StingTv ל LG וסמסונג - יש חדש?
· הם יהיו חייבים להגדיל את המגבלה הזאת1one כתב:אין
לדעתי הם לא מוצאים גרסאות לטלויזיות החכמות
משום שזה יעבור להם את המגבלה של 3 מכשירים
כיום עובדים רק עם ANDROID TV וקל להם לשלוט עלמערכת הפעלה אחת עם המגבלה של 3 מכישירים למנוי...
יש לי 2 טלוויזיות עם סטרימר
לפעמים אני נמצא בסטרימר ורוצה לצפות דרכו
כשיהיה אפליקציה ל lg אני אתקין גם בו.
תוסיפו טאבלט וטלפון ועוברים את המגבלה בקלות.
הם צריכים לעשות כמו נטפליקס. מגבלה על צפייה במקביל. לא על התקנות.
להיפך. הם רוצים שיתקינו אותם על כל מכשיר זמין שיש ללקוח כדי שיהיה לו נגיש ויתמכר למוצר.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
@mp3lll יודע להגיד מה זה אומר תכף תכף לגבי סטינג? מכיר במקרה מה קורה עם סלקום וסמסונג?
אני היום עם סמסונג ועומד לרכוש טלויזיה נוספת. חשבתי לקנות LG רק בגלל שלסלקום יש אפליקציה לטלויזיות שלהם.
אני היום עם סמסונג ועומד לרכוש טלויזיה נוספת. חשבתי לקנות LG רק בגלל שלסלקום יש אפליקציה לטלויזיות שלהם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·mp3lll כתב:StingTv יוצא תיכף תיכף עובד לא רע....
איך אתה יודע שהאפליקציה של STING למסכים חכמים עובדת לא רע אם היא עדיין לא קיימת?
פיספסתי משהו?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
לפעמים נותנים לאנשים ספציפיים \ עובדי חברה להיות ביטא טסטרים לפני שמוצר יוצא לקהל הרחב.
כנראה שזה המצב
כנראה שזה המצב
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
האפליקציה של סטינג נפתחה לבטא לפני שנה וחצי בערך. מאז שאלתי אם אפשר להצטרף וסירבו.
בכל אופן, אני כבר התייאשתי.... קניתי לילדים טלויזיה עם Android TV ולשאר יש MiBox.
בכל אופן, אני כבר התייאשתי.... קניתי לילדים טלויזיה עם Android TV ולשאר יש MiBox.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
האפליקציה זמינה להורדה בחנות במסכי LG ....
אבל, שמנסים להפעילה מקבלים הודעה שיש יותר מידי מכשירים מחוברים לאפליקציה (יש לי רק אחד
)
אז התקשרתי לסטינג לשאול מה פשר העניין וקיבלתי תשובה שלא ציפיתי לה....
"האפליקציה למסכים מורשית להפעלה במכשיר אחד בלבד כולל הטלפון הנייד"
כלומר, הורדת לנייד? אי אפשר להתקין במסך.
תתנתק מהנייד ואז תוכל להוריד למסך אחד
בקיצור, לא שווה כלום. התנתקתי מהם סופית (לפחות עד שמישהו יתעשת שם)
אבל, שמנסים להפעילה מקבלים הודעה שיש יותר מידי מכשירים מחוברים לאפליקציה (יש לי רק אחד
אז התקשרתי לסטינג לשאול מה פשר העניין וקיבלתי תשובה שלא ציפיתי לה....
"האפליקציה למסכים מורשית להפעלה במכשיר אחד בלבד כולל הטלפון הנייד"
כלומר, הורדת לנייד? אי אפשר להתקין במסך.
תתנתק מהנייד ואז תוכל להוריד למסך אחד
בקיצור, לא שווה כלום. התנתקתי מהם סופית (לפחות עד שמישהו יתעשת שם)
ביום שישי (24/7/20) התקנתי את האפליקציה של StingTV על טלויזיה של LG עם WebOs. ההתחברות לא הצליחה.
התקשרתי לטמיכה טכנית והוא אמר לי שהיא זמינה לעובדי יס בלבד שמשתתפים בפיילוט וכדאי לנסות לפחות בעוד חודש/
שאלתי למה האפליקציה מוצגת לכל המשתמשים ב LG אם היא לא פועלת להם והנציג לא ידע מה להגיד.
עד כאן 10 דקות בזבוז זמן ותסכול משירות גרוע
(שירות גרוע של ח.י. LG שמפרסמים אפליקציה שלא פועלת, בנוסף לאפליקציה של כאן 11 שלא פועלת).
אבל זה לא כל הסיפור, כי בניסיון ההתחברות לא נכתב "לא זמין לכלל המשתמשים" אלא נכתב שחרגתי ממכסת המכשירים.
אז ניתקתי מכשיר אחד מסטינג למרות שלא חרגתי וראיתי שז לא עזר.
בינתיים, הסתבר שלמרות שניתקתי אנדרואיד שמחובר, התנתק גם הממיר הראשי בטלוויזיה, דבר שהצריך מחיקת נתונים באפליקציה והתחברות מחדש.
לסיכום: יש פה חובבנות של ח.י. ושל YES שמוציאים לציבור של מאות אלפי משתמשים שירות שלא עובד
התקשרתי לטמיכה טכנית והוא אמר לי שהיא זמינה לעובדי יס בלבד שמשתתפים בפיילוט וכדאי לנסות לפחות בעוד חודש/
שאלתי למה האפליקציה מוצגת לכל המשתמשים ב LG אם היא לא פועלת להם והנציג לא ידע מה להגיד.
עד כאן 10 דקות בזבוז זמן ותסכול משירות גרוע
(שירות גרוע של ח.י. LG שמפרסמים אפליקציה שלא פועלת, בנוסף לאפליקציה של כאן 11 שלא פועלת).
אבל זה לא כל הסיפור, כי בניסיון ההתחברות לא נכתב "לא זמין לכלל המשתמשים" אלא נכתב שחרגתי ממכסת המכשירים.
אז ניתקתי מכשיר אחד מסטינג למרות שלא חרגתי וראיתי שז לא עזר.
בינתיים, הסתבר שלמרות שניתקתי אנדרואיד שמחובר, התנתק גם הממיר הראשי בטלוויזיה, דבר שהצריך מחיקת נתונים באפליקציה והתחברות מחדש.
לסיכום: יש פה חובבנות של ח.י. ושל YES שמוציאים לציבור של מאות אלפי משתמשים שירות שלא עובד