עזרה - רסיבר צריך ״להתחמם״ רבע שעה לפני שמוציא סאונד - pioneer vsx-522
היי שלום,
ברשותי רסיבר Pioneer vsx-522, בן 7-8 שנים.
לפני כחודש הוא הפסיק להוציא סאונד כשהדלקתי אותו בבוקר. לאחר משהו כמו עשר דקות עד רבע שעה פתאום היה מתחיל להוציא סאונד. לפעמים בגמגום (קצת סאונד, דקה בלי, קצת סאונד, בלי ואז מוציא סאונד רציף)
מאתמול הזמן התארך וכעת הוא לא מוציא סאונד גם אחרי חצי שעה ומספר נסיונות הדלקה.
זה קורה בכל הערוצים - זתומרת אין קשר למיטב הבנתי לקלט שהוא מקבל. זה קורה גם בtuner רדיו המובנה שלו.
אשמח לדעת אם הבעיה מוכרת או שלדעתכם מצביעה על רכיב ספציפי?
תודה רבה!!
לפני כחודש הוא הפסיק להוציא סאונד כשהדלקתי אותו בבוקר. לאחר משהו כמו עשר דקות עד רבע שעה פתאום היה מתחיל להוציא סאונד. לפעמים בגמגום (קצת סאונד, דקה בלי, קצת סאונד, בלי ואז מוציא סאונד רציף)
זה קורה בכל הערוצים - זתומרת אין קשר למיטב הבנתי לקלט שהוא מקבל. זה קורה גם בtuner רדיו המובנה שלו.
תודה רבה!!
דיברתי עם tres לגבי תיקון היחידה.
ענתה לי נציגה אדיבה מאוד, מחיר בדיקה 250 שח. עלות תיקון ממוצעת נעה בין 400-600 (כמובן שזה נתון שלא אומר המון כי ייתכן והעלות תיקון במקרה אחד תהיה 300 ובמקרה אחר 1000). מחיר הבדיקה מתקזז עם עלות התיקון כמובן.
בנוסף יש אפשרות לרכוש מהם רסיבר ועלות התיקון תתקזז איתו. שזה נחמד אבל מסנדל אותי לקנות מהם.
אני מתלבט אם שווה לי לקחת אותו אליהם.
אשמח להמלצה למעבדה זולה יותר אם יש חיה כזו. ובכלליות אשמח לשמוע דעות לגבי תיקוני רסיברים בסטדרט הזה (אני מניח שאני אוכל למצוא משהו שווה ערך וכנראה טוב יותר באזור ה1200-1400 שח).
ענתה לי נציגה אדיבה מאוד, מחיר בדיקה 250 שח. עלות תיקון ממוצעת נעה בין 400-600 (כמובן שזה נתון שלא אומר המון כי ייתכן והעלות תיקון במקרה אחד תהיה 300 ובמקרה אחר 1000). מחיר הבדיקה מתקזז עם עלות התיקון כמובן.
בנוסף יש אפשרות לרכוש מהם רסיבר ועלות התיקון תתקזז איתו. שזה נחמד אבל מסנדל אותי לקנות מהם.
אני מתלבט אם שווה לי לקחת אותו אליהם.
אשמח להמלצה למעבדה זולה יותר אם יש חיה כזו. ובכלליות אשמח לשמוע דעות לגבי תיקוני רסיברים בסטדרט הזה (אני מניח שאני אוכל למצוא משהו שווה ערך וכנראה טוב יותר באזור ה1200-1400 שח).
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
לא שווה לתקן.
להוציא לפחות רבע ממחיר של חדש על תיקון, לא נראה לי שכדאי.
בכל זאת לא רסיבר חדש.
תתקן, ומחר משהו אחר יכול להתקלקל.
להוציא לפחות רבע ממחיר של חדש על תיקון, לא נראה לי שכדאי.
בכל זאת לא רסיבר חדש.
תתקן, ומחר משהו אחר יכול להתקלקל.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
לדעתי זו הזדמנות מצויינת להשתדרג ,sandmanz כתב:היי שלום,
תודה רבה!!...
פורמטים חדשים נכנסו מאז ...
רק תבדוק טוב מאוד מה אתהמחפש מהרסיבר שלך (מה שאני לא חיפשתי והתאכזבתי מעט)
·
@shlomis1zzz
·
יכול לפרט טיפה ממה התאכזבת? אולי זה יעזור לי להבין מה אני מחפש (:
קצת מתבאס על התזמון (יש תזמון טוב שרסיבר יתקלקל?!) כי חשבתי לשדרג את המערכת עוד כשנה אחרי שהps5 יצא וhdmi 2.1 כבר יהיה סטנדרט.
