WD BLACK 500GB NVME ב-275 שח
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
מחיר שווה ממש
תגידו, זה נכון שכשמתקינים דיסק כזה, הוא מבטל היכולת לחבר 2 דיסקים בחיבור SATA רגיל?
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@lasik
·זה תלוי בצורה שבה מתוכנן לוח האם וסוג המעבד.
למשל בלוחות מסויימים עם מעבדי AMD - בדרך כלל הלוחות הזולים - יכול להיות שתבוטל יציאת SATA אחת או שתיים מתוך שש.
אם יש לך מעבד חלש, גם ככה לא כל ערוצי ה SATA יהיו פעילים בחלק מהצ'יפסטים שתומכים ב AMD.
·זה תלוי בצורה שבה מתוכנן לוח האם וסוג המעבד.
למשל בלוחות מסויימים עם מעבדי AMD - בדרך כלל הלוחות הזולים - יכול להיות שתבוטל יציאת SATA אחת או שתיים מתוך שש.
אם יש לך מעבד חלש, גם ככה לא כל ערוצי ה SATA יהיו פעילים בחלק מהצ'יפסטים שתומכים ב AMD.
הדבר הזה הוא לא SATA ולא קשור לשום אופן ל SATA
זה חיבור מיוחד NVME שהוא למעשה PCIE X4 GEN3 (מי שקונה רצוי שיבדוק שיש לו חיבור כזה שגם תומך ב NVME)
הדבר הזה יכול להגיע לפי 5 ממהירות SSD בחיבור SATA ותופס פחות מקום
הוא גם עולה יותר מדיסק SATA SSD רגיל ומ HD מכני.
נראה לי שבכסף הזה, אפשר לקנות 3TB מכני ו 1TB בחיבור SATA
אבל NVME אם לא תשלם יותר עדיין במחיר הזה מהמותג הזה תקבל רק 0.5TB
למי שלא מבין: צריך חיבור מיוחד לזה במחשב.
וחוץ מאיזה חוקיות תקשורת שהעליונים מתקשרים יותר טוב עם המעבד, הדבר הזה לא מבטל PCIE קיים (של כרטיס המסך)
זה חיבור מיוחד NVME שהוא למעשה PCIE X4 GEN3 (מי שקונה רצוי שיבדוק שיש לו חיבור כזה שגם תומך ב NVME)
הדבר הזה יכול להגיע לפי 5 ממהירות SSD בחיבור SATA ותופס פחות מקום
הוא גם עולה יותר מדיסק SATA SSD רגיל ומ HD מכני.
נראה לי שבכסף הזה, אפשר לקנות 3TB מכני ו 1TB בחיבור SATA
אבל NVME אם לא תשלם יותר עדיין במחיר הזה מהמותג הזה תקבל רק 0.5TB
למי שלא מבין: צריך חיבור מיוחד לזה במחשב.
וחוץ מאיזה חוקיות תקשורת שהעליונים מתקשרים יותר טוב עם המעבד, הדבר הזה לא מבטל PCIE קיים (של כרטיס המסך)
נערך לאחרונה על ידי legopart ב 12/07/2020 22:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
הגיע ביום שישי, החלפתי SSD SATA לדיסק הזה, חוץ מהבנצ'מארקים לא הרגשתי הבדל בתגובות המחשב.alchemy כתב:עם כל השנאה שלי ל SanDisk, הזמנתי אחד, נראה.......
גם משהו מוזר - הטמפרטורה תקועה על 25 מעלות קבוע, מה שדי חשוד, כנראה זאת תקלה.
* הסתייגות קטנה, הדיסק מותקן במחשב NUC שמשמש בעיקר כ- HTPC, אני בטוח שהייתי מרגיש הבדל אם הייתי מריץ אפליקציות כבדות.