מהן האופציות לצפייה בסרטים באיכות 4k? חדש בתחום לגמרי
כבר שנים שאני משתמש אך ורק בנטפליקס, אך התוכן שם מתחיל להתקצר עבורי. התחדשתי בטלויזיה מעולה
ועכשיו אני רוצה מקור לראות סרטים חדשים באיכות שתצדיק את ההשקעה בטלויזיה החדשה.
מהן האפשרויות שעומדות בפני? בזמנו הייתי מוריד מטורנטים סרטים באיכות 1080p האם זה קיים גם היום?
יש דבר כזה סטרימר שאני יכול להוריד או להזרים סרטים באיכות גבוהה ( 4k hdr/ dolby vision) ולצפות?
שוב אני בערך 10 שנים בדיליי בנושא וחיפשתי בפורום לא מצאתי הסבר מספק
תודה
נ.ב אין לי מחשב נייח
ועכשיו אני רוצה מקור לראות סרטים חדשים באיכות שתצדיק את ההשקעה בטלויזיה החדשה.
מהן האפשרויות שעומדות בפני? בזמנו הייתי מוריד מטורנטים סרטים באיכות 1080p האם זה קיים גם היום?
יש דבר כזה סטרימר שאני יכול להוריד או להזרים סרטים באיכות גבוהה ( 4k hdr/ dolby vision) ולצפות?
שוב אני בערך 10 שנים בדיליי בנושא וחיפשתי בפורום לא מצאתי הסבר מספק
תודה
נ.ב אין לי מחשב נייח
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
האפשרות היותר זולה היא MI BOX 4:
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=938773
האפשרות היותר יקרה היא הנבידיה שילד:
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... dr_4k.html
יש לך מחשב נייד?
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=938773
האפשרות היותר יקרה היא הנבידיה שילד:
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... dr_4k.html
יש לך מחשב נייד?
מצטרף לדיון (סליחה שאני מתפרץ ככה)
אני בדיוק באותה נקודה, רכשתי מסך המסוגל לנגן קבצים ברזולוציות הגבוהות ביותר (גם 8k אם יש, אבל אין)
יש לי מקבוק פרו
מסך טלוויזיה סוני עם מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני צריך סטרימר? הוא מסוגל לשדר איכות גבוהה בוויפיי?
אני בדיוק באותה נקודה, רכשתי מסך המסוגל לנגן קבצים ברזולוציות הגבוהות ביותר (גם 8k אם יש, אבל אין)
יש לי מקבוק פרו
מסך טלוויזיה סוני עם מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני צריך סטרימר? הוא מסוגל לשדר איכות גבוהה בוויפיי?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום
כדי לעבוד עם טורנטים, רצוי מאוד שהמחשב יהיה פעיל ללא הפסקה, עם חיבור 24/7 לרשת.
אינני יודע עד כמה הדבר ישים עם מחשב נייד, לי אישית אין ניסיון כזה.
כמו כן חשוב מאוד נפח דיסק פנימי גדול, עם הרבה מקום פנוי, בעיקר כאשר מכוונים לתכני 4k.
ספק אם נייד ישן שבקושי מעלה ווינדוס, מתאים למטרה זו...
כדי לעבוד עם טורנטים, רצוי מאוד שהמחשב יהיה פעיל ללא הפסקה, עם חיבור 24/7 לרשת.
אינני יודע עד כמה הדבר ישים עם מחשב נייד, לי אישית אין ניסיון כזה.
כמו כן חשוב מאוד נפח דיסק פנימי גדול, עם הרבה מקום פנוי, בעיקר כאשר מכוונים לתכני 4k.
ספק אם נייד ישן שבקושי מעלה ווינדוס, מתאים למטרה זו...
·איזה טלויזיה סוני שמשדר 8K ?Elido כתב:מצטרף לדיון (סליחה שאני מתפרץ ככה)
יש לי מקבוק פרו
מסך טלוויזיה סוני עם מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני צריך סטרימר? הוא מסוגל לשדר איכות גבוהה בוויפיי?...
זה טרי והאמת התאפשר רק בעקבות ירידת מחיר של 45%.
אבל כן לצערי חיפשתי מידע אודותיה ולא מצאתי מקורות בארץ.
אני אכתוב עליה סקירה בפורום LED בעוד מספר ימים.
בכל מקרה בנושא הטורנטים, אני עדיין לא הבנתי אם יש לי סמרט טי וי עם מערכת אנדרואיד, אם אני צריך סטירמר חזק וגם אפ יש לי כזה איך אני מעביר טורנטים (יש לי שרת vps שמריץ סידבוקס עם 6 טרה טורנטים)
אבל כן לצערי חיפשתי מידע אודותיה ולא מצאתי מקורות בארץ.
אני אכתוב עליה סקירה בפורום LED בעוד מספר ימים.
