שלום לכולם
איך אני אמור לחבר את הסאבוופר למערכת שלי לפי התמונות הבאות:
http://up419.siz.co.il/up2/4vwto42mnmkn.jpeg
http://up419.siz.co.il/up3/ymiqy2x5zmgj.jpeg
תודה לעוזרים
מקווה שזה הפורום המתאים
רוצה לחבר את הסאבוופר למערכת
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
חיבור סאב
הי זה הפורום המתאים
אני רק לא בטוח לגבי מידת ההתאמה של הסאב לקונפיגורציה הכללית....
הסאב שצילמת הוא כפי הנראה "סאב פאסיבי" דהינו - לא מוגבר עם מגבר עצמאי. "בילט אין".
אילו היה לך סאב כזה היית יכול לחבר אותו ישירות לרסיבר באמצעות אחת מיציאות ה SUB - (יציאות 1 או 2) וזהו..
במקרה שלך
עליך לחבר את יציאת הרמקולים ברסיבר (ימין ושמאל) לכניסת הרמקולים בסאב (INPUTS), ואת היציאות שנמצאות על הסאב(OUTPUTS) - לרמקולים שלך. הדברים די ברורים כי על כל האחת מהמדבקות ישנה את ההנחיה הברורה:
INPUTS - From Amp or receiver
OUTPUTS - To Cube Speakers
לא ציינת באיזה רמקולים אתה משתמש? האם ברמקולים שבאו עם הסאב???
אם כן - צפוייה התאמה טובה בין הסאב (שמסנן לעצמו את התדרים הנמוכים) לבין הרמקולים שמקבלים את כל שאר תחום התדר.
אם לא - נסה וראה אם התוצאה שמתקבלת תרמת או שאינה תורמת לסאונד הכללי.
במידה ונצילות הרמקוים גבוהה יחסית לנצילות הסאב - כמעט ולא תשמע את הסאב (רק אם תקרב את האוזזן)
במידה ונצילות הסאב גבוהה משמעותית מזו של הרמקולים - תשמע את הסאב דומיננטי מאוד.
במידה והנצילות של שני הפרטים דומה (או זהה) - תקבל סאונד מאוזן יחסית (תחום נמוך - מול - כל השאר)
אני רק לא בטוח לגבי מידת ההתאמה של הסאב לקונפיגורציה הכללית....
הסאב שצילמת הוא כפי הנראה "סאב פאסיבי" דהינו - לא מוגבר עם מגבר עצמאי. "בילט אין".
אילו היה לך סאב כזה היית יכול לחבר אותו ישירות לרסיבר באמצעות אחת מיציאות ה SUB - (יציאות 1 או 2) וזהו..
במקרה שלך
עליך לחבר את יציאת הרמקולים ברסיבר (ימין ושמאל) לכניסת הרמקולים בסאב (INPUTS), ואת היציאות שנמצאות על הסאב(OUTPUTS) - לרמקולים שלך. הדברים די ברורים כי על כל האחת מהמדבקות ישנה את ההנחיה הברורה:
INPUTS - From Amp or receiver
OUTPUTS - To Cube Speakers
לא ציינת באיזה רמקולים אתה משתמש? האם ברמקולים שבאו עם הסאב???
אם כן - צפוייה התאמה טובה בין הסאב (שמסנן לעצמו את התדרים הנמוכים) לבין הרמקולים שמקבלים את כל שאר תחום התדר.
אם לא - נסה וראה אם התוצאה שמתקבלת תרמת או שאינה תורמת לסאונד הכללי.
במידה ונצילות הרמקוים גבוהה יחסית לנצילות הסאב - כמעט ולא תשמע את הסאב (רק אם תקרב את האוזזן)
במידה ונצילות הסאב גבוהה משמעותית מזו של הרמקולים - תשמע את הסאב דומיננטי מאוד.
במידה והנצילות של שני הפרטים דומה (או זהה) - תקבל סאונד מאוזן יחסית (תחום נמוך - מול - כל השאר)
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!