אחריות אלקטרוניקס-פרו / ח.י / ברימאג ...
נושא אחריות למסכי הטלויזיה , עברתי על הפורומים וכולם מהללים את השירות של ח.י LG ואומרים להתרחק מהשירות של סמסונג - אלקטרוניקס-פרו , ניסיתי להבין עד כמה השירות גרוע ,באמת רואים שיש הרבה תקלות / צריבות במסכי LG OLED (2020 שהיבואן לקח אחריות והחליף את המסכים , כנראה שאם לא היה עושה כך כמות הרכישות של OLED הייתה צונחת , לגבי השירות של סמסונג אכן יש מספר פוסטים על שירות לקוי מאלקטרוניקס-פרו במיוחד אחד משנת 2013 וכמעט ואין פוסטים מ2020 הפעם היחידה שהייתי צריך בעבר שירות מהם השירות היה בסדר והטלפונים בתקופה האחרונה ניענו ונתנו תשובות (אפילו יש מספר פוסטים חיוביים ) אז הפוסטים של להתרחק מטלויזיות סמסונג שבדרך כלל אמינות עקב השירות של אלקטרוניקס-פרו והזיכרון של העבר קצת מטריד אין לי שום דבר עם החברה הזו מלבד שרכשתי טלויזיה סמסונג וזה מאוד מטריד אותי ומקווה שלא אצטרך להגיע לשירות , אז כל מי שיש לו חוות דעת חיובית/שלילית לגבי כל נותני השירות לטלויזיות יכול לשרשום בפוסט ,שאולי נקבל קצת פרופורציה לגבי נותני השירות בארץ
@mdk_25
·יש מספר פוסטים לפני 2020 אבל לא הרבה , לא בכמות כזו שנותנת לגיטימציה שבכל פוסט המלצה לרכישת טלויזיה תמיד שוללים את סמסונג בגלל השירות (כמובן שזה לדעתי ),גם נתון נוסף שחסר לי השוואה של כמות הרכישות של טלויזיות לפי חברה , יכול להיות שחברה מסויימת מוכרת פי 3 מחברה אחרת וכך גם כמות חוות הדעת.
·יש מספר פוסטים לפני 2020 אבל לא הרבה , לא בכמות כזו שנותנת לגיטימציה שבכל פוסט המלצה לרכישת טלויזיה תמיד שוללים את סמסונג בגלל השירות (כמובן שזה לדעתי ),גם נתון נוסף שחסר לי השוואה של כמות הרכישות של טלויזיות לפי חברה , יכול להיות שחברה מסויימת מוכרת פי 3 מחברה אחרת וכך גם כמות חוות הדעת.
·dudis כתב:@mdk_25
·יש מספר פוסטים לפני 2020 אבל לא הרבה , לא בכמות כזו שנותנת לגיטימציה שבכל פוסט המלצה לרכישת טלויזיה תמיד שוללים את סמסונג בגלל השירות (כמובן שזה לדעתי ),גם נתון נוסף שחסר לי השוואה של כמות הרכישות של טלויזיות לפי חברה , יכול להיות שחברה מסויימת מוכרת פי 3 מחברה אחרת וכך גם כמות חוות הדעת....
זה נכון.
סמסונג אם אני לא טועה, מספר 1 (או לפחות בשלישיה הפותחת) של כמות הטלויזיות הנמכרות בישראל.
לכן אני לא חושב שיש להם כמות מוגזמת של תקלות, אחרת הפורום פה היה מתפוצץ מתלונות עליהם (סמסונג).
אבל אלק׳-פרו מצד שני, כמעט כל מי שרושם עליהם, רק רושם דברים שליליים.
בין אם זה ההתקנות שלהם, שמתבצעות על קרטון (בניגוד גמור להמלצות היצרן).
חוסר ההתחשבות באנשים יום אחרי תפוגת האחריות (בניגוד ל-ח.י. למשל).
והריבים מולם על מנת לממש אחריות, במקרים שהם לא 100% ברורים לחלוטין מהרגע הראשון.
אני כן מאמין שהם יותר טובים מיבואנים מקבילים למשל. למרות שאין פה תגובות כמעט על מימוש אחריות של יבואנים מקבילים. לחיוב או לשלילה. כך שקשה לדעת.
אבל אני גם מאמין שהם הרבה פחות טובים מהתחרים - כך שאולי אפשר להגדיר אותם פחות טובים בהשוואה ל...