורם אבל זה מבחינתי חצה קו אדום מאוד שלא אמור היה להיעשות.
האם יש לך פייסבוק?
האם דיברת על מחסני חשמל באותו הזמן?
רק לידיעה הפייסבוק עוקב אחריך ויכול להיות הוא זה שהקפיץ לך את המודעה ולא מה שאתה חושב שעוקבים אחריך.
קח דוגמא שהייתה: חבר דיבר במעלית על גילוי אש, גלאים, מטפים וכו׳....
פתאום קפצה לו מודעה על גלאי אש.
אשתי דיברה על עגלות.... פתאום משום מקום התחילו לקפוץ לה מודעות של עגלות בטלפון דרך הפייסבוק.
אז..... בדוק את הפייסבוק שלך.
טל.
האם דיברת על מחסני חשמל באותו הזמן?
רק לידיעה הפייסבוק עוקב אחריך ויכול להיות הוא זה שהקפיץ לך את המודעה ולא מה שאתה חושב שעוקבים אחריך.
קח דוגמא שהייתה: חבר דיבר במעלית על גילוי אש, גלאים, מטפים וכו׳....
פתאום קפצה לו מודעה על גלאי אש.
אשתי דיברה על עגלות.... פתאום משום מקום התחילו לקפוץ לה מודעות של עגלות בטלפון דרך הפייסבוק.
אז..... בדוק את הפייסבוק שלך.
טל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אי אפשר להימנע לחלוטין אבל אני אתן לך כמה טיפים.
כשמתקינים אפליקציות בטלפון ומאפשרים גישה למידע שלך, חברות גדולות כמו גוגל / אפל / פייסבוק סוחרות ומוכרות את זה הלאה.
אפשר להקטין משמעותית את שיתוף המידע בצורה הבאה:
1. להיות עם טלפון אנדרואיד מתקדם שכולל את הגרסה החדישה ביותר, שם יש דגש על פרטיות ויותר גמישות מהצד שלך לשלוט במידע שאתה משתף.
2. להקפיד שרכיב ה- gps יהיה סגור ולהשתמש רק שחייב בתוכנת ניווט
3. אפשר לרכוש מנוי vpn שעולה 2-3$ בחודש ולהתקין בטלפון, זה מוסיף שכבת אבטחה.
4. למחוק אפליקציות שלא בשימוש, אצלי לדוגמה אין אפליקציות של פייסבוק/אינסטגרם, במקרים חריגים אני מתחבר לחשבון דרך הדפדפן בטלפון וכך בעצם האפליקציה לא אוגרת מידע בכל הזמן שאני לא משתמש בה.
אם תיישם מה שרשום כאן, לא תקבל הודעות ולא תכנס לשום מאגר שאתה לא מעוניין בו
בהצלחה
כשמתקינים אפליקציות בטלפון ומאפשרים גישה למידע שלך, חברות גדולות כמו גוגל / אפל / פייסבוק סוחרות ומוכרות את זה הלאה.
אפשר להקטין משמעותית את שיתוף המידע בצורה הבאה:
1. להיות עם טלפון אנדרואיד מתקדם שכולל את הגרסה החדישה ביותר, שם יש דגש על פרטיות ויותר גמישות מהצד שלך לשלוט במידע שאתה משתף.
2. להקפיד שרכיב ה- gps יהיה סגור ולהשתמש רק שחייב בתוכנת ניווט
3. אפשר לרכוש מנוי vpn שעולה 2-3$ בחודש ולהתקין בטלפון, זה מוסיף שכבת אבטחה.
4. למחוק אפליקציות שלא בשימוש, אצלי לדוגמה אין אפליקציות של פייסבוק/אינסטגרם, במקרים חריגים אני מתחבר לחשבון דרך הדפדפן בטלפון וכך בעצם האפליקציה לא אוגרת מידע בכל הזמן שאני לא משתמש בה.
