התחדשתי + בעיה באודיולאב + יעוץ במציאת פתרון
ערב טוב לכולם
חדשות טובות : התחדשתי מבגבר אוזניות וינסנט (מ ע ו ל ה)
חדשות רעות:
ברגע שמחברים את הוינס לאודיולאב (טייפ אאוט) כל הרמקולים כולל הסראונד מתחילים להשמיע זמזום . כרגע הקדמיים מחוברים דרך האודיולאב , וכל השאר דרך הרסיבר (AX4) . הקדמיים משורשרים מהלאב לרסיבר (מכניסת פאוור אמפ שלו לכניסת פרה אמפ ברסיבר).
כנראה שבאודיולאב לא השקיעו את מה שצריך בהארקה (חבל מאוד , התאכזבתי מאוד , מכשיר ברמה כזו לא אמור ללקות בכזו תקלה ) ועכשיו אני מחפש פיתרון .
אחד מהפתרונות שחשבתי עליהם הוא כבל RCA שיש לו בצד אחד 2 ראשים ובצד שני 4 ראשים ואז בעצם אני לא צריך לעבור באודיולאב ומחבר דרך הCD 2 ראשים לאודיולאב ו2 ראשים לוינס.
ד"א , גם הCD זה ה איודיולאב 8000CDE . יש בו רק יציאה אנלוגית אחת .
חדשות רעות:
ברגע שמחברים את הוינס לאודיולאב (טייפ אאוט) כל הרמקולים כולל הסראונד מתחילים להשמיע זמזום . כרגע הקדמיים מחוברים דרך האודיולאב , וכל השאר דרך הרסיבר (AX4) . הקדמיים משורשרים מהלאב לרסיבר (מכניסת פאוור אמפ שלו לכניסת פרה אמפ ברסיבר).
כנראה שבאודיולאב לא השקיעו את מה שצריך בהארקה (חבל מאוד , התאכזבתי מאוד , מכשיר ברמה כזו לא אמור ללקות בכזו תקלה ) ועכשיו אני מחפש פיתרון .
אחד מהפתרונות שחשבתי עליהם הוא כבל RCA שיש לו בצד אחד 2 ראשים ובצד שני 4 ראשים ואז בעצם אני לא צריך לעבור באודיולאב ומחבר דרך הCD 2 ראשים לאודיולאב ו2 ראשים לוינס.
ד"א , גם הCD זה ה איודיולאב 8000CDE . יש בו רק יציאה אנלוגית אחת .
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
לי נראה שמסקנתך שגויה. כל איש מקצוע יאמר לך, שברגע שאתה משנה משהו, ויש תקלה, חפש את האשמה בשינוי.אוריאל כתב:ערב טוב לכולם
חדשות רעות:
ד"א , גם הCD זה ה איודיולאב 8000CDE . יש בו רק יציאה אנלוגית אחת ....
אם אני מבין נכון, האודיולאב משמש כמגבר סטריאו עבור שני הרמקולים הקדמיים, והוא מקבל את האות שלו מה- PRE OUT של הרסיבר.
כאשר אתה מחבר את הוינסנט ליציאת TAPE של ה- AL, ואתה מקבל זמזום, הבעיה היא בין הVIN לבין הרסיבר. אם ה- VIN מחובר לארקה (כבל חשמל 3 פינים) יש לך לולאה.
אם החיבור הוא דרך ספק חיצוני או כבל חשמל דו פיני, אז הוינסנט לא מבודד כמו שצריך.
אם אתה חיפאי אני יכול לבדוק לך, ולא תנסה לפרט בצורה טכנית מדויקת מה מחובר למה, ומה עוד מחובר במערכת למשל יש קונפיגורציה שבה מחברים את ה- DVD לרסיבר, ואת הCD למגבר הסטריאו, וצריך להתאים את הווליום בקולנע ביתי, ויש שהרסיבר משמש להם ממתג וקדם מגבר כללי.
