מחפש המלצה לטלוויזיה בגודל 55 אינץ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
eitanos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,
לפני כשבועיים פירסמתי הודעה שאני מחפש המלצה לטלוויזיה בין 42-50 אינץ, והבנתי שעד לגודל 55 מספר האופציות העומדות בפניי די מוגבלות (ולכן הומלץ לי לבחון את דגם ה- QE49Q65)
מכיוון שאני רואה בטלוויזיה מוצר לכמה שנים, החלטתי לנסות לקנות משהו טוב יותר...
כמובן שהתקציב שלי מוגבל ולא הייתי רוצה להתפזר, רציתי לשאול אם אפשר לקנות משהו יותר טוב QE49Q65 במחיר של 4,500 לכל היותר (עדיפות לפחות)..
תודה

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

@eitanos
·
2 המסכים שיתנו לך הכי value-for-money ויכנסו בתקציב הם:
XF9005 של סוני
ו-Q70R של סמסונג
שים לב ש-Q70R נראה הרבה יותר זול, אבל למעשה זה המחיר שלו מיבוא מקביל.
כדי לקבל את המחיר האמיתי - צריך לברר כמה הוא עולה מיבוא רשמי, ולהוסיף 200 שקל (עבור הרחבת אחריות ל-4 שנים).

אם המחירים יוצאים דומים - היית לוקח את הסוני, בגלל שיש להם ספק שירות/אחריות טוב יותר בארץ.

כמו כן יש לך את Q80R, שזה מסך כבר רמה מעל.
שעולה כ-4,700.
אבל זה מחיר ליבואן מקביל, וגם פה יבואן רשמי והרחבת אחריות יעלו את המחיר.

(אני מניח מראש שאחריות זה משהו שחשוב לך, ואתה לא תרצה לקחת את הסיכון שהטלויזיה תתקלקל וכל הכסף שלך ילך לפח)

eitanos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

mdk_25 כתב:@eitanos
·
2 המסכים שיתנו לך הכי value-for-money ויכנסו בתקציב הם:
XF9005 של סוני
ו-Q70R של סמסונג
שים לב ש-Q70R נראה הרבה יותר זול, אבל למעשה זה המחיר שלו מיבוא מקביל.
כדי לקבל את המחיר האמיתי - צריך לברר כמה הוא עולה מיבוא רשמי, ולהוסיף 200 שקל (עבור הרחבת אחריות ל-4 שנים).

אם המחירים יוצאים דומים - היית לוקח את הסוני, בגלל שיש להם ספק שירות/אחריות טוב יותר בארץ.

כמו כן יש לך את Q80R, שזה מסך כבר רמה מעל.
שעולה כ-4,700.
אבל זה מחיר ליבואן מקביל, וגם פה יבואן רשמי והרחבת אחריות יעלו את המחיר.

(אני מניח מראש שאחריות זה משהו שחשוב לך, ואתה לא תרצה לקחת את הסיכון שהטלויזיה תתקלקל וכל הכסף שלך ילך לפח)
...
·תודה רבה..
בעיקרון מבחינת מחיר הם בערך אותו דבר.. ראיתי שפירסמו (ייתכן אתה) השוואה בין הסוני ל- Q65 והסוני "ניצח" . מה לגבי השוואה שלו מול ה- Q70? בוא נניח שהבדל של 200-300 ש"ח לא ממש משנה כבר... על מי מביניהם ללכת (שניהם יבואן רישמי).. מבחינת איכות צפייה מי עדיפה?
כמו כן, האם לדעתך כדאי להמתין חודש/חודשיים עד שיכנסו דגמים חדשים של החברות לשנת 2020 ויגרמו לירידה משמעותית במחירי הדגמים הנ"ל?
שוב תודה!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”