בכל מקרה בנושא הטורנטים, אני עדיין לא הבנתי אם יש לי סמרט טי וי עם מערכת אנדרואיד, אם אני צריך סטירמר חזק וגם אפ יש לי כזה איך אני מעביר טורנטים (יש לי שרת vps שמריץ סידבוקס עם 6 טרה טורנטים)
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4781
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
Butbul8 - מניסיון לא קטן בטורנטים, לא מומלץ להזרים ישירות מסידבוקס. ממש לא. ממליץ על עותק פיזי על הכונן שלך. זה סבבה אם אתה משתף בעזרת הסידבוקס, ככה אתה יכול להוריד ממנו עותק פיזי מתי שאתה רוצה לצפות ורק מה שאתה רוצה לצפות בו. אבל...
רוב האנשים משתמשים בסידבוקס רק כדי לשפר את מצבם בטראקר ומורידים עותקים פיזים ישירות למחשב, ככה שזה לא תמיד תואם.
לגבי איך לחבר את הטלוויזיה ולצפות בסרטים, אם זו LG יש לה אחלה נגן פנימי ואתה יכול להשתמש בו (לי הוא מספיק לגמרי). לא יודע לגבי טלוויזיות אחרות.
סטרימר טוב זה פתרון נהדר. אני פחות ממליץ על WiFi לסרטים, בטח כבדים עם ביטרייט גבוה.
Elido - לגבי 8K, מיותר לגמרי. גם בטראקרים הכי מובחרים יש מעט מאד תוכן (אם בכלל).
רוב האנשים משתמשים בסידבוקס רק כדי לשפר את מצבם בטראקר ומורידים עותקים פיזים ישירות למחשב, ככה שזה לא תמיד תואם.
לגבי איך לחבר את הטלוויזיה ולצפות בסרטים, אם זו LG יש לה אחלה נגן פנימי ואתה יכול להשתמש בו (לי הוא מספיק לגמרי). לא יודע לגבי טלוויזיות אחרות.
סטרימר טוב זה פתרון נהדר. אני פחות ממליץ על WiFi לסרטים, בטח כבדים עם ביטרייט גבוה.
Elido - לגבי 8K, מיותר לגמרי. גם בטראקרים הכי מובחרים יש מעט מאד תוכן (אם בכלל).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
קנה סטרימר איכותי כמו נוידיה שילד חבר אותו לרשת הביתית ולמסך ובזה נגמר הסיפור.
תכנים בהחלט ניתן להשיג בטורנטים.
תכנים בהחלט ניתן להשיג בטורנטים.
·כן אני יודע שאין תכנים ל-8kChinggisKhan כתב:Butbul8 - מניסיון לא קטן בטורנטים, לא מומלץ להזרים ישירות מסידבוקס. ממש לא. ממליץ על עותק פיזי על הכונן שלך. זה סבבה אם אתה משתף בעזרת הסידבוקס, ככה אתה יכול להוריד ממנו עותק פיזי מתי שאתה רוצה לצפות ורק מה שאתה רוצה לצפות בו. אבל...
Elido - לגבי 8K, מיותר לגמרי. גם בטראקרים הכי מובחרים יש מעט מאד תוכן (אם בכלל)....
אני תוהה לגבי ה-4k, אם הקובץ על המחשב שלי ואני משתמש בוויפיי ביתי האם יספיק ל-4k
נניח משתמש באפליקציה של פלקס בסמרט טיווי, ובזאת שעל המק שלי
אני הבנתי (ואולי אני טועה) שמהירות קליטת הנתונים במסך מוגבלת ל-100mps
ושידור 4k מצריך יותר מזה, אז אני צריך לחבר סטרימר (נניח אפל טיוי או שילד)
למסך עצמו, לשדר מהמחשב לסטרימר ואז שהסטרימר ישדר למסך בחיבור קווי?
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
זה אפשרי אבל אל תצפה שזה יעבוד חלק. היו כאן כמה חברים בפורום שניסו את זה ודיווחו שזה בעייתי.
כמו שיואב הציע לך, הפתרון הכי טוב זה לחבר סטרימר לרשת חוטית ביתית ולמסך עצמו או לחבר לסטרימר HDD חיצוני עם התכנים עליו.
כמו שיואב הציע לך, הפתרון הכי טוב זה לחבר סטרימר לרשת חוטית ביתית ולמסך עצמו או לחבר לסטרימר HDD חיצוני עם התכנים עליו.
אין בעיה שהסטרימר יהיה מחובר חיבור רשת למודם (פייבר של פרטנר ומעליו deco 9)toxin כתב:זה אפשרי אבל אל תצפה שזה יעבוד חלק. היו כאן כמה חברים בפורום שניסו את זה ודיווחו שזה בעייתי.
כמו שיואב הציע לך, הפתרון הכי טוב זה לחבר סטרימר לרשת חוטית ביתית ולמסך עצמו או לחבר לסטרימר HDD חיצוני עם התכנים עליו....
אבל אין אני משדר לסטרימר? מהמקבוק דרך וואיפיי של 400-500 מגה פר סקנד יספיק?
או שאני גם איכשהו צריך למצוא דרך לחבר את המחשב שעליו הקבצים פיזית
- NaorFuryan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי NAS שעליו התוכן
הוא מחובר לרשת בכבל
לפני שקיבלתי מתאם RJ-45
הסטרימר שיומי היה מתחבר ב-WIFI
וניגשתי NFS עם קודי לתכנים שלי
וקיבלתי יותר מידי בופפרים באמצע 4K