בעיית ARC ב מסך CX
-
royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
היי חברים
קניתי מסך אולד CX65-מסך מעולה!!
והARC בכלל לא עובד,
מדובר ברסיבר אונקיו 818 שבעבר היה מחובר לאולד C8 ,
בC8 הARC עבד מעולה! היה ניתן לשמוע יוטיוב(מהטלויזיה) דרך הרסיבר בכיף,
היום אי אפשר לשמוע את מה שאני מפעיל בטלויזיה (באינטרנט) דרך הרסיבר,אפשר רק דרך הרמקולים של הטלויזיה עצמה,
יש לציין שהריבור בדלויזיה הוא דרךHDMI2 וכמובן ברסיבר דרך חיבור ARC
עזרה?
תודה מראש
קניתי מסך אולד CX65-מסך מעולה!!
והARC בכלל לא עובד,
מדובר ברסיבר אונקיו 818 שבעבר היה מחובר לאולד C8 ,
בC8 הARC עבד מעולה! היה ניתן לשמוע יוטיוב(מהטלויזיה) דרך הרסיבר בכיף,
היום אי אפשר לשמוע את מה שאני מפעיל בטלויזיה (באינטרנט) דרך הרסיבר,אפשר רק דרך הרמקולים של הטלויזיה עצמה,
יש לציין שהריבור בדלויזיה הוא דרךHDMI2 וכמובן ברסיבר דרך חיבור ARC
עזרה?
תודה מראש
כיף חיים.
לי יש את אותה בעיה.
הפתרון שמצאתי לא אידיאלי ועובד כ-90% מהזמן (משתמש בשלט HARMONEY) - תנסה להדליק קודם את הטלוויזיה ורק לאחר כמה שניות להדליק את הרסיבר - לרוב זה עובד (כמובן לוודא שהשמע בטלוויזיה מוגדר כ-ARC).
הפתרון שמצאתי לא אידיאלי ועובד כ-90% מהזמן (משתמש בשלט HARMONEY) - תנסה להדליק קודם את הטלוויזיה ורק לאחר כמה שניות להדליק את הרסיבר - לרוב זה עובד (כמובן לוודא שהשמע בטלוויזיה מוגדר כ-ARC).
-
royla
-
- חבר ותיק

·drorhh כתב:לי יש את אותה בעיה.
הפתרון שמצאתי לא אידיאלי ועובד כ-90% מהזמן (משתמש בשלט HARMONEY) - תנסה להדליק קודם את הטלוויזיה ורק לאחר כמה שניות להדליק את הרסיבר - לרוב זה עובד (כמובן לוודא שהשמע בטלוויזיה מוגדר כ-ARC)....
תודה,
אבדוק!
כיף חיים.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9035
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
אני רק בשביל להגיד: תתחדש ותהנה !!
ושאלה - האם זה אותו כבל או החלפת כבל HDMI על הדרך ?
ושאלה - האם זה אותו כבל או החלפת כבל HDMI על הדרך ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
royla
-
- חבר ותיק

@avihuli
·
היי גבר תודה,
זה אותו כבל hdmiשהיה לי
איכותי ביותר של חברת qed
·
היי גבר תודה,
זה אותו כבל hdmiשהיה לי
איכותי ביותר של חברת qed
כיף חיים.
-
royla
-
- חבר ותיק

