שליטה מרחוק הוטבוקס

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Dor1992 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 579
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

אם השליטה מרחוק כבויה אצלי בראוטר ואני גם רואה שפורט 80 סגור בip הציבורי שלי (באמצעות סריקה שעשיתי), איך הוט יכולים להיכנס לממשק הניהול שלו?

מה שראיתי הוא שהפורט הציבורי שלו פתוח רק למשתמשי הרשת המקומית. כלומר אפשר להיכנס לממשק הניהול דרך כתובת האייפי הציבורית רק אם אתה בתוך הLan.

הוט פשוט הגדירו באופן מובנה בראוטר שפורט 80 ציבורי שלו יהיה פתוח גם לכל הרשת מוקדנים שלהם?

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

Dor1992 כתב:שלום לכולם

אם השליטה מרחוק כבויה אצלי בראוטר ואני גם רואה שפורט 80 סגור בip הציבורי שלי (באמצעות סריקה שעשיתי), איך הוט יכולים להיכנס לממשק הניהול שלו?

מה שראיתי הוא שהפורט הציבורי שלו פתוח רק למשתמשי הרשת המקומית. כלומר אפשר להיכנס לממשק הניהול דרך כתובת האייפי הציבורית רק אם אתה בתוך הLan.

הוט פשוט הגדירו באופן מובנה בראוטר שפורט 80 ציבורי שלו יהיה פתוח גם לכל הרשת מוקדנים שלהם?
...
אני לא יודע בדיוק לגבי הוט אבל בזק משתמשת בפרוטוקול שנקרא TR-069 ואני מניח שגם הוט משתמשת בו או בפרוטוקול אחר מקביל, אבל לפחות ב-TR-069 הראוטר מתחבר בחיבור יוצא לשרת של החברה שרשום בקונפיגורציה שלו ומקבל ממנו פקודות כמו שינוי קונפיגורציה או עדכון גרסה. כשאתה פונה לשירות הלקוחות הם פשוט מעלים פקודה לאותה שרת שגורם לראוטר לבצע את מה שצריך. הם לא צריכים להתחבר לראוטר בחיבור נכנס.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”