התלבטות על טלוויזיה 65 אינץ
-
bsphere
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 162
- שם מלא: Gal Ben-Haim
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
אנחנו עוברים דירה בקרוב וצריך טלוויזיה חדשה. מרחק צפיה כ-3-3.2מ אז די נסגרתי על 65״ גם בגלל הקפיצה במחיר ל 75.
שימוש טלוויזיה (סטינג, ילדים וכו..), נטפליקס, סרטים וסדרות.
היום משתמשים ב mibox android tv ויש מערכת סאונד כך שאיכו הרמקולים של הטלוויזיה לא מעניינת לסרטים/סדרות.
הייתי די סגור על הסוני XG950 מבחינת עלות/תועלת וה- android tv. קראתי כאן שאי אפשר להשיג אותה יותר והדגם החדש משמעותית יותר יקר.
הבנתי גם שעדיף לא להתעסק עם סמסונג Q80 בגלל השירות.
מעדיף להשאר בסביבות התקציב הזה ולא לקפוץ ל- OLED. מה גם שאני לא מעוניין בטלוויזיה שתחזיק שנים בודדות (האם אכן זאת הנחה נכונה לגבי OLED?)
אשמח לשמוע תובנות/המלצות בנושא. האם באמת אי אפשר להשיג את ה- XG950 או ששווה לעשות סבב טלפונים לחנויות?
במידה ואני מוצא כזאת האם אפשר להזמין ולבקש משלוח לעוד שבועיים-שלושה? כאמור אנחנו עוברים דירה ואין לי מה לעשות כרגע עם הטלוויזיה.
שימוש טלוויזיה (סטינג, ילדים וכו..), נטפליקס, סרטים וסדרות.
היום משתמשים ב mibox android tv ויש מערכת סאונד כך שאיכו הרמקולים של הטלוויזיה לא מעניינת לסרטים/סדרות.
הייתי די סגור על הסוני XG950 מבחינת עלות/תועלת וה- android tv. קראתי כאן שאי אפשר להשיג אותה יותר והדגם החדש משמעותית יותר יקר.
הבנתי גם שעדיף לא להתעסק עם סמסונג Q80 בגלל השירות.
מעדיף להשאר בסביבות התקציב הזה ולא לקפוץ ל- OLED. מה גם שאני לא מעוניין בטלוויזיה שתחזיק שנים בודדות (האם אכן זאת הנחה נכונה לגבי OLED?)
אשמח לשמוע תובנות/המלצות בנושא. האם באמת אי אפשר להשיג את ה- XG950 או ששווה לעשות סבב טלפונים לחנויות?
במידה ואני מוצא כזאת האם אפשר להזמין ולבקש משלוח לעוד שבועיים-שלושה? כאמור אנחנו עוברים דירה ואין לי מה לעשות כרגע עם הטלוויזיה.
אני אחסוך לך את הזמן, לא ניתן להשיג את ה- XG9505, אני התקשרתי להרבה חנויות ואין אותה כבר מזמן במלאים. יש דגם חדש שנכנס לארץ בימים אלו XH9505 אבל רוצים עליו 1500-2000שח יותר, למרות שהוא די דומה ל- XG9505.
בטווח המחירים האלה יש לך את ה- Q80R (שגם עוד מעט לא יהיה אפשר להשיג, יש לה מחליפה חדשה נחותה ממנה Q80T) או את ה- OLED של LG סדרה B9.
אתה יכול לקרוא את הת'רד שפתחתי לפני כמה ימים עם אותה הדילמה -
https://www.hometheater.co.il/vt344156.html
בטווח המחירים האלה יש לך את ה- Q80R (שגם עוד מעט לא יהיה אפשר להשיג, יש לה מחליפה חדשה נחותה ממנה Q80T) או את ה- OLED של LG סדרה B9.
