DAC Topping D10 למסירה - נמסר, תודה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
למסירה בחינם DAC תומך DSD מסוג Topping D10, כחדש באריזה.
המכשיר נקנה השבוע מחבר פורום שלא ציין שמדובר במכשיר בעייתי ומלא באגים שידועים לו היטב. אני סמכתי עליו וקניתי מבלי לבדוק את המכשיר פיזית (הסתפקתי בסרטון שהראה שהמכשיר עובד). האחריות היא שלי, הייתי צריך להתעקש ולבדוק, אבל זה לא הופך את המוכר לבסדר.
המוכר אח"כ ניסה להדריך אותי כיצד לנתק, לחבר, להוריד דרייברים- זה לא עזר ואין לי סבלנות להתעסק עם זה. כשביקשתי מהמוכר להחזיר, קיבלתי התעלמות. אולי הבעיות פתירות ואולי לא, מסתבר שיש על כך הרבה התכתבות בפורומים שונים, זה לא רק המכשיר הספציפי. למי שיש כוח להתעסק עם זה - מוזמן לקחת.
לא מציין את שם המוכר כי לא בא לי להתלכלך, בטח לא בשביל דבר כ"כ זניח (נא לא לשאול).
המכשיר נקנה השבוע מחבר פורום שלא ציין שמדובר במכשיר בעייתי ומלא באגים שידועים לו היטב. אני סמכתי עליו וקניתי מבלי לבדוק את המכשיר פיזית (הסתפקתי בסרטון שהראה שהמכשיר עובד). האחריות היא שלי, הייתי צריך להתעקש ולבדוק, אבל זה לא הופך את המוכר לבסדר.
המוכר אח"כ ניסה להדריך אותי כיצד לנתק, לחבר, להוריד דרייברים- זה לא עזר ואין לי סבלנות להתעסק עם זה. כשביקשתי מהמוכר להחזיר, קיבלתי התעלמות. אולי הבעיות פתירות ואולי לא, מסתבר שיש על כך הרבה התכתבות בפורומים שונים, זה לא רק המכשיר הספציפי. למי שיש כוח להתעסק עם זה - מוזמן לקחת.
לא מציין את שם המוכר כי לא בא לי להתלכלך, בטח לא בשביל דבר כ"כ זניח (נא לא לשאול).
נערך לאחרונה על ידי Roy_LF ב 11/06/2020 18:27, נערך 8 פעמים בסך הכל.
תודה על העדכון, השיתוף ואף הרצון למסור ללא עלות.
לדעתי כן ראוי להזהיר ולתת פרטים לגבי המוכר, במיוחד אם הסתבר שהוא ידע על הבעייתיות של המכשיר ולא נתן לך פתרון הולם.
כמוך, גם אני מרגיש בטחון רב כשאני קונה משהו מחברי פורום והייתי רוצה להמשיך ולחיות בתחושת הבטחון הזו בקרב הקהילה שלנו. אני מאמין שצריך להיות הבדל כשקונים מחבר קהילה ומאיש זר המוכר ביד 2.
תודה
לדעתי כן ראוי להזהיר ולתת פרטים לגבי המוכר, במיוחד אם הסתבר שהוא ידע על הבעייתיות של המכשיר ולא נתן לך פתרון הולם.
כמוך, גם אני מרגיש בטחון רב כשאני קונה משהו מחברי פורום והייתי רוצה להמשיך ולחיות בתחושת הבטחון הזו בקרב הקהילה שלנו. אני מאמין שצריך להיות הבדל כשקונים מחבר קהילה ומאיש זר המוכר ביד 2.
תודה
אני מבין, אבל אני לא במסע לתיקון העולם וגם לא במסע נקמה. רוצה פשוט להעיף מעצמי את החוויה הלא נעימה הזו וזהו. לא מעוניין להפוך את זה ללינץ' וירטואלי. פשוט תיזהרו. אין בדיקות רקע או מבחני אופי ברישום לפורום, לא נראה לי שכל אחד כאן רואה את עצמו חבר "קהילה".
