המלצה לשדרוג מטחנה
הי,
המטחנה שלי מתחילה לשבוק חיים (Delonghi KG79) ואני מחפשת מטחנה חדשה.
אני שותה בעיקר קפה במקינטה. מידי פעם שותה גם במכונת אספרסו או טוחנת למדיום ומכינה קולד ברו.
התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (גמיש קצת).
הייתי רוצה מטחנה שיהיה קל לשנות בה את רמת הטחינה. בדלונגי זה סיפור לשנות, ולכוון חזרה אח"כ.
ראיתי הרבה המלצות ישנות על Ascaso i mini. האם המטחנה עדיין מומלצת?
מה ההבדל בינה לבין ה Ascaso i2 או ה Ascaso i-steel?
האם יש מטחנות אחרות בתקציב שכדאי לי לבחון?
תודה!
המטחנה שלי מתחילה לשבוק חיים (Delonghi KG79) ואני מחפשת מטחנה חדשה.
אני שותה בעיקר קפה במקינטה. מידי פעם שותה גם במכונת אספרסו או טוחנת למדיום ומכינה קולד ברו.
התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (גמיש קצת).
הייתי רוצה מטחנה שיהיה קל לשנות בה את רמת הטחינה. בדלונגי זה סיפור לשנות, ולכוון חזרה אח"כ.
ראיתי הרבה המלצות ישנות על Ascaso i mini. האם המטחנה עדיין מומלצת?
מה ההבדל בינה לבין ה Ascaso i2 או ה Ascaso i-steel?
האם יש מטחנות אחרות בתקציב שכדאי לי לבחון?
תודה!
@Alkonost
·
ממליץ מניסיון גם על ה Obel Junior .סכינים שטוחות 50 ממ. עם טיפה מודיפיקציה יכולה להפוך ל Stepless.
טוחנת מצויין גם לאספרסו. לא השוויתי מול ה mini/mini2.
·
ממליץ מניסיון גם על ה Obel Junior .סכינים שטוחות 50 ממ. עם טיפה מודיפיקציה יכולה להפוך ל Stepless.
טוחנת מצויין גם לאספרסו. לא השוויתי מול ה mini/mini2.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
I mini2 זהה לSTEEL, ההבדל הוא בגוף (פלסטיק מול מתכת)
היא תתאים לך לצרכים שרשמת.
לשנות את רמות הטחינה בצורה עדינה זה די קל איתה אבל לחזור עבור בין 2 רמות בצורה מדויקת זה לא עניין שקיים באף מטחנה בסדר גודל של עד 1000 ש"ח שאני מכיר.
אם את מחפשת חדשה, לא חושב שתמצאי יד ראשונה בארץ (חבר חיפש סכינים להחליף ומסתבר שהיבואן מכר הכל לאמיגו לפני שנים וכבר לא מתעסק איתן)
יד שניה צריכה לעלות סביב 500 שקל.
היא תתאים לך לצרכים שרשמת.
לשנות את רמות הטחינה בצורה עדינה זה די קל איתה אבל לחזור עבור בין 2 רמות בצורה מדויקת זה לא עניין שקיים באף מטחנה בסדר גודל של עד 1000 ש"ח שאני מכיר.
אם את מחפשת חדשה, לא חושב שתמצאי יד ראשונה בארץ (חבר חיפש סכינים להחליף ומסתבר שהיבואן מכר הכל לאמיגו לפני שנים וכבר לא מתעסק איתן)
יד שניה צריכה לעלות סביב 500 שקל.
נערך לאחרונה על ידי WolfM ב 10/06/2020 16:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
המיני וכל החברות שלה מטחנות טובות אבל לא מתאימות למה שביקשת.
שינוי דרגת הטחינה מתבצע על ידי סיבוב בורג שמשפיע מאד בעדינות על דרגת הטחינה.
זה מצויין כשרוצים לכייל טחינה לאספרסו מיקרון אחד לפה או לשם, אבל קטסטרופה אם רוצים לעבור בין טחינה בינונית לעדינה וחזרה
(צריך לסובב את הבורג הזה עשרות פעמים ואין איזה חיווי שתוכלי לקלוע בחזרה למה שכוייל).
K3 או אפילו רוקי יכולות להתאים לך יותר
שינוי דרגת הטחינה מתבצע על ידי סיבוב בורג שמשפיע מאד בעדינות על דרגת הטחינה.
זה מצויין כשרוצים לכייל טחינה לאספרסו מיקרון אחד לפה או לשם, אבל קטסטרופה אם רוצים לעבור בין טחינה בינונית לעדינה וחזרה
(צריך לסובב את הבורג הזה עשרות פעמים ואין איזה חיווי שתוכלי לקלוע בחזרה למה שכוייל).
K3 או אפילו רוקי יכולות להתאים לך יותר