מעוניין לקנות סטרימר חדש --- על מה ממליצים?
היי חברים,
חייב את עזרתכם ועצתכם במציאת סטרימר חדש.
בהמשך לשרשור שלי - https://www.hometheater.co.il/vt343718.html
יש בידיי סטרימר Beelink שנקנה מעלי-אקספרס אך היו להם כבר פעמיים בעיות רישוי מול נטפליקס ולכן אני רוצה להיפתר ממנו ולרכוש אחד חדש (אפילו אמרו לי מהשירות שלהם שעדיף להחזיר או לנסות לצרוב לו Firmware חדש). פה אני צריך אתכם - מה כדאי? מה מומלץ? מה "טיל" היום בשוק?
חשוב לי כמובן שהסטרימר ידע לפענח תקני DTS מתקדמים ושיתמוך בפורמט HDR\10.
מכמה שרשורים פה בפורום עלו השמות Dune HD ו- Nvidia Shield.
מצד שני, השאלה היא האם שווה להשקיע בסטרימר ממש ממש טוב כי אחרי הכל הוא עובד בשילוב עם טלוויזיה חכמה.
מבחינת תקציב....נניח בסביבות עד ה-1000 ש"ח.
תודה רבה לעוזרים!
חייב את עזרתכם ועצתכם במציאת סטרימר חדש.
בהמשך לשרשור שלי - https://www.hometheater.co.il/vt343718.html
יש בידיי סטרימר Beelink שנקנה מעלי-אקספרס אך היו להם כבר פעמיים בעיות רישוי מול נטפליקס ולכן אני רוצה להיפתר ממנו ולרכוש אחד חדש (אפילו אמרו לי מהשירות שלהם שעדיף להחזיר או לנסות לצרוב לו Firmware חדש). פה אני צריך אתכם - מה כדאי? מה מומלץ? מה "טיל" היום בשוק?
חשוב לי כמובן שהסטרימר ידע לפענח תקני DTS מתקדמים ושיתמוך בפורמט HDR\10.
מכמה שרשורים פה בפורום עלו השמות Dune HD ו- Nvidia Shield.
מצד שני, השאלה היא האם שווה להשקיע בסטרימר ממש ממש טוב כי אחרי הכל הוא עובד בשילוב עם טלוויזיה חכמה.
מבחינת תקציב....נניח בסביבות עד ה-1000 ש"ח.
תודה רבה לעוזרים!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
הדיון מלא בעיות שונות ומעצבנות לך על השילד
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
@Dannino
ה- Xiaomi Mi Box S הוא אחד הסטרימרים הנמכרים ביותר אי פעם בגלל התמיכה הרישמית שלו בנטפליקס לצד המחיר הנוח.
https://ksp.co.il/?uin=54806
ה- NVIDIA Shield TV הוא כמובן סטרימר הרבה יותר חזק ומגיע במחיר של פי 4 בהשוואה ל- Xiaomi Mi Box S. ההבדל בינו לבין דגם ה- Pro הוא 2GB לעומת 3GB RAM ונפח של 16GB זכרון פנימי לעומת 8GB
NVIDIA SHIELD Android TV
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... KBID/16265
NVIDIA SHIELD Android TV Pro
ה- Xiaomi Mi Box S הוא אחד הסטרימרים הנמכרים ביותר אי פעם בגלל התמיכה הרישמית שלו בנטפליקס לצד המחיר הנוח.
https://ksp.co.il/?uin=54806
ה- NVIDIA Shield TV הוא כמובן סטרימר הרבה יותר חזק ומגיע במחיר של פי 4 בהשוואה ל- Xiaomi Mi Box S. ההבדל בינו לבין דגם ה- Pro הוא 2GB לעומת 3GB RAM ונפח של 16GB זכרון פנימי לעומת 8GB
NVIDIA SHIELD Android TV
NVIDIA SHIELD Android TV Pro
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
zappiti מכשיר מצויין מניסיון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@DANBR22
·
בעיקר בעיקר ניגון סרטי 4K שהורדתי מדיסק חיצוני. בעתיד אכין מערך רציני יותר של שרת NAS וכך אזרים סרטים דרך הרשת.
שאר האפליקציות יש לי בטלוויזיה אז אין בעיה.
אני צריך פתרון שיפעננח סרטים עם קידוד DTS על כל סוגיו עם תמידה ב- HDR, דולבי vision וכו'.
מה לגבי Dune HD, הם ברמה כמו השילד? ראיתי באתר שלהם שגם להם יש מוצרים שרנאים רציניים מאד.
עוד שאלה - מה לגבי מחשב? האם אעמיד מחשב די חזק שידע לנגן סרטי 4K, ידע לתת לי גם את הפורמטים שאני צריך?
תודה רבה!
·
בעיקר בעיקר ניגון סרטי 4K שהורדתי מדיסק חיצוני. בעתיד אכין מערך רציני יותר של שרת NAS וכך אזרים סרטים דרך הרשת.
