חסימת כתובות באנדרואיד ללא ROOT?
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
מכשירי האנדרואיד ברשת הביתית "לוחצים" לתקשר עם גוגל וחברותיה באופן עצמאי ודי הרבה. מעבר לחסימה ברמת הרשת בדקתי אם אפשר למנוע מהם לפנות החוצה לכתובות מסויימות (כמו שימוש בקובץ hosts בווינדוס). כל מה שמצאתי מחייב root שאני מעדיף לא לעשות.
מישהו מכיר פתרון שלא מחיב root?
מישהו מכיר פתרון שלא מחיב root?
Enjoy the Silence
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני כמעט בטוח שאין אפשרות כזאת כי אם הייתה זאת היתה פרצת אבטחה - זה היה מאפשר לאפליקציות זדוניות לחסום תקשורת של אפליקציות אחרות.OferL כתב:מכשירי האנדרואיד ברשת הביתית "לוחצים" לתקשר עם גוגל וחברותיה באופן עצמאי ודי הרבה. מעבר לחסימה ברמת הרשת בדקתי אם אפשר למנוע מהם לפנות החוצה לכתובות מסויימות (כמו שימוש בקובץ hosts בווינדוס). כל מה שמצאתי מחייב root שאני מעדיף לא לעשות.
מישהו מכיר פתרון שלא מחיב root?...
אם אתה לא מעוניין לעשות root למכשיר אתה יכול לבצע את החסימה ברמת הרשת הביתית, לדוגמה ע"י PiHole. החסרון הוא כמובן שזה יעבוד רק על מה שמחובר לרשת הביתית שלך ולא כשאתה על חיבור סלולרי או ברשת של המשרד.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אתה יכול לשנות את הגדרות ה-DNS במכשיר ולכוון אותו לשרת PiHole שפתוח לאינטרנט (אם כי זה לא הרעיון הכי טוב להריץ שרת DNS פתוח לאינטרנט מהבית) או אפשרות אחרת זה להשתמש ב-VPN שמציע את השירות הזה (אם כי לדעתי זה להרוג יתוש עם פטיש).OferL כתב:משתשמש ב pi hole ברשת הביתית. העניין הוא עשרות אלפי הבקשות שהמכשירים מייצרים כל שעה וחוסר האפשרות לחסום ברשת סלולרית למשל....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

יש באנדרואיד קובץ hosts אבל רק root יכול לשנות אותו.OferL כתב:מסכים. חיפשתי משהו פשוט כמו hosts בווינדוס. אני מבין שאין משהו מקביל....