@drorhh
·
לא עובד לצערי
·
לא עובד לצערי
כיף חיים.
תאפס את הרסיבר שלך להגדרות יצרן .
לאחר מכן ב SETUP GUIDE הוא ישאל אותך איך תרצה להעביר את הסאונד לרסיבר ותבחר ARC.
מאמין שזה יפתור לך את הבעייה .
לאחר מכן ב SETUP GUIDE הוא ישאל אותך איך תרצה להעביר את הסאונד לרסיבר ותבחר ARC.
מאמין שזה יפתור לך את הבעייה .
להנות וכמה שיותר 
OLED77G4 / HTPC RYZEN 9 3900X RTX3070TI MADVR/ PIONEER LX504 /
MOREL MT3
OLED77G4 / HTPC RYZEN 9 3900X RTX3070TI MADVR/ PIONEER LX504 /
MOREL MT3
@royla
·
גם לי היו בעיות עם הARC ומצאתי שאיכשהוא הן נגרמות מהמכשירים האחרים שמחוברים לכניסות האחרות של הרסיבר.
אני יודע שזה נשמע מופרך אבל אצלי היה מחשב + קונסולה + ממיר של הוט שמחוברים לטלוויזיה והARC לא עבד, לא שינה באיזה כניסה היה הממיר.
ניתקתי את הכבל HDMI של הממיר של הוט בצד של הרסיבר (או ניתקתי את המימר של הוט מהחשמל) כיביתי את הטלוויזיה וכשהדלקתי מחדש הARC עבד.
נסה את זה, אין לך מה להפסיד. נתק את כל המכשירים מהרסיבר (תשאיר רק את היציאה לטלוויזיה) ותנסה שוב.
כמובן שהסאונד בטלוויזיה צריך להיות מוגדר HDMI ARC
·
גם לי היו בעיות עם הARC ומצאתי שאיכשהוא הן נגרמות מהמכשירים האחרים שמחוברים לכניסות האחרות של הרסיבר.
אני יודע שזה נשמע מופרך אבל אצלי היה מחשב + קונסולה + ממיר של הוט שמחוברים לטלוויזיה והARC לא עבד, לא שינה באיזה כניסה היה הממיר.
ניתקתי את הכבל HDMI של הממיר של הוט בצד של הרסיבר (או ניתקתי את המימר של הוט מהחשמל) כיביתי את הטלוויזיה וכשהדלקתי מחדש הARC עבד.
נסה את זה, אין לך מה להפסיד. נתק את כל המכשירים מהרסיבר (תשאיר רק את היציאה לטלוויזיה) ותנסה שוב.
כמובן שהסאונד בטלוויזיה צריך להיות מוגדר HDMI ARC
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 293
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
גם לי הייתה בעיית ARC עם b9 חדשה עד שחיברתי את כבל ה HDMI לחיבור hdmi 2(arc)
כמובן שהגדרתי את ה arc
כמובן שהגדרתי את ה arc
-
royla
-
- חבר ותיק

אתם לא תאמינו! זה הסתדר!!!
אני בא בבוקר (אחרי שהילדים הדליקו את כל המערכת) ומה אני שומע? את היוטיוב דרך המערכת!!!!
אני בודק האם היה עידכון תוכנה?! -לא .
החלטתי לכבות את הרסיבר והטלויזיה ולבדוק האם גם בפעם הבאה שהדליק ואכבה זה יעבוד,ואז, ברגע שבאתי לכבות את הרסיבר את מבין מה קרה!!
יש כל מיני כניסות לרסיבר, תמיד אני רואה טלויזיה דרך כניסה (DVD) פתאום אני רואה שהרסיבר נמצא על TV/CD שזה בכלל אנלוגי בדרך כלל אצלי...
בקיצור חברים-תלחצו על כל מיני כניסות ברסיבר -אולי השמע יוצא מאחד מהכניסות האחרות
בהצלחה-תעדכנו
אני בא בבוקר (אחרי שהילדים הדליקו את כל המערכת) ומה אני שומע? את היוטיוב דרך המערכת!!!!
אני בודק האם היה עידכון תוכנה?! -לא .
החלטתי לכבות את הרסיבר והטלויזיה ולבדוק האם גם בפעם הבאה שהדליק ואכבה זה יעבוד,ואז, ברגע שבאתי לכבות את הרסיבר את מבין מה קרה!!
יש כל מיני כניסות לרסיבר, תמיד אני רואה טלויזיה דרך כניסה (DVD) פתאום אני רואה שהרסיבר נמצא על TV/CD שזה בכלל אנלוגי בדרך כלל אצלי...
בקיצור חברים-תלחצו על כל מיני כניסות ברסיבר -אולי השמע יוצא מאחד מהכניסות האחרות
בהצלחה-תעדכנו
כיף חיים.