שאר האפליקציות יש לי בטלוויזיה אז אין בעיה.
אני צריך פתרון שיפעננח סרטים עם קידוד DTS על כל סוגיו עם תמידה ב- HDR, דולבי vision וכו'.
מה לגבי Dune HD, הם ברמה כמו השילד? ראיתי באתר שלהם שגם להם יש מוצרים שרנאים רציניים מאד.
עוד שאלה - מה לגבי מחשב? האם אעמיד מחשב די חזק שידע לנגן סרטי 4K, ידע לתת לי גם את הפורמטים שאני צריך?
תודה רבה!
@ziv_r
·
תודה רבה על המידע.
נכון, אתמול ישבתי פה בפורום בכל מיני שרשורים למשך 3 שעות (!!!) אמיתי לגמרי כדי להבין מה עוד מאחורי השילד ואילו עוד לבטים יש לחברים אחרים כמוני ברכשית סטרימר.
אם כבר שילד זה הפרו כי הבנתי שלו יש כניסות usb ולאח הקטן שלו אין. אני כרגע עם דיסק חיצוני 2 טרה מפוצץ בסרטים שאני מת לראות וכרגע עם חלקם אני תקוע כי הם מקודדים ב- DTS.
היה לי מי בוקס S שהוא אחלה ממש. (לא בדקתי לעומק עדיין) אבל האם הוא תומך ב- HDR, דולבי vision וכו'? השתמשתי בו שימוש בסיסי לפני שהייתה לי הטלוויזיה החכמה.
מה גם שבדיעבד הבנתי למה לא הצלחתי לקרוא ממנו סרטים - צריך להוריד את file manager. התחרפני שלא יכול להיות מצב שהסטרימר לא מצליח לקרוא\לגשת להתקן חיצוני.
מה לגבי מחשב - האם להביא מחשב יחסית טוב ייתן לי מענה מתאים? הבנתי שרק מעבדים מדרה 6 ומעלה יודעים לנגן 4k ללא בעיות. מה לגבי דולבי vision ו- HDR? צריך כ. מסך חזק בשביל זה או שזה תלוי מעבד\לוח-אם?
תודה רבה.
·
תודה רבה על המידע.
נכון, אתמול ישבתי פה בפורום בכל מיני שרשורים למשך 3 שעות (!!!) אמיתי לגמרי כדי להבין מה עוד מאחורי השילד ואילו עוד לבטים יש לחברים אחרים כמוני ברכשית סטרימר.
אם כבר שילד זה הפרו כי הבנתי שלו יש כניסות usb ולאח הקטן שלו אין. אני כרגע עם דיסק חיצוני 2 טרה מפוצץ בסרטים שאני מת לראות וכרגע עם חלקם אני תקוע כי הם מקודדים ב- DTS.
היה לי מי בוקס S שהוא אחלה ממש. (לא בדקתי לעומק עדיין) אבל האם הוא תומך ב- HDR, דולבי vision וכו'? השתמשתי בו שימוש בסיסי לפני שהייתה לי הטלוויזיה החכמה.
מה גם שבדיעבד הבנתי למה לא הצלחתי לקרוא ממנו סרטים - צריך להוריד את file manager. התחרפני שלא יכול להיות מצב שהסטרימר לא מצליח לקרוא\לגשת להתקן חיצוני.
מה לגבי מחשב - האם להביא מחשב יחסית טוב ייתן לי מענה מתאים? הבנתי שרק מעבדים מדרה 6 ומעלה יודעים לנגן 4k ללא בעיות. מה לגבי דולבי vision ו- HDR? צריך כ. מסך חזק בשביל זה או שזה תלוי מעבד\לוח-אם?
תודה רבה.
@claudia5
·
ראיתי את השם הזה קופץ פה אתמול כששטתי לי בפורום למשך כמה שעות
לא מכיר את החברה והאמת קצת מפחד. אבא שלי שמע ועצת חברות וקנה סטרימר Beelink עם נתונים טובםי יותר מהשיאומי אבל עם הזמן הייתה להם בעיה עם הרישיון של נטפליקס ונאלצתי לטעון איזה קובץ לסטרימר (בעזרת מדריך מהם) כדי לתקן את הבעיה. לאחר זמן מה זה קרה שוב! התייאשתי ופניתי אליהם והם המליצו להחזיר את המכשיר לקונה או לצרוך לו firmware חדש ואז יהיה נטפליקס אבל באיכות נמוכה יותר.
לכן החלטתי לוותר עליו ולהתחיל בחיפוש של סטרימר רציני יותר שייתן לי מענה עם הפורמטים שאני צריך.
נתקלתי גם בשם הזה - UGOOS AM6 Plus TV BOX
וגם בזה - ZIDOO X9
קצת סקפטי לגביהם...