אתה יכול לקרוא את הת'רד שפתחתי לפני כמה ימים עם אותה הדילמה -
https://www.hometheater.co.il/vt344156.html
אני עם ה B9 (ממש קיבלנו אותה לפני שבוע שבועיים) ואני יכול להעיד שלא ראיתי טלוויזיה באיכות כזו טובה.
בעניין ה OLED, גם לי יש את הדאגה הזו, ישנה אחריות מקיפה של ח.י במשך 3 שנים מלאות על כל דבר (צריבות הכל).
מקווה שזה לא עניין של רולטה רוסית, ובאמת לא נצטרך לשיקולך, מה שכן האיכות באמת מטורפת.
בעניין ה OLED, גם לי יש את הדאגה הזו, ישנה אחריות מקיפה של ח.י במשך 3 שנים מלאות על כל דבר (צריבות הכל).
מקווה שזה לא עניין של רולטה רוסית, ובאמת לא נצטרך לשיקולך, מה שכן האיכות באמת מטורפת.
-
bsphere
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 162
- שם מלא: Gal Ben-Haim
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
·אני לא רואה את עצמי מחליף טלוויזיה גם אחרי 5-7 שנים במסגרת משהו שהוא לא שידרוג ייזום.JinjisHan כתב:אני עם ה B9 (ממש קיבלנו אותה לפני שבוע שבועיים) ואני יכול להעיד שלא ראיתי טלוויזיה באיכות כזו טובה.
מקווה שזה לא עניין של רולטה רוסית, ובאמת לא נצטרך לשיקולך, מה שכן האיכות באמת מטורפת....
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
אתה בטוח? כי כבר קיבלתי תשובות שליליות מכמה חנויות ושאין ליבואן במלאי את המסך.bsphere כתב:שלחתי מיילים למספר חנויות שמופיעות בזאפ ומישהו טוען שיש במלאי היבואן ושניתן לבצע הזמנה.
האם לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין לפני שייגמר?ֿֿֿ...
·יש מצב שאמרו לך בלי לבדוק. אני התקשרתי כמעט לכל החנויות בזאפ, חלקן אמרו שיש וכשרציתי להזמין, תיקנו שיש רק את הדגם החדש בתוספת מחיר.bsphere כתב:שלחתי מיילים למספר חנויות שמופיעות בזאפ ומישהו טוען שיש במלאי היבואן ושניתן לבצע הזמנה.
האם לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין לפני שייגמר?ֿֿֿ...
·אין ספק שזו אחלה טלוויזיה, טובה יותר מהסוני והסמסונג ברוב המקרים, אבל מה עושים אחרי 3 שנות אחריות? ולא כל אחד יכול להשתעבד לטלוויזיה כדי למנוע צריבות. לדעתי האישית מסכי OLED עדיין לא שם.JinjisHan כתב:אני עם ה B9 (ממש קיבלנו אותה לפני שבוע שבועיים) ואני יכול להעיד שלא ראיתי טלוויזיה באיכות כזו טובה.
מקווה שזה לא עניין של רולטה רוסית, ובאמת לא נצטרך לשיקולך, מה שכן האיכות באמת מטורפת....
אצל סמסונג עלות תוספת אחריות 3 שנים כ- 199שח. יבואן LG רוצה 800שח ל- 3 שנים נוספות. "קצת" הגזימו...IASDA כתב:ניתן להרחיב אחריות ל-6 שנים ממה שאני יודע, אבל אני איתך, יש סיכוי יפה שאקבל צריבה עם השימושים שלי וגם אם יש אחריות אני לא הולך להתעסק עם פניה למוקדים והחלפות....
קראת את הת'רד שלי? כרגע יש לי קשר איתם וביום יומיים הקרובים אעדכן איך הלך. לגבי השירות באופן כללי, יש הרבה ת'רדים בפורום לא מעודדים.bsphere כתב:ווידאתי עם מי שאמר שיש. פתאום אין. ״עד הסופ״ש היה ועכשיו אזל״.
כמה זאת החלטה גרועה לקנות בישראל את הסמסונג?...