אם תיישם מה שרשום כאן, לא תקבל הודעות ולא תכנס לשום מאגר שאתה לא מעוניין בו
בהצלחה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
הדרך הכי פשוטה של חנות לדעת שאתה בתוכה, ואיפה בדיוק אתה בתוך החנות, היא באמצעות התחברות הטלפון שלך ל- WIFI ו- BT של החנות.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_lo ... 20patterns.
בקניה שבה אתה אומר לקופאי את מספר הטלפון ואת המייל שלך הם מצורפים לרישום של ה- MLA.
בפעם הבאה שאתה אפילו מתקרב לחנות, היא כבר יודעת שאתה שם.
אל תתן למכשיר שלך להתחבר ל- WIFI של החנות, וכבה את ה- BT במכשיר, סביר שלא תקבל יותר הודעות כאלו, אם אין לך את האפליקציה שלהם מותקנת.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_lo ... 20patterns.
בקניה שבה אתה אומר לקופאי את מספר הטלפון ואת המייל שלך הם מצורפים לרישום של ה- MLA.
בפעם הבאה שאתה אפילו מתקרב לחנות, היא כבר יודעת שאתה שם.
אל תתן למכשיר שלך להתחבר ל- WIFI של החנות, וכבה את ה- BT במכשיר, סביר שלא תקבל יותר הודעות כאלו, אם אין לך את האפליקציה שלהם מותקנת.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1601
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אממ.. בנוסף לכל העצות, ממליץ לעצור את כל האפליקציות שלא בשימוש מיידי
לאחר שמשחק מסוים שהיה מותקן לי בטלפון המליץ לי לשחק שוב כי "הרבה זמן לא שיחקתי", התחלתי לנטרל את 'הריצה ברקע' של כל אפליקציה שיש לי בטלפון ולא בשימוש מיידי. משחקים, אפליקציות שליטה ובקרה (כמו שלט של טלביזיה) ועוד כל מיני.
אישית, לא התקנתי פייסבוק במכשיר שלי,
אבל אם לך יש ואינך מעוניין להסיר אותה, ממליץ לנטרל אותה כשאתה לא משתמש בה.
בהצלחה,
ג'יימס
אישית, לא התקנתי פייסבוק במכשיר שלי,
אבל אם לך יש ואינך מעוניין להסיר אותה, ממליץ לנטרל אותה כשאתה לא משתמש בה.
בהצלחה,
ג'יימס
היי תודה לכל המגיבים.
אבהיר כי אני עם מכשיר iPhone 11 PRO Max.
אני לא מתחבר לרשת אלחוטית בקניונים/מרכזי קניות ו/או בחנויות.
רכיב ה - GPS פועל אך ורק בעת שימוש באפליקציות ספציפיות ביניהן WAZE.
ה-BT כן פעיל אצלי מאחר וכך אוטומטית הוא מתחבר למערכת המולטימדיה ברכב שלי.
לא יודע מה להגיד זה ממש מוזר.
אבהיר כי אני עם מכשיר iPhone 11 PRO Max.
אני לא מתחבר לרשת אלחוטית בקניונים/מרכזי קניות ו/או בחנויות.
רכיב ה - GPS פועל אך ורק בעת שימוש באפליקציות ספציפיות ביניהן WAZE.
ה-BT כן פעיל אצלי מאחר וכך אוטומטית הוא מתחבר למערכת המולטימדיה ברכב שלי.
לא יודע מה להגיד זה ממש מוזר.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1601
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
אני מקבל כל הזמן הצעות מגוגל להשאיר ביקורת על המקומות בהם שהיתי. איך גוגל יודעת? כי יש לי חשבון גוגל מן הסתם ואני מאפשר להם גישה למיקום שלי.
זה לא שמחסני חשמל עוקבים אחריך וישלחו בריונים אם תעז לקנות בחנות אחרת. זה סה"כ פרסומות לפי מיקום.
זה לא שמחסני חשמל עוקבים אחריך וישלחו בריונים אם תעז לקנות בחנות אחרת. זה סה"כ פרסומות לפי מיקום.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9004
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
אף אחד לא עוקב אחרייך.
זה קרה בגלל שבביקור האחרון שלך באתר של מחסני חשמל, הוספת מוצר לסל הקניות. ככל הנראה הסרת אותו מהסל ונשארת עם עגלה ריקה.
