ונא לא להציע דגמי OLED ועדיפות ל-LG, סמסונג וסוני.
תודה לעוזרים

·TheDictator1 כתב:@mdk_25
·
לגבי התקציב, בנתיים ללא הגבלה.
ארצה את הטוב ביותר ואראה מה המחיר, ואז אדע בהתאם אם אוכל לקנות.
ולגבי OLED, אני לא ממש מרוצה.
יש לנו בבית B7 של LG וזה אצלנו במשך שנה שנתיים בערך, ולפעמים מופיע פס צבע כחול ולפעמים לא. ואני תמיד דואג לגבי צריבת המסך. אז מעדיף לא לקנות OLED הפעם, שאחסוך לעצמי מכל הדאגות......

·
מתי אמור לצאת דגמים חדשים?
לגבי מה שהצעת, זה הכי טוב בשוק כיום? בישראל כמובן...
ולגבי 55 אינץ, פשוט אני קונה טלוויזיה לחדר אז מעדיף 50...

·
בדקתי עם החבר ויש לו קשרים עם מישהו שאחראי על ספקים בטלוויזיות, ויש מצב שיש לו כל מיני דגמים בגודל 50, אז ידוע לך עוד דגמים שהם יותר טובים ממה שהצעת שלדעתך שאין אותם במלאי למשל? ואם הצעת את הכי טוב, אז מה יותר עדיף? Q65?...

·mdk_25 כתב:·......
לא זוכר בדיוק מה נגמר במלאי, ומה לא מייצרים בגודל הזה.
תברר עם החבר שלך אולי......

·TheCoolest כתב:@TheDictator1
·
קודם כל, אין OLED בגודל "49\50, אבל בקרוב יהיה בגודל "48.
שנית, אם מופיע לך פס כחול על המסך, תפעיל אחריות כי הוא תקול. בסופו של דבר הפס יופיע לצמיתות....
·TheDictator1 כתב:·......
בדקתי ומתברר שיש להם 55/43, והחדר שלי נורא קטן במרחק 3 מטר ואלך על 43 שזה אידאלי יותר לחדר.
ויש להם רק דגם אחד וזה סמסונג - https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=1044925
אז מה אתה אומר על הדגם הזה? ואולי יש 43 בדגם אחר שהרבה יותר עדיף שאתה מכיר? וגודל 45-47 אם יש, אשמח לקבל גם הצעות......

·TheDictator1 כתב:@dmitrys
·
אכן אבל הקטע שזה מיועד לחדר והחדר שלי נורא קטן, וזה לא אפשרי לשים 55. אז במקרה טוב אולי 50, ו-43 הרבה יותר עדיף ואם יש 47 (גם טוב) אז מה אתה ממליץ לי? אני רוצה משהו טוב......

·
סבבה ולגבי סוני שאמרת שאולי יותר יקר משניהם, והדגם שציינת, זה יותר טוב מאל ג'י וסמסונג (בדגמים שציינת אותם גם כן)? ואם כן, אז אלך על סוני......