מי שמכר לי את זה יודע שזה הוא, ואם הוא רואה את השרשור שיתבייש ויגיד תודה שאני לא חושף את שמו (לא לי, אין לי שום עניין בתקשורת איתו).
מי שמכר לי את זה יודע שזה הוא, ואם הוא רואה את השרשור שיתבייש ויגיד תודה שאני לא חושף את שמו (לא לי, אין לי שום עניין בתקשורת איתו).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Re: Topping D10 למסירה
@Roy_LF
·אני מקווה שתעביר את המכשיר הזה הלאה ושהחוויה הזו תישכח. ידוע לי שיש דיווחים מזדמנים של משתמשים אחרים שמהם עולה שבקרת האיכות ב TOPPING אינה ברמה אירופאית וקורה שנופלים על לימונים. אם מישהו מכר לך לימון כזה ומסרב לבטל עסקה אז זה לא תקין.
אבל אני חייב לציין שגם לי יש Topping D10 ונכון שהייתי צריך להוריד דרייברים ל W10 בדרך קצת עקומה מ Dropbox אבל המכשיר עובד אצלי למעלה משנה, אם לא קרוב לשנתיים, ללא שום תקלה. מעבר לשימוש כ DAC אני בעיקר משתמש בו כממיר מ USB לS/PDIF והוא עושה זאת ללא דופי ובמחיר מאוד נגיש כאשר משווים לציוד המרה ייעודי הנמכר לאודיפילים.
·אני מקווה שתעביר את המכשיר הזה הלאה ושהחוויה הזו תישכח. ידוע לי שיש דיווחים מזדמנים של משתמשים אחרים שמהם עולה שבקרת האיכות ב TOPPING אינה ברמה אירופאית וקורה שנופלים על לימונים. אם מישהו מכר לך לימון כזה ומסרב לבטל עסקה אז זה לא תקין.
אבל אני חייב לציין שגם לי יש Topping D10 ונכון שהייתי צריך להוריד דרייברים ל W10 בדרך קצת עקומה מ Dropbox אבל המכשיר עובד אצלי למעלה משנה, אם לא קרוב לשנתיים, ללא שום תקלה. מעבר לשימוש כ DAC אני בעיקר משתמש בו כממיר מ USB לS/PDIF והוא עושה זאת ללא דופי ובמחיר מאוד נגיש כאשר משווים לציוד המרה ייעודי הנמכר לאודיפילים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@Roy_LF
·אתה רוצה שאבדוק אצלי אם נשארו לי הקבצים שהורדתי לעדכון קושחה + דרייברים ל W10?
·אתה רוצה שאבדוק אצלי אם נשארו לי הקבצים שהורדתי לעדכון קושחה + דרייברים ל W10?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@Roy_LF
·שלחתי לך בפרטי
·שלחתי לך בפרטי
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
Re: Topping D10 למסירה
@Roy_LF
אני מבין את הכעס שלך, הייתי כבר בסרטים האלה משני הצדדים...
ממה שראיתי מדובר במכשיר שעולה חדש 80 דולר, אז לא הפסדת הרבה יחסית לתחום.
אבל.. הוא לא מנע ממך לבדוק, יכלת אבל ויתרת .. הוא אפילו שלח לך סרטון, וגם ניסה לעזור לך אחרי כן.
אתה טוען שיש באגים שידועים למוכר אבל מצד שני אתה גם אומר שיש על הבעיות האלה הרבה מידע ברשת .. אז אני מניח שלא מדובר בסוד. יכלת לעשות קצת מחקר. למה הוא אשם שיש באגים ?
בהצלחה
אני מבין את הכעס שלך, הייתי כבר בסרטים האלה משני הצדדים...
ממה שראיתי מדובר במכשיר שעולה חדש 80 דולר, אז לא הפסדת הרבה יחסית לתחום.
אבל.. הוא לא מנע ממך לבדוק, יכלת אבל ויתרת .. הוא אפילו שלח לך סרטון, וגם ניסה לעזור לך אחרי כן.
