טלוויזיה לא נדלקת בפקודת אלכסה
שלום,
לפני יומיים קיבלתי את המוצר Echo 3d generation וניסיתי לחבר אותו דרך הSmartThings לטלוויזיה.
החיבור בסופו של דבר הצליח אך ישנה בעיה : כשאני אומר לאלכסה להדליק את הטלוויזיה היא אומרת שהטלוויזיה לא
מגיבה ושיש לבדוק את הספק ואת החיבור לאינטרנט. המכשיר והטלוויזיה מחוברים לאותה רשת .
האם יש פתרון לבעיה ?
תודה.
לפני יומיים קיבלתי את המוצר Echo 3d generation וניסיתי לחבר אותו דרך הSmartThings לטלוויזיה.
החיבור בסופו של דבר הצליח אך ישנה בעיה : כשאני אומר לאלכסה להדליק את הטלוויזיה היא אומרת שהטלוויזיה לא
מגיבה ושיש לבדוק את הספק ואת החיבור לאינטרנט. המכשיר והטלוויזיה מחוברים לאותה רשת .
האם יש פתרון לבעיה ?
תודה.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2566
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 389 פעמים
@Ofek9767
·
אתה מצליח להדליק דברים אחרים דרך האלקסה באמצעות ה SmartThings?
אם לא כנראה שהחיבור בין אלקסה לSmartThings לא הושלם או לא תקין.
נסה להפעיל את הטלויזיה באמצעות האפליקציה של אלקסה בטלפון או אתה שאתה צריך לבצע discovery באלקסה ולראות את הטלויזיה מופיעה.
באם אף דבר לא עובד זו כנראה הגדרה ב SmartThings ואין לי ניסיון בזה
·
אתה מצליח להדליק דברים אחרים דרך האלקסה באמצעות ה SmartThings?
אם לא כנראה שהחיבור בין אלקסה לSmartThings לא הושלם או לא תקין.
נסה להפעיל את הטלויזיה באמצעות האפליקציה של אלקסה בטלפון או אתה שאתה צריך לבצע discovery באלקסה ולראות את הטלויזיה מופיעה.
באם אף דבר לא עובד זו כנראה הגדרה ב SmartThings ואין לי ניסיון בזה
@Grappa
·
אין לי דברים אחרים המשוייכים לSmartThings.
הטלוויזיה כן מופיעה באפליקציה וכן ניתן לבצע פעולות עם אלכסה כמו כיבוי הטלוויזיה, השתקת הקול ושינוי הקול, אך משום מה כשאני מבקש מאלכסה להדליק את הטלוויזיה היא טוענת שהטלוויזיה אינה מגיבה.
·
אין לי דברים אחרים המשוייכים לSmartThings.
הטלוויזיה כן מופיעה באפליקציה וכן ניתן לבצע פעולות עם אלכסה כמו כיבוי הטלוויזיה, השתקת הקול ושינוי הקול, אך משום מה כשאני מבקש מאלכסה להדליק את הטלוויזיה היא טוענת שהטלוויזיה אינה מגיבה.