יום למחרת יש קמפיין אוטומטי של מחסני חשמל ששולח מיילים לאנשים כמוך שעשו את אותה פעולה מתוך מטרה לעודד אותך לחזור לאתר ולהשלים את הקנייה.
במקרה היית בסניף באותו זמן ועשית קישור לא נכון בין הדברים.
אתה יכול להיות רגוע.
זה קרה בגלל שבביקור האחרון שלך באתר של מחסני חשמל, הוספת מוצר לסל הקניות. ככל הנראה הסרת אותו מהסל ונשארת עם עגלה ריקה.
יום למחרת יש קמפיין אוטומטי של מחסני חשמל ששולח מיילים לאנשים כמוך שעשו את אותה פעולה מתוך מטרה לעודד אותך לחזור לאתר ולהשלים את הקנייה.
אתה יכול להיות רגוע.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
מחסני חשמל ושקם אלקטריק הם חברות אחיות.shayzil כתב:· על זה שהם ידעו שאני בסניף שלהם מבלי שפניתי או השארתי מספר, לא מתאים לי שרשת "מחסני חשמל" יודעת איפה אני כל הזמן.......
ואם החלטתי לבגוד ולרכוש ב"שקם אלקטריק" מה זה השטויות האלה.
מילא שהממשלה/משטרה וגופים כאלה יעקבו אחרי ואחרי כולם - זה גם לא בסדר, אבל אני סומך עליהם שהם יעשו את זה לטובת הכלל. "מחסני חשמל" ממש לא אמורה לעקוב ולדעת איפה אני נמצא, זאת חוצפה וממש חדירה לפרטיות ואני לא מגזים אני רשום בכל מיני אתרים לפרסומות מדיי שבוע ואני זורם אבל זה מבחינתי חצה קו אדום מאוד שלא אמור היה להיעשות....
שתיהן שייכות לאלקטרה מוצרי צריכה וכנראה שלא בדיוק מתחרות בינהן
·
· ראשית כל תודה שהגבת.avihuli כתב:אף אחד לא עוקב אחרייך.
אתה יכול להיות רגוע....
דבר שני לא הייתי באתר של מחסני חשמל באותו יום וגם לא יום לפני כן ולא יודע מתי לפני כן הייתי (כן זכור לי שהייתי במחשב בעבודה דרך הגוגל כרום במצב נסתר ומבלי להתחבר לחשבון שלי), בטח גם שלא הוספתי לסל קניות (וכמובן גם לא מחקתי מהסל).
·ראשית כל תודה שהגבת גם אתה.dmitrys כתב:אני מקבל כל הזמן הצעות מגוגל להשאיר ביקורת על המקומות בהם שהיתי. איך גוגל יודעת? כי יש לי חשבון גוגל מן הסתם ואני מאפשר להם גישה למיקום שלי.
זה לא שמחסני חשמל עוקבים אחריך וישלחו בריונים אם תעז לקנות בחנות אחרת. זה סה"כ פרסומות לפי מיקום....
דבר שני כנראה לא קראת את כל ההודעות שלי פה - לא הופיעה לי פרסומת באתר כלשהו או משהו כזה, קיבלתי הודעת מייל אישית.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9004
- נתן תודות: 1566 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
גלשתי היום באתר של מחסני חשמל לבדוק איזה סגם מסך כלשהו.
עזבתי.
אחרי שעה ומשהו קיבלתי את המייל: "אבי איפה נעלמת? - פרסומת"
קיצור - קמפיין שיווקי לעידוד הקנייה (הפעם לא הוספתי את המוצר לסל).
עזבתי.
אחרי שעה ומשהו קיבלתי את המייל: "אבי איפה נעלמת? - פרסומת"
קיצור - קמפיין שיווקי לעידוד הקנייה (הפעם לא הוספתי את המוצר לסל).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@avihuli
·כן, מאז שהרחב את הבמה באמת נעלמת להם. לא בסדר.
·כן, מאז שהרחב את הבמה באמת נעלמת להם. לא בסדר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.