בעיה עם POWERDVD
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
היי,
אני משתמש ב-POWERDVD HD 6.5.
אתמול ישבתי לסנכרן קצת תרגומים (לזוגתי יש אפס סבלנות לתרגום לא מוכן מראש...)
ובבדיקה גיליתי שה-POWERDVD תופס המון CPU כי ה-HARDWARE ACCELERATION מופיע אפור, לפני הניגון הוא מסומן ועם תחילת ניגון ה-MPEG2 TS הוא הופך ל-GRAY.
האם זה יכול להיות קשור לתצוגת הכיתוביות בקובץ SRT (חשבתי על זה רק עכשיו...)?
נאלצתי להשתמש ב-BSPLAYER ששם FFW לא עובד טוב והפתיח של כל פרק ב-ROME הוא כ-2 דקות...
רעיונות?
תודה
אני משתמש ב-POWERDVD HD 6.5.
אתמול ישבתי לסנכרן קצת תרגומים (לזוגתי יש אפס סבלנות לתרגום לא מוכן מראש...)
ובבדיקה גיליתי שה-POWERDVD תופס המון CPU כי ה-HARDWARE ACCELERATION מופיע אפור, לפני הניגון הוא מסומן ועם תחילת ניגון ה-MPEG2 TS הוא הופך ל-GRAY.
האם זה יכול להיות קשור לתצוגת הכיתוביות בקובץ SRT (חשבתי על זה רק עכשיו...)?
נאלצתי להשתמש ב-BSPLAYER ששם FFW לא עובד טוב והפתיח של כל פרק ב-ROME הוא כ-2 דקות...
רעיונות?
תודה
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
כתוביות מפסיקות את תמיכת החומרה של כרטיס המסך ב MPEG2 מכיוון שהן מופעלות כפילטר נוסף על התמונה. ברגע שזה קורה כל העיבוד עובר ל-CPU. דרך אגב זה קורה בכל הנגנים. אבל יתכן ש BSP מציג את הכתוביות בדרך אחרת אני לא מכיר את הנגן.
אני למשל משתמש ב SAGE ושם הכתוביות באות כפלאג אין של התוכנה ולא כפילטר ולכן אין פגיעה בהאצת חומרה של כרטיס המסך.
אני למשל משתמש ב SAGE ושם הכתוביות באות כפלאג אין של התוכנה ולא כפילטר ולכן אין פגיעה בהאצת חומרה של כרטיס המסך.
Enjoy the Silence
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

תודה רבה
חשבתי היום בבוקר על זה...
ב-BSPLAYER יש פילטר פנימי לכיתוביות, ה-CPU בזמן הסרט הוא כ-20% עם האצת החומרה לעומת 90%+ ב-POWERDVD ללא ההאצה
בכל מקרה כבר השקעתי אתמול שעה וחצי לסנכרון את 10 הפרקים של ROME ואת השניים האחרונים של HEROES (רוב הזמן על פרק 5 של ROME שהתרגום היה עם FPS אחר...)
חשבתי היום בבוקר על זה...
ב-BSPLAYER יש פילטר פנימי לכיתוביות, ה-CPU בזמן הסרט הוא כ-20% עם האצת החומרה לעומת 90%+ ב-POWERDVD ללא ההאצה
בכל מקרה כבר השקעתי אתמול שעה וחצי לסנכרון את 10 הפרקים של ROME ואת השניים האחרונים של HEROES (רוב הזמן על פרק 5 של ROME שהתרגום היה עם FPS אחר...)
- OferL
-
- חבר מביא חבר

אני חושב שגם ל ZOOMPLAYER יש פילטר פנימי. יתכן שהוא יותר טוב עם FF מ BSP.
Enjoy the Silence
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מאז שהתקנתי את ה-ZP האחרון, אני לא מצליח להפעיל איתו HD בכלל, הם שינו לחלוטין את תפריט הפילטרים וההגדרות הקודמות כמובן לא נשמרו (לא ניסיתי יותר מדי, פשוט אין לי כח...)
- OferL
-
- חבר מביא חבר

בוא ל SAGETV 
Enjoy the Silence
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

(אם יהיה לי כח...