טעות במחיר? רווח שלנו! Redmi AX5 - ראוטר בשילוב Wifi 6 וMesh - כולל מתאם לחשמל וכבל cat6 - ב46$
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
עדכון - הדיל נגמר, המחיר התעדכן למחיר הנכון. ברכות לתופסים בזמן...
ראוטר חדש שרק הוכרז, זהה לדגם הax1800 בעיצוב פחות מושך
https://ali.ski/ozPwMC
45.99$ כולל מתאם חשמל, כבל cat6 באורך 3 מטר, ומשלוח מהיר דרך אליאקספרס - לוקח כשבועיים!
אישית הזמנתי למרות שאין לי שום צורך בו, יחליף את הRedmi AC2100...
יכול להתחבר מספר יחידות כרשת Mesh - שיגעון.
ראוטר חדש שרק הוכרז, זהה לדגם הax1800 בעיצוב פחות מושך
https://ali.ski/ozPwMC
45.99$ כולל מתאם חשמל, כבל cat6 באורך 3 מטר, ומשלוח מהיר דרך אליאקספרס - לוקח כשבועיים!
אישית הזמנתי למרות שאין לי שום צורך בו, יחליף את הRedmi AC2100...
יכול להתחבר מספר יחידות כרשת Mesh - שיגעון.
נערך לאחרונה על ידי Eargasma ב 13/06/2020 16:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
@Eargasmaהמחיר הכי נמוך שמקבלים כרגע אפילו ללא כבל זה 64$, הקפיצו מחיר?
בכל מקרה שאלה כללית אם אתה מבין בזה...על פניו נראה שיש בכל זאת יתרונות ל-AC2100 על פני החדש. קודם כל לא מציינים את הביצועים עם מכשירים שלא תומכים WIFI6 שזה כולם בעתיד הקרוב\רחוק אבל יש לו גם פחות אנטנות\מגברים ובדרך כלל החוליה החלשה תמיד זה התדר 2.4G שהוא הרבה יותר איטי ואני תקוע בו עם מכשירים שלא תומכים 5G כמו מצלמה, רובוט, טלפונים ישנים ואז יש בעיה באיזורים עם כיסוי נמוך. ברשת 5G אני מקבל מהירויות די טובות גם עם ה-MI 3G.
כשיגיע תעדכן על מהירות וכיסוי ב-2.4 לעומת ה-AC1200.
בכל מקרה שאלה כללית אם אתה מבין בזה...על פניו נראה שיש בכל זאת יתרונות ל-AC2100 על פני החדש. קודם כל לא מציינים את הביצועים עם מכשירים שלא תומכים WIFI6 שזה כולם בעתיד הקרוב\רחוק אבל יש לו גם פחות אנטנות\מגברים ובדרך כלל החוליה החלשה תמיד זה התדר 2.4G שהוא הרבה יותר איטי ואני תקוע בו עם מכשירים שלא תומכים 5G כמו מצלמה, רובוט, טלפונים ישנים ואז יש בעיה באיזורים עם כיסוי נמוך. ברשת 5G אני מקבל מהירויות די טובות גם עם ה-MI 3G.
כשיגיע תעדכן על מהירות וכיסוי ב-2.4 לעומת ה-AC1200.
@ag43
מעשית המקסימום שאני מקבל ב- 2.4G זה בערך 30MBS ליד הראוטר וזה נופל לכוון 10 בנקודות הבעייתית שיש לי. רשת 5G מתחילה מ-200-300MBPS ויורדת ל-100-140 באותה נקודה. אז מבחינתי יותר משמעותי לקבל שיפור ב-2.4 מאשר ב-5 שהוא טוב כרגע כמו שהוא. לפי ההתרשמות שלי, אצלי הכיסוי של ה-5 הרבה יותר טוב.
מעשית המקסימום שאני מקבל ב- 2.4G זה בערך 30MBS ליד הראוטר וזה נופל לכוון 10 בנקודות הבעייתית שיש לי. רשת 5G מתחילה מ-200-300MBPS ויורדת ל-100-140 באותה נקודה. אז מבחינתי יותר משמעותי לקבל שיפור ב-2.4 מאשר ב-5 שהוא טוב כרגע כמו שהוא. לפי ההתרשמות שלי, אצלי הכיסוי של ה-5 הרבה יותר טוב.
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
שאלה שקצת מטרידה אותי שאולי תוכלו לעזור לי בה
הראוטר הישן שלי מתחיל לקרטע ובערך פעם בשבוע אני צריך לכבות ולהדליק אותו
ראוטרים מהחברות המובילות עולים כפול ומעלה בפחות או יותר ביצועים דומים לדעתי
אבל...
האם יש איזשהו חשש מבחינת אבטחת מידע כשמתעסקים עם ראוטרים של שיאומי ? או סיניים אחרים ?
זה הדבר היחידי שיש לי חשש לגביו , כי מבחינת ביצועים אני מאמין שהוא יספיק לי
הראוטר הישן שלי מתחיל לקרטע ובערך פעם בשבוע אני צריך לכבות ולהדליק אותו
ראוטרים מהחברות המובילות עולים כפול ומעלה בפחות או יותר ביצועים דומים לדעתי
אבל...
האם יש איזשהו חשש מבחינת אבטחת מידע כשמתעסקים עם ראוטרים של שיאומי ? או סיניים אחרים ?
זה הדבר היחידי שיש לי חשש לגביו , כי מבחינת ביצועים אני מאמין שהוא יספיק לי
חתימה חתימתית !
מצאתי קישור חדש ב- 45.5 אחרי קופון AMSUMMER7
https://ali.ski/K7SRSm
להפעיל קופון AMSUMMER7 בקופה.
עם משלוח עלי סטנדרטי חינם.
הזמנתי אחד, נראה מתי ישלח.
להפעיל קופון AMSUMMER7 בקופה.
עם משלוח עלי סטנדרטי חינם.
הזמנתי אחד, נראה מתי ישלח.
@Eargasma
·ראיתי היום שזה כבר נשלח ויש מספר מעקב שמתחיל ב-RS00
לא מוצאים כלום עליו כרגע אבל זה ככה בדרך כלל בכמה ימים אחרי שנשלח.
ליתר בטחון אפילו שילמתי עם PAYPAL ואיכשהו היה עוד קופון של 2$ שכיסה גם את זה
אתה עדיין יכול לבטל ולהזמין מהחנות הזו.
·ראיתי היום שזה כבר נשלח ויש מספר מעקב שמתחיל ב-RS00
לא מוצאים כלום עליו כרגע אבל זה ככה בדרך כלל בכמה ימים אחרי שנשלח.
ליתר בטחון אפילו שילמתי עם PAYPAL ואיכשהו היה עוד קופון של 2$ שכיסה גם את זה
אתה עדיין יכול לבטל ולהזמין מהחנות הזו.