מגבר לחיבור רמקולים פסיביים למחשב

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
yonyz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

יש לי שני רמקולים לויניים פאסיביים שאני מעוניין לחבר למחשב. אשמח להמלצה למגבר זול וקומפקטי, עדיפות לכזה עם יציאת אוזניות.

תודה.

orku
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #2 

נתחיל מזה שלא פירטת על הרמקולים הקיימים, נמשיך לזה שתקציב זה עניין אישי ומה שזול עבורי יהיה יקר מאוד עבורך אז צריך להבין מה ההגדרה לזול.

דבר שני צריך לזכור שרמקול לווייני לא יענה לך על תחום התדרים הנמוכים (הבאסים) ללא הוספת סאב, במידה וזה לא מה שאתה מחפש אז באופן כללי מאוד בלי להכנס לדקויות אני יכול להמליץ לך מהניסיון האישי שלי על מגבר 2 ערוצים של חברת שרווד מדגם RX4508 כשאצלי הוא מחובר לזוג רמקולים מדפיים של אומגה אודיו והמגבר נותן תוצאה מצויינת ביחס למחירו בשוק, יש בו כמובן יציאת אוזניות.
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #3 

אני משתמש במגבר סתמי שהזמנתי מסין - עובד מצוין ויש לו גם BT. אצלי הוא מחובר ל 2 רמקולים מדפיים של JAMO

https://www.aliexpress.com/item/3257965 ... 4c4dYLKRs9

למרות שלדעתי אם תקנה סט פשוט של רמקולים למחשב עם סאב תקבל תוצאה טובה יותר

yonyz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #4 

הרמקולים הם KEF KHT3005. ה-RX4508 יקר משמעותית ממה שאני מעוניין להוציא על מגבר והוא גם נראה ענק כמו רסיבר קולנוע ביתי.

sHmuel97
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

@yonyz
·
תקנה מחול מגבר smsl קומפטיים ונשמעים לא רע בכלל

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”