אתה טוען שיש באגים שידועים למוכר אבל מצד שני אתה גם אומר שיש על הבעיות האלה הרבה מידע ברשת .. אז אני מניח שלא מדובר בסוד. יכלת לעשות קצת מחקר. למה הוא אשם שיש באגים ?
בהצלחה
- BladeRunner
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- שם מלא: Zolo
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם אתה רוצה למסור את הדאק ,הייתי לוקח אותו . אני מחיפה
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11503
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2420 פעמים
Roy_LF
כל הכבוד על היכולת לא לזרוק רפש על אחרים, גם אם אתה צודק.
זו מעלה ולא חסרון.
מקווה שתצליח לסדר בסופו של דבר את כל הבאגים.
כל הכבוד על היכולת לא לזרוק רפש על אחרים, גם אם אתה צודק.
זו מעלה ולא חסרון.
מקווה שתצליח לסדר בסופו של דבר את כל הבאגים.
וואו, אנשים לא נורמלים...
מישהו (בלי שמות) אשכרה בא אלי בטענות (בשיחת טלפון מאוד לא נעימה) שלא שמרתי לו את המכשיר כאילו אני חייב לו משהו, והוא לא מבין מה הבעיה שיישאר אצלי עד שישלח את חבר שלו לקחת מחר והשד יודע מה. לא ייאמן... פעם הבאה (מקווה שלא תהיה כזו) - ישר לפח מיחזור אלקטרוניקה
מישהו (בלי שמות) אשכרה בא אלי בטענות (בשיחת טלפון מאוד לא נעימה) שלא שמרתי לו את המכשיר כאילו אני חייב לו משהו, והוא לא מבין מה הבעיה שיישאר אצלי עד שישלח את חבר שלו לקחת מחר והשד יודע מה. לא ייאמן... פעם הבאה (מקווה שלא תהיה כזו) - ישר לפח מיחזור אלקטרוניקה
·Roy_LF כתב:וואו, אנשים לא נורמלים...
מישהו (בלי שמות) אשכרה בא אלי בטענות (בשיחת טלפון מאוד לא נעימה) שלא שמרתי לו את המכשיר כאילו אני חייב לו משהו, והוא לא מבין מה הבעיה שיישאר אצלי עד שישלח את חבר שלו לקחת מחר והשד יודע מה. לא ייאמן... פעם הבאה (מקווה שלא תהיה כזו) - ישר לפח מיחזור אלקטרוניקה...
חחח
טוב שמסרת, מישהו יהנה מזה.
המקרה שלך רק מוכיח כמה לא כדאי לקנות כלום וכמה לא כדי לעשות מעצמיך מוקד מכירות/מסירות.
בסוף לך זה יוצא יותר יקר.
עדיין, כל הכבוד שמסרת.
אם הייתה לי את ההזדמנות הייתי בעצמי לוקח, אבל ידעתי שלא תהיה אז וויתרתי (יש מצב שאקנה חדש, זה לא כזה יקר.)
וואי, כמה כבר העלו פה את הנושא של "תשמור לי"... אנשים חיים בסרט...
וגם את הקטע של הטלפונייה שאנשים רק מבלבלים את השכל.
לא האמנתי שאנשים מבלבלים את המוח גם כשמוסרים בחינם.
החכמתי מהפוסט שלך ולכן כשאמסור משהו, פשוט אשתף נקודת ציון או כתובת ואתן למעוניינים לחפש את המטמון
החכמתי מהפוסט שלך ולכן כשאמסור משהו, פשוט אשתף נקודת ציון או כתובת ואתן למעוניינים לחפש את המטמון
| LG OLED 65C9 | Synology DS218+ | Marantz SR7013 |
| SVS SB-2000 | Morel Octave Signature | Morel SP-3 |
| Audio-GD NFB-11 | HIFIMAN HE4XX | PreSonus Eris E3.5 |
| SVS SB-2000 | Morel Octave Signature | Morel SP-3 |
| Audio-GD NFB-11 | HIFIMAN HE4XX | PreSonus Eris E3.5 |