שיומי הכריזה על הAX5 - וויפי 6, mesh וכו, במחיר חד פעמי!
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אהלן,
אז לאחר שהax1800 שוחחר לאוויר, כמו שקרה עם הדגם הקודם (ac2100) - הם הוציאו דגם בעל חומרה זהה ועיצוב פחות מושך.
ראוטר עם wifi 6, צ'יפ של קוואלקום, מתחבר מספר יחידות ומשמש כרשת Mesh - כרגע כנראה במחיר טעות באליאקספרס - 46$!!!
https://www.hometheater.co.il/vt344405.html
אני לא התאפקתי...
פתרון mesh לבתים גדולים - במחיר שפשוט אין כמותו, בלי שנתחיל לדבר על wifi6 בכלל.......
אז לאחר שהax1800 שוחחר לאוויר, כמו שקרה עם הדגם הקודם (ac2100) - הם הוציאו דגם בעל חומרה זהה ועיצוב פחות מושך.
ראוטר עם wifi 6, צ'יפ של קוואלקום, מתחבר מספר יחידות ומשמש כרשת Mesh - כרגע כנראה במחיר טעות באליאקספרס - 46$!!!
https://www.hometheater.co.il/vt344405.html
אני לא התאפקתי...
פתרון mesh לבתים גדולים - במחיר שפשוט אין כמותו, בלי שנתחיל לדבר על wifi6 בכלל.......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
השרשור השני זה דיל על הנתב, כאן זה המקום לדיון עינייני עליו.
@Eargasma
נודה לרשמים על הנתב, תמונות מסך ופידבק על הנתב כשתקבל אותו ותספיק להכיר
@Eargasma
נודה לרשמים על הנתב, תמונות מסך ופידבק על הנתב כשתקבל אותו ותספיק להכיר
+תוכנה סינית ,גנובה מDD-WRT בלי הקוד מקור כמובן כי GPL בסין זה ליופי, עומד בתקנות ה(אין) פרטיות הסינית ובגלל זה לא נמכר באירופה. וכבונס ממשק בסינית בלבד שמחייב גוגל טרנסלייט.
אם תיהיה קשוחה אלטנרטיבית, אז אולי זה ישתלם.
"צ'יפ של קוואלקום" אפשר לחשוב כמה יצרנים יש לAX...
אם תיהיה קשוחה אלטנרטיבית, אז אולי זה ישתלם.
"צ'יפ של קוואלקום" אפשר לחשוב כמה יצרנים יש לAX...
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@ziv_r
אעדכן בכיף, אין לי שום מכשיר תומך 6 ככה שלא אוכל לבדוק בזמן הקרוב על אמת... אבל בשביל זה כבר יש לAX1800 בדיקות ומניח שעוד יהיו גם לAX5.
@shaked
מה קרה? תנשום...
התוכנה בנויה על openwrt שהיא אכן קוד פתוח.....?
פרטיות - גם ככה כנראה שהטלפון בכיס שלך סיני... וגם אם לא - אז המנורה החכמה בחדר שינה או המתג לדוד. בכ"מ הפרטיות כבר מזמן איננה. שיראו שאני נכנס לאתר של האוניברסיטה ורואה טלויזיה ביס פלוס. נו באמת...
לac2100 כבר יש openwrt רשמי, ההתקנה לא פשוטה. מניח שיגיע גם לזה בהמשך. יש המון התלהבות בקהילת המפתחים של openwrt סביב הראוטרים של שיומי.
א' יש עוד יצרנים
ב'
מבין את הכאב של לקנות ציוד במאות דולרים ואז לראות משהו כזה, זה המצב כיום. בכל תחום כמעט. ההצדקה לרכישת מותגי על במאות אחוזים יותר יורדת ויורדת. (כמובן בשימוש פרטי של האדם הפשוט) - והוא מצידו מקבל ציוד ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהיה מקבל בעבר.
אעדכן בכיף, אין לי שום מכשיר תומך 6 ככה שלא אוכל לבדוק בזמן הקרוב על אמת... אבל בשביל זה כבר יש לAX1800 בדיקות ומניח שעוד יהיו גם לAX5.
@shaked
מה קרה? תנשום...
התוכנה בנויה על openwrt שהיא אכן קוד פתוח.....?
פרטיות - גם ככה כנראה שהטלפון בכיס שלך סיני... וגם אם לא - אז המנורה החכמה בחדר שינה או המתג לדוד. בכ"מ הפרטיות כבר מזמן איננה. שיראו שאני נכנס לאתר של האוניברסיטה ורואה טלויזיה ביס פלוס. נו באמת...
לac2100 כבר יש openwrt רשמי, ההתקנה לא פשוטה. מניח שיגיע גם לזה בהמשך. יש המון התלהבות בקהילת המפתחים של openwrt סביב הראוטרים של שיומי.
א' יש עוד יצרנים
ב'
מבין את הכאב של לקנות ציוד במאות דולרים ואז לראות משהו כזה, זה המצב כיום. בכל תחום כמעט. ההצדקה לרכישת מותגי על במאות אחוזים יותר יורדת ויורדת. (כמובן בשימוש פרטי של האדם הפשוט) - והוא מצידו מקבל ציוד ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהיה מקבל בעבר.
לא רואה סיבה להשקיע זמן על מוצר שמיועד לשוק הסיני, עם השיאומי פאנבויז סליחה. יש סיבה שפלאפונים שלהם נמכרים באירופה וראוטרים רק בסין ומדינות עולם 3.
הפרטיות איננה למי שרוצה להאמין בזה, מוזמן (גם) ליוטיוב ללמוד. לא מתכוון לבזבז זמן עם טענות הזויות שלא מבוססות על כלום (אלא על שימוש בכל מיני מוצרים אלמוניים בגן נעול).
מציע לך לקרוא על GPL והפרות שלו במקום לכתוב דברים שאתה לא מבין.
AC2100 מבוסס על ציפ מדיהטק ולפי מה שהבנתי אפשר להתקין את זה בגלל פרצת אבטחה. נו יתרון אחד לתוכנה של שיאומי...
א כן מארוול, בראדקום, אינטל\לנטיק, אז איזה יתרון יש פה?
ב אין לי ציוד במאות דולרים, יש לי ראוטר ממותג מערבי, בסיסי בן יותר מ3 שעדיין מקבל עדכונים לפרצות אבטחה, בלי צורך לתרגם ממשק או להתקין אפליקציה סינית.
חומרה עם מפרט מפוצץ זה לא הכול, יש גם תוכנה ובתחום הזה שיאומי לא מככבת.
הפרטיות איננה למי שרוצה להאמין בזה, מוזמן (גם) ליוטיוב ללמוד. לא מתכוון לבזבז זמן עם טענות הזויות שלא מבוססות על כלום (אלא על שימוש בכל מיני מוצרים אלמוניים בגן נעול).
מציע לך לקרוא על GPL והפרות שלו במקום לכתוב דברים שאתה לא מבין.
AC2100 מבוסס על ציפ מדיהטק ולפי מה שהבנתי אפשר להתקין את זה בגלל פרצת אבטחה. נו יתרון אחד לתוכנה של שיאומי...
א כן מארוול, בראדקום, אינטל\לנטיק, אז איזה יתרון יש פה?
ב אין לי ציוד במאות דולרים, יש לי ראוטר ממותג מערבי, בסיסי בן יותר מ3 שעדיין מקבל עדכונים לפרצות אבטחה, בלי צורך לתרגם ממשק או להתקין אפליקציה סינית.
חומרה עם מפרט מפוצץ זה לא הכול, יש גם תוכנה ובתחום הזה שיאומי לא מככבת.