מתלבט בין כמה רסיברים בדרגת כניסה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי הרסיבר - אם אתה מוסיף ומשדרג לרמה גבוהה יותר, תשקול גם את ה - PIONEER 816/7. לי יש אותו והוא מצויין לק"ב ומשחקים, אבל פחות "מוסיקלי" כלומר צליל פחות "שמן" ב- LOW MID ובס פחות מודגש.מצד שני - הפירוט בHIGH-MID וב- HIGH הוא מצויין. מבחינת אפשרויות כיוונון - משדרג אותך בגדול מאד.
בכל מקרה, כמו שממליצים פה תמיד - מכיוון שמאפייני הסאונד מאד שונים בין הPIONEER לבין האונקיו או הדנון - קפוץ לחנות קרובה המתמחה בציוד הרלבנטי, ותשמע במו אזניך אחד מול השני, עם רמקולים זהים או דומים במאפיינים לפולק. רק אתה תוכל להגיד מה מוצא חן בעיניך יותר.
בהצלחה
בכל מקרה, כמו שממליצים פה תמיד - מכיוון שמאפייני הסאונד מאד שונים בין הPIONEER לבין האונקיו או הדנון - קפוץ לחנות קרובה המתמחה בציוד הרלבנטי, ותשמע במו אזניך אחד מול השני, עם רמקולים זהים או דומים במאפיינים לפולק. רק אתה תוכל להגיד מה מוצא חן בעיניך יותר.
בהצלחה
מהמקום שאני קונה את הרסיבר מחיר הPIONEER 917 זהה לOnkyo505, מה עדיף לי משניהם?נמלי כתב:לגבי הרסיבר - אם אתה מוסיף ומשדרג לרמה גבוהה יותר, תשקול גם את ה - PIONEER 816/7. לי יש אותו והוא מצויין לק"ב ומשחקים, אבל פחות "מוסיקלי" כלומר צליל פחות "שמן" ב- LOW MID ובס פחות מודגש.מצד שני - הפירוט בHIGH-MID וב- HIGH הוא מצויין. מבחינת אפשרויות כיוונון - משדרג אותך בגדול מאד.
בהצלחה...
הבעיה עם הארץ שהדגמים החדשים עדיין לא הגיעו ככה שקשה לי לחוות דיעה חד משמעית.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני לא מכיר את האונקיו, אבל הפיוניר למיניהם (לפחות אלה שאני הכרתי) טובים בק"ב, אבל לא בדיוק חזקים במוסיקה. לשיקולך.
Silence speaks louder than words
עד שנסגרתי על הפיוניר אתה בא לי עם הכרזה כזוOmriAtiya כתב:במוזיקה וקולנוע ביתי, אך ורק האונקיו.(לדעתי)...
אתה טוען שהוא טוב גם בק"ב וגם במוזיקה? כי אם כן אין ספק שהוא עדיף.
אגב מבחינת פיצ'רים הדבר היחידי שיש באונקיו ואין בפיוניר זה כניסת HDMI, אני צריך את זה? (רכשתי עכשיו LCD עם 2 כניסות HDMI).