אני מעוניין לקנות סטרימר עם אופציית אפלירציית סלקום וגם שיהיה אפשרות לכרום
יש המלצות
מחפש סטרימר עבור סלקום טי וי וכרום
@Itsik999
·
היי איציק,
יש לך את ה- Xiaomi Mibox S - הוא אחד הסטרימרים הכי פופולאריים בעולם כיום עם אחלה ביצועים.
לגבי סלקום הוא עובד מעולה (מניסיון) אבל לגבי כרום אני לא יודע להגיד כי לא ניסיתי.
לאן מתחבר הסטרימר?
בטלוויזיות חדשות יש היום דפדנים מובנים ואולי גם ניתן להוריד להן גרסה של כרום, ניסית?
·
היי איציק,
יש לך את ה- Xiaomi Mibox S - הוא אחד הסטרימרים הכי פופולאריים בעולם כיום עם אחלה ביצועים.
לגבי סלקום הוא עובד מעולה (מניסיון) אבל לגבי כרום אני לא יודע להגיד כי לא ניסיתי.
לאן מתחבר הסטרימר?
בטלוויזיות חדשות יש היום דפדנים מובנים ואולי גם ניתן להוריד להן גרסה של כרום, ניסית?
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אין בעיה להתקין על השיאומי כרום, אבל לא מהחנות, אלא דרך חנות צד שלישי (כמו Aptoid TV) או פשוט ישירות מקובץ APK. צריך לחבר לשיאומי לפחות עכבר (עדיף מקלדת גם) על מנת שיהיה נוח לעבוד עם כרום.
בנוסף - קח בחשבון שבשיאומי אין חיבור רשת קווי, ואם אתה מעוניין בכך - צריך לקנות יחד איתו גם מתאם רשת, ומאחר שיש לו רק יציאת USB אחת, צריך מתאם רשת שהוא גם מפצל USB.
בנוסף - קח בחשבון שבשיאומי אין חיבור רשת קווי, ואם אתה מעוניין בכך - צריך לקנות יחד איתו גם מתאם רשת, ומאחר שיש לו רק יציאת USB אחת, צריך מתאם רשת שהוא גם מפצל USB.