עכשיו אני חושב שזה זמן פחות טוב מהבחינה הזו (תקנו אותי אם אני טועה).
·
יכול לפרט טיפה ממה התאכזבת? אולי זה יעזור לי להבין מה אני מחפש (:
קצת מתבאס על התזמון (יש תזמון טוב שרסיבר יתקלקל?!) כי חשבתי לשדרג את המערכת עוד כשנה אחרי שהps5 יצא וhdmi 2.1 כבר יהיה סטנדרט.
עכשיו אני חושב שזה זמן פחות טוב מהבחינה הזו (תקנו אותי אם אני טועה).
הייתי עם פיוניר vsx-521, עשה לי עם המון בעיות של סאונד שנעלם.
אחרי שנכנס לתיקונים לא מעט (היה באחריות) החליפו לי ל-821 משומש שגם עשה בעיות.
כפי שהציעו לך, נראה לי שלתקן את מה שיש לך לא מצדיק את ההשקעה ושווה לנצל לשדרג כבר עכשיו.
אני עברתי לדנון 3400, השינוי בביצועים היה משמעותי.
תמיד יש דגם חדש שייצא עם עוד איזה שדרוג, השאלה היא באמת עד כמה זה חשוב לך
אחרי שנכנס לתיקונים לא מעט (היה באחריות) החליפו לי ל-821 משומש שגם עשה בעיות.
כפי שהציעו לך, נראה לי שלתקן את מה שיש לך לא מצדיק את ההשקעה ושווה לנצל לשדרג כבר עכשיו.
אני עברתי לדנון 3400, השינוי בביצועים היה משמעותי.
תמיד יש דגם חדש שייצא עם עוד איזה שדרוג, השאלה היא באמת עד כמה זה חשוב לך
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
·sandmanz כתב:@shlomis1zzz
·
יכול לפרט טיפה ממה התאכזבת? אולי זה יעזור לי להבין מה אני ....
בטח !
קודם כל הוא אחלה רסיבר , עושה עבודתו נאמנה !
כשחיפשתי רסיבר לאחר שהקודם שבק חיים , לא שמעתי על פורמט האטמוס , לאחר הרכישה נחשפתי לפורמט זה.
לרסיבר 7 ערוצים מה שאומר 5 בסיסיים ו 2 אטמוס.
אם הייתי הולך על 9 ערוצים משמע 5 בסיסיים ו 4 אטמוס : הייתי מלך היום
@Victor81
·
סוף לסיפור - בהתחלה הייתה מחשבה שה(לא זוכר איך קוראים לזה) מקולקל - עלות תיקון 550 שח. החליפו אותו. זה לא עזר.
לדעתם היה צריך להחליף את כל הלוח החשמלי של הרסיבר (יכול להיות שהשתמשו במינוחים מדוייקים יותר) - עלות תיקון 900 שח.
בהמלצת הנציגה שטיפלה בי קפצתי לחדר תצוגה שם מתן מנהל החנות הציע לי רסיבר 5.1 מאוד זהה לשלי מתצוגה ב650 שח. ה-250 שח שכבר שילמתי למעבדה התקזזו יחד עם עלות הרסיבר ה״חדש״ ויצאתי משם מבסוט מאוד.
בנוסף קיבלתי שנה אחריות על הרסיבר מהתצוגה.
התרשמתי מהם מאוד לטובה.
·
סוף לסיפור - בהתחלה הייתה מחשבה שה(לא זוכר איך קוראים לזה) מקולקל - עלות תיקון 550 שח. החליפו אותו. זה לא עזר.
לדעתם היה צריך להחליף את כל הלוח החשמלי של הרסיבר (יכול להיות שהשתמשו במינוחים מדוייקים יותר) - עלות תיקון 900 שח.
בהמלצת הנציגה שטיפלה בי קפצתי לחדר תצוגה שם מתן מנהל החנות הציע לי רסיבר 5.1 מאוד זהה לשלי מתצוגה ב650 שח. ה-250 שח שכבר שילמתי למעבדה התקזזו יחד עם עלות הרסיבר ה״חדש״ ויצאתי משם מבסוט מאוד.
בנוסף קיבלתי שנה אחריות על הרסיבר מהתצוגה.
התרשמתי מהם מאוד לטובה.