אם למשל אתה מחובר לממיר של הוט והוינסנט מוארק, בטוח שיש לך לולאת הארקה.
אז ככה
כמה דברים
1. הוינס לא מחובר בספק חיצוני אלא בכבל רגיל (קומקום - 3 אצבעות) מוארק .כרגע ניתקתי אותו.עכשיו בא נתחיל מאפס .
2. החיבורים הם ככה :
רמקולים : אחוריים וסראונד אחוריים וסנטר מחוברים לרסיבר (}AX4) . בנוסף הסאב מחובר לרסיבר (דרך הפרה אאוט )
קדמיים מחוברים לאודיולאב . מהאודיולאב יש כניסה שכתוב עליה -POWER AMP IN . מהכניסה הזו הקדמיים מחוברים לפרה אאוט ברסיבר .(רמקולים BNW סדרה 6 . 604,601,600, CLR600 , ASW650
- DVD פיוניר 757AI מחובר בכבל אופטי לרסיבר + בקומפוננט לרסיבר .
ממיר - מחובר אופטית לרסיבר + סקארט לSVIDEO לרסיבר .
DVD2 - מרנץ 4630 מחובר לרסיבר בכבל קואקסיאלי + SVIDEO לרסיבר.
CD - אודיולאב 8000CDE מחובר אנלוגית למגבר סטריאו אינטגרייטד אודיולאב 8000S .
במגבר סטריאו יש כמה קונפיגורציות לשימושו:
1.פרה
2.MUTE
3.אינטגרייטד
4.פרה - פאוור (לאיודע מה זה עושה )
5.פרה פאוור AV - משמש לק"ב (במצב זה הווליום לא משפיע)
הכל מחובר לפסנתר (מפצל) שמחובר לחשמל .
ברגע שמחברים את הוינס ליציאת טייפ אאוט מהמגבר סטריאו מתחיל הבלאגן
כמה דברים
1. הוינס לא מחובר בספק חיצוני אלא בכבל רגיל (קומקום - 3 אצבעות) מוארק .כרגע ניתקתי אותו.עכשיו בא נתחיל מאפס .
2. החיבורים הם ככה :
רמקולים : אחוריים וסראונד אחוריים וסנטר מחוברים לרסיבר (}AX4) . בנוסף הסאב מחובר לרסיבר (דרך הפרה אאוט )
קדמיים מחוברים לאודיולאב . מהאודיולאב יש כניסה שכתוב עליה -POWER AMP IN . מהכניסה הזו הקדמיים מחוברים לפרה אאוט ברסיבר .(רמקולים BNW סדרה 6 . 604,601,600, CLR600 , ASW650
1.פרה
2.MUTE
3.אינטגרייטד
ברגע שמחברים את הוינס ליציאת טייפ אאוט מהמגבר סטריאו מתחיל הבלאגן
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לדעתי g.loop קלאסי. הפסנתר לא עומד בעומס של כל הדברים.
לפחות ככה הבנתי מהקריאה .
תנסה לחבר לעוד שקע אחר בקיר את המגבר אוזניות.
כמו כן אני לא הייתי פוסל לחזור איתו לחנות ולבקש אחר.
כשיביאו לך אז תחבר.
אם הבעיה חוזרת אחרי הכל אז נעביר את הבעיה לאודיולאב וכו..
הרעיון הוא ללכת אחורה בפתרון.
מתחילים ממה שחדש והולכים אחורה.
לפחות ככה הבנתי מהקריאה .
תנסה לחבר לעוד שקע אחר בקיר את המגבר אוזניות.
כמו כן אני לא הייתי פוסל לחזור איתו לחנות ולבקש אחר.
כשיביאו לך אז תחבר.
אם הבעיה חוזרת אחרי הכל אז נעביר את הבעיה לאודיולאב וכו..
הרעיון הוא ללכת אחורה בפתרון.
מתחילים ממה שחדש והולכים אחורה.
PRE POWER - מגבר הAL משמש כ PRE למגבר כוח אחר כלאמר חלק הPOWER שבמגבר הAL אינו פעיל
PRE POWER AV - מגבר הAL משמש כמגבר כוח הנשלט על ידי PRE חיצוני אחר (הרסיבר) כלאמר חלק הPRE שבמגבר הAL אינו פעיל.
לגבי הבעיה - איני איש טכני אבל משום מה אתה כבר השני בפורום שמעלה בעיות השראה/ הארקה במגבר AL .
שלמה
PRE POWER AV - מגבר הAL משמש כמגבר כוח הנשלט על ידי PRE חיצוני אחר (הרסיבר) כלאמר חלק הPRE שבמגבר הAL אינו פעיל.
לגבי הבעיה - איני איש טכני אבל משום מה אתה כבר השני בפורום שמעלה בעיות השראה/ הארקה במגבר AL .
שלמה
אני כבר לא זוכר - היה ברשותי את המגבר הזה במשך כחודשיים בלבד.
דרך אגב מאד אהבתי אותו ולא היו לי בעיות הארקה או השראה.
אתה בטוח שיש מצב נוסף רק PRE ?? כי אני זוכר רק שני המצבים שתיארתי.
בכל אופן תסתכל בהוראות ההפעלה אם אני זוכר נכון יש בעמוד השני טבלה המתארת את המצבים השונים ואיזה חלקים פעילים במגבר בכל מצב.
אם אין לך את החוברת אתה יכול להוריד אותה מהאתר של החברה בפורמט PDF .
שלמה
דרך אגב מאד אהבתי אותו ולא היו לי בעיות הארקה או השראה.
אתה בטוח שיש מצב נוסף רק PRE ?? כי אני זוכר רק שני המצבים שתיארתי.
בכל אופן תסתכל בהוראות ההפעלה אם אני זוכר נכון יש בעמוד השני טבלה המתארת את המצבים השונים ואיזה חלקים פעילים במגבר בכל מצב.
אם אין לך את החוברת אתה יכול להוריד אותה מהאתר של החברה בפורמט PDF .
שלמה
- yosihary
- חבר ותיק

יש לך לולאת הארקה קלאסית
לא אמרת איזה ממיר? אם ממיר של הוט, נתק לרגה את החיבור שלו לקיר (להוט) ותראה כיצד משפיעאוריאל כתב:אז ככה
כמה דברים
2. החיבורים הם ככה :
1.פרה
2.MUTE
3.אינטגרייטד
ברגע שמחברים את הוינס ליציאת טייפ אאוט מהמגבר סטריאו מתחיל הבלאגן...
1.אכן ממיר של הוט.
2.שלמה - בחוברת (המאוד קצרה יש לציין) רק כתוב שזה קיים .
המצבים הם
1.PRE
2.MUTE
3. INTEGRATED
4.PRE - POWER
5 . PRE POWER AV
3. שמתי לב שהבעיה אינה מופיעה ברמקולים הקדמיים .ז"א -רק כאשר אני מדליק את הרסיבר (ע"מ לשמוע מכל הרמקולים) מופיע הזמזום.
2.שלמה - בחוברת (המאוד קצרה יש לציין) רק כתוב שזה קיים .
המצבים הם
1.PRE
2.MUTE
3. INTEGRATED
4.PRE - POWER
5 . PRE POWER AV
3. שמתי לב שהבעיה אינה מופיעה ברמקולים הקדמיים .ז"א -רק כאשר אני מדליק את הרסיבר (ע"מ לשמוע מכל הרמקולים) מופיע הזמזום.
- yosihary
- חבר ותיק

מה בדיוק נתקת
ניתןק הממיר מהחשמל לא משנה, רק החיבור לכבל של הוט אמור להשפיעאוריאל כתב:כן , ניתקתי , לא עזר...
') javascript:emoticon('
')