·
ראיתי את השם הזה קופץ פה אתמול כששטתי לי בפורום למשך כמה שעות
לא מכיר את החברה והאמת קצת מפחד. אבא שלי שמע ועצת חברות וקנה סטרימר Beelink עם נתונים טובםי יותר מהשיאומי אבל עם הזמן הייתה להם בעיה עם הרישיון של נטפליקס ונאלצתי לטעון איזה קובץ לסטרימר (בעזרת מדריך מהם) כדי לתקן את הבעיה. לאחר זמן מה זה קרה שוב! התייאשתי ופניתי אליהם והם המליצו להחזיר את המכשיר לקונה או לצרוך לו firmware חדש ואז יהיה נטפליקס אבל באיכות נמוכה יותר.
לכן החלטתי לוותר עליו ולהתחיל בחיפוש של סטרימר רציני יותר שייתן לי מענה עם הפורמטים שאני צריך.
נתקלתי גם בשם הזה - UGOOS AM6 Plus TV BOX
וגם בזה - ZIDOO X9
קצת סקפטי לגביהם...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
Zappiti זאת חברה ישנה ,תחפש ברשת תחת השם popcorn...אחד הסטרימרים הטובים שיצרו היה c200 popcorn ,וזפיטי זה של אותה חברה
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
@Dannino
·
ברשותך,ארחיב את הדיון,כי אני גם בדיוק חושב על סטרימר-כמוך
מבחינתי אין מגבלה של תקציב-גם 4000 אם צריך,
גם לי יש הופעות על הרד דיסק חיצוני ואני רואה את הכל דרך הסטרימר -Mede8er MED1000X3D שעלה בזמנו מעל 2000 שח,
אחלה סטרימר שמשרת אותי עד היום.
כמו שדני ציין-הטכנולוגיה התקדמה ,וחשוב לי מאוד האיכות והיציבות של הסטרימר,
מצטרף לשאלה של דני....
רעיונות?
תודה!
·
ברשותך,ארחיב את הדיון,כי אני גם בדיוק חושב על סטרימר-כמוך
מבחינתי אין מגבלה של תקציב-גם 4000 אם צריך,
גם לי יש הופעות על הרד דיסק חיצוני ואני רואה את הכל דרך הסטרימר -Mede8er MED1000X3D שעלה בזמנו מעל 2000 שח,
אחלה סטרימר שמשרת אותי עד היום.
כמו שדני ציין-הטכנולוגיה התקדמה ,וחשוב לי מאוד האיכות והיציבות של הסטרימר,
מצטרף לשאלה של דני....
רעיונות?
תודה!
כיף חיים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@Dannino
כבר נתתי לך המלצה לסטרימר תקציבי שיענה על הדרישות ועוד סטרימר יקר יותר אם בא לך להוציא פי 4 כסף.
@royla
התשובה לשאלה שלך זהה, אותן המלצות.
@claudia5
לא נכון, Zappiti קשורה ל- Dune HD - והסטרימרים של 2 החברות האלו לא מומלצים היום מכיוון שהם מעניקים תמורה נמוכה לכסף.
כבר נתתי לך המלצה לסטרימר תקציבי שיענה על הדרישות ועוד סטרימר יקר יותר אם בא לך להוציא פי 4 כסף.
@royla
התשובה לשאלה שלך זהה, אותן המלצות.
@claudia5
לא נכון, Zappiti קשורה ל- Dune HD - והסטרימרים של 2 החברות האלו לא מומלצים היום מכיוון שהם מעניקים תמורה נמוכה לכסף.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כשיש סטרימר ב- $55 שעונה הכל ב- Plug&Play, אין טעם ללכת לכיוון מחשב.
- BujinRikimaru
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מתצטרף לחוו"ד של @ziv_r ה- Mi Box S4 אכן נותן תמורה יפה למחיר,
המכשיר תומך ב- HDR אך לא ב- DV, דבר נוסף שחשוב לאזכר הוא הנגן בו מתשמשים להזרמת וניגון הסרט מאחר ולרוב הנגנים שאני נגעתי כולל VLC ודומיו יש בעיה עם פורמט TrueHD ו- Atmos.. (הם פשוט לא נתמכים).
על כן זו הסיבה שגם אני מחפש סטרימר שייתן מענה על כל אלה.
המכשיר תומך ב- HDR אך לא ב- DV, דבר נוסף שחשוב לאזכר הוא הנגן בו מתשמשים להזרמת וניגון הסרט מאחר ולרוב הנגנים שאני נגעתי כולל VLC ודומיו יש בעיה עם פורמט TrueHD ו- Atmos.. (הם פשוט לא נתמכים).
על כן זו הסיבה שגם אני מחפש סטרימר שייתן מענה על כל אלה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- BujinRikimaru
-
- חבר פעיל

להבנתי המגבלה בשיאומי היא לא בחומרה בלהוציא פורמט כמו Atmos, המגבלה היא בתוכנת הנגן כך שגם עם Nvidia הדבר יחזור על עצמו..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- BujinRikimaru
-
- חבר פעיל

גם עם נגן כמו VLC או MX?