מחפש סאב שיכול להכיל חלל של 55 מ"ר

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
YnonMauda פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היום מחוברים לרסיבר 2 סאבים. האחד POLK PSW111 והשני סרווין ווגה 10'. בחלק מהמקומות בחלל מורגש התדר הנמוך בעוד שבחלקו האחר לא מורגש כלל.
אודה להצעות

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #2 

איזה רסיבר יש לך? בעיקרון אתה רוצה רסיבר שיודע לטפל בשני סאבים בנפרד ולא עושה העתקה של הסיגנל ביניהם. כמו כן, הרצת את הכיול של הרסיבר? זה משפר את הסאונד משמעותית בחלק ניכר מהמקרים. ודבר אחרון, הייתי מנסה להשיג עוד סאב זהה בזול (כי אני אוהב שני סאבים) לפני שהייתי הולך על איזה משהו גדול עם דרייבר של "15-"12.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1515
נתן תודות: 357 פעמים
קיבל תודות: 256 פעמים

שליחה #3 

תתחיל עם זה שתכייל פאזות בין שניהם בתלות במיקום שלהם (קריטי), אח"כ תבדוק מצב עבודה בשתי הכניסות פעם כניסת LFE ופעם ב L/R.
אם עדיין לא טוב, שניהם לפח.

YnonMauda פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

@RobotCop
·
אני כרגע עם רסיבר די פשוט של אונקיו TX NR 636 שמחובר עם 2 רצפתיים E712 ובנוסף 2 הסאבים שציינתי קודם.
לפי ההרכב הזה אני אמור בכיוון נכון להרגיש את הנמוכים בכל פינה כמעט. אולם זה לא כך. לכן איני יודע להצביע על הבעיה אם מקורה בהגברה או בהעדר סאב ראוי

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אני מעריך שזו בעיה אקוסטית כלשהי בחלל. אולי היא פשוט שם, אולי היא נגרמת מהמיקום של הסאבים, אולי היא נגרמת מזה ששני הסאבים מנגנים אותו דבר אבל עם פאזה הפוכה לגמרי. נסה לעשות את הכיול של הרסיבר (עם המיקרופון) אבל רק עם סאב אחד, זה ייתן אינדיקציה אם הבעיה בשילוב של הסאבים. אחר כך, אם התוצאה לא משתפרת, הייתי מנסה להזיז את הסאב למקום אחר באופן זמני ומעביר שוב כיול.

דבר נוסף שאפשר לעשות זה לקנפג את הרסיבר בלי סאבים בכלל. נראה שהרמקולים שלך יכולים לרדת מספיק נמוך - ואז תראה אם חוזרים הבסים.

אם כל זה לא עבד, צריך לחזור לשולחן השרטוטים :)
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

YnonMauda פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

@RobotCop

עשיתי את הכיול של הרסיבר כמה פעמים. כשיושבים במרחק 2 - 3 מטרים מהרסיבר הבאסים מושמעים ומורגשים היטב. כשמתרחקים, מרגישים את ההחלשות למעט פינות מסויימות רחוקות ששם הוא מורגש טוב. שאלת השאלות היא מה עלי לשדרג במרכיבים הקיימים כדי שיהיה כיסוי נמוכים ברוב הפינות בחלל הגדול הזה?

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

@YnonMauda
ניסית רק עם סאב אחד?
ניסית בלי סאבים בכלל?

השאלות האלו אמורות לענות על "האם שני הסאבים שלך מבטלים אחד את השני" ו"האם המיקום של הסאב גורם לבעיה". כרגע אנחנו עדיין לא יודעים מה בדיוק הולך אצלך בחלל.

אם תוכל לשלוח שרטוט גס של החלל שלך עם מידות (בערך) של הקירות ומיקום של המערכת / רמקולים / סאב / ספה זה יוכל לעזור מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”