התחדשתי-לבסוף רכשתי פיליפס "70 דגם 7304.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
המתופף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

לאחר שהבן שלי לקח ממני לדירה שלו-את הפיליפס 55" סדרה 5 שרכשתי בזמנו. ולאחר המון בדיקות ובירורים בחנויות, "ספונטאנית" בקשתי את הדגם הזה, שילמתי מחיר סביר בהחלט לעניות דעתי.
האמת ...התאהבתי כנראה במסכים של החברה הזו. ואכן התלבטתי בינו לחברת lg. בעוד ימים ספורים כאשר יגיע,ארשום כאן את ההתרשמות מהמכשיר.. כולה טלוויזיה... הכי חשוב זה הבריאות.
בתודה ובברכה...

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

אשמח לעדכון, אני גם חושב לרכוש 2 מסכים בגדלים שונים מהסדרה זאת. או לחקות ל PUS8505..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

המתופף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מעניין מתי יביאו את הדגמים החדשים שלהם...
העניין הוא שאין לזה סוף. וגם הקיר בסלון ערום ועריה,ואני לא יכול לחכות, ללא מסך . נקווה שאהיה מרוצה מהקנייה.

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

עקרונית בכל סדרת 8505 הפאנל VA, אבל על תחשוב שאין לו חסרונות. אומנם צבע שחור יותר טוב, אבל זווית צפיה פחות טובה.
ועגב 70PUS7304 גם בעל פאנל VA.
אני מעדיף IPS, מה גם שאני מוגבל בגודל מסך, כרגע יש לי 50" ורציתי 55 :), אז ב 8505 אין כזה גודל, זה 50 ו58 :(..
בכל מקרה אני מאמין שתהיה מרוצה מעוד ממנו, ה AMBYLIGHT זה מה שתפס לי הכי הרבה את העין במסכי פיליפס.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

המתופף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

denis29

שליחה #5 

הפאנל של 70" זה VA?
האם ידוע לך מה הפאנל של 75"? אם זה ips - אולי עדיף לי להחליף מהר?
בברכה

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אין לי ממש תשובה לתת לך, אבל לכל סוג פאנל יש יתרונות וחסרונות. בפורום AVS יש העדפה לVA בכלל.. אז כמו שאמרתי, יש חסרונות ויתרונות.

המתופף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

denis29

שליחה #7 

אוקיי. תודה בכל אופן. היום שוב קפצתי לחנות והסתכלתי על המסך דקות ארוכות,נראה לי בסדר גמור. מה שכן ביאס אותי קצת...שהמסך די "שמן" ,(עובי מסך ) כי הרמקולים שלו נוטים כלפי מטה.
המסך 70" למרחק ישיבה נקי- 3.20 מ" ,קצת חששתי ממסך יותר גדול.מקווה שלא אצטער שלא קניתי 75".
בברכה

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

הוא "שמן" בגלל ה Ambylight, לא משהו שהייתי מיחס לזה חשיבות. יש לך תכנון לתלות על קיר?

המתופף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

הטלוויזיה תותקן על הקיר. אכן כן

המתופף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תשובה לחברים ששאלו בפרטי- פיליפס 70" דגם 7304

שליחה #10 

רכשתי את הטלוויזיה בשקם אלקטריק, 70" -לאחר ויכוח ומיקוח - כולל הובלה והתקנה שלהם במחיר 4.300 ש"ח.
לאחר שבוע עם המכשיר-אין מה לומר אני מבסוט ממנו מעל ומעבר- תמונה חבל"ז. השחורים מצויינים, הבהירות מעולה.
יש לו שלט חכם -אתה מדבר עם המיקרופון, וישר הוא מעלה לך כל מה שאתה אומר- מבין גם אנגלית וגם עברית בצורה מדהימה. ממש נוח ומקל על החיים- שלא צריך כל הזמן לרשום בחיפוש.אלא אתה אומר בקול והוא מוצא הכל.וגם האמבילייט מדהים ומוסיף המון לשיק של הסלון- האישה תהיה מרוצה זה בטוח .
צפייה 4k זה פשוט מצויין !!! צפייה בערוצים שלנו הרגילים דרך ממיר של הוט.... יש קצת נפילה באיכות- לכן ביטלתי את כל החדות, את התנועה, את כל מה שהפך את התמונה לגרעיני ומטושטש. כך שבסוף הצלחתי לכוון למצב סביר בהחלט.
החתן שלי היה אצלי בשבת לארוחה- והוא חסיד של lg , והוא ממש התלהב מהמסך.
בגדול ...לעניות דעתי לך בשקט על זה .
( רק תיקח בחשבון שאחריות של אלקטרה זה רק 2 שנים בלבד- בניגוד אצל lg אצלם 3 שנים)והטכנאי של רטפון ניסה לדחוף לי הגדלת אחריות ל-5 שנים במחיר לפי הערכה יצא בערך 1500 ש"ח ) שלחתי אותו לאכול "צנון" יחד עם הרטפון שלו.
מקווה שעזרתי לך...בהצלחה!!

MorHimi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 203
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

Re: תשובה לחברים ששאלו בפרטי- פיליפס 70" דגם 7304

שליחה #11 

@המתופף
האם בדקת דגמים נוספים באותו גודל?
האם ההמלצה עומדת בעינה לאחר חודש נוסף?

HellWarrior
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
קיבל תודות: 1 פעם

Re: denis29

שליחה #12 

@המתופף
·

המתופף פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

בשביל המחיר ששילמתי.לעניות דעתי קנייה מעולה. ושוב אני מחדד ... בצפייה בערוצים הרגילים שלנו 11-12-13 עם ממיר של הוט יש נפילה באיכות. ו צפייה של 4k כצפוי לכולי עלמא , ממש הנאה צרופה. ופיליפס ידועים שהם לא מתקמצנים בחיבורים, וכן בשיטות השידור,והסאונד. לסיכום:אני מאוד מרוצה. תתווכח על המחיר, ושיהיה